Sig Sauer P226
-
inspiring_merkle
No ja som mal problém z drevenými pažbičkami od klinského na pohľad pekné, ale nefunkčné. Na pravej pažbičke bolo vyfrézované viac ako bolo treba. Po pár výstreloch sa uvoľnil kolík bicieho mechanizmu na stranu a pri stlačení spúšte som len spustil kladivo bez výstrelu. K výstrelu vôbec nedošlo. Po zatlačení kolíka Sig fungoval normálne. Cena bola zhruba 80 euro. Na webe som zistil, že na nových p 226 kách je nejaká konštrukčná zmena a robia to aj pažbičky od renomovaných výrobcov.
V BWarmse som kúpil jednodielne pažbičky Hogue a je po probléme, všetko sedí ako má a streľba nemá chybu.
link - http://www.zbraneastrelivo.sk/pazbicka- ... auer-p226/[/img]
V BWarmse som kúpil jednodielne pažbičky Hogue a je po probléme, všetko sedí ako má a streľba nemá chybu.
link - http://www.zbraneastrelivo.sk/pazbicka- ... auer-p226/[/img]
-
inspiring_hawking
-
inspiring_merkle
No môj názor je,že lepšie jednodielne. Sú perfektne tvarované nehýbu sa a pod skrutkami sú vystužené čiže sa dajú dobre dotiahnúť. Na tie drevené od klinského nepasovali ani skrutky. Musel by si kupovať dlhšie. To sú moje skúsenosti.
-
inspiring_merkle
-
inspiring_liskov
včera som kecal s jedným pravidelným návštevníkom ColtClubu, a rozprával mi story o tom ako po pol roku od zakúpenia reklamoval Siga 226.
Po 6mes a možno 1000ranách sa mi kompletne ohlodali ozuby na hlavni a závere, ku koncu už vôbec nešlo uzamykanie.
Predajca mu reklamáciu nevybavil ani po 30dňoch , tak som zvedavý čo bude ďalej...
Pre zamedzenie pochybností uvádzam, že dotyčný pán ozaj nie je nijaký lepml a o všetky svoje zbrane sa príkladne stará, o.i. má ešte aj Siga 226 X-five a s tým je nadmieru spokojný
Po 6mes a možno 1000ranách sa mi kompletne ohlodali ozuby na hlavni a závere, ku koncu už vôbec nešlo uzamykanie.
Predajca mu reklamáciu nevybavil ani po 30dňoch , tak som zvedavý čo bude ďalej...
Pre zamedzenie pochybností uvádzam, že dotyčný pán ozaj nie je nijaký lepml a o všetky svoje zbrane sa príkladne stará, o.i. má ešte aj Siga 226 X-five a s tým je nadmieru spokojný
-
inspiring_liskov
Vážení majitelia Sigov 226. Chcel by som poznať Váš názor resp. skúsenosti na Siga 226 so systémom SRT prípadne bez neho - a či to viete porovnať ak niekto má/mal zbraň so SRT a bez neho. Čítal som o tom kde kade a kde čo, len mi chýba praktický poznatok normálnehpo strelca, ktorý to vie porovnať. Pokukujem po nejakej 226 v 4,4 palcovej hlavni a otázka znie: s SRT alebo bez neho? Alebo je to jedno?
Ďakujem za pomoc.
Ďakujem za pomoc.
a ohladne SIGu všeobecne. Ten bežný rad, nie ladené špecialitky (X five allround....) majú normálnu spúšť? Myslím chod. Mal som HK P30 a to bola "hrúza". To malo snáď 2 centimetre mrtveho chodu kým to vystrelilo, preto som to aj predal. V rámci mierenky ešte ako tak, ale dynamická strelba...všetko bolo mimo...myslím nie v bielom pásme terča, ale nikde, proste to uletelo preč. No nemožná zbraň. Ja viem, služobná, rozumiem tomu, ale aby som si nekúpil zase to isté len sa to bude volať SIG. Preto som sa pýtal na ten SRT, čo deklaruje SIG ako svoj patent. DÍK 
Sorry, nič v zlom, ale to čo popisuješ nebol problém 'nemožnej zbrane'scandium napísal:...všetko bolo mimo...proste to uletelo preč. No nemožná zbraň.
-
inspiring_panini
Scandium: nemožný Agger s tou svojou nemožnou P30tkou nám naposledy vyhral LOSku. A dokázal to už aj s tým nemožným USPčkom.
Že tie zbrane majú dlhý reset je pravda, ale ak si mal zásahy mimo terča, tak ako píše Yarco, videl by som to na starý známy problém medzi zemou a zbraňou.
Že tie zbrane majú dlhý reset je pravda, ale ak si mal zásahy mimo terča, tak ako píše Yarco, videl by som to na starý známy problém medzi zemou a zbraňou.
Vaša irónia nieje na mieste. Ja si chybu priznávam a viem že P30 nieje ladený špeciál. keby ste pozorne prečítali moj text, ktorý sa mimo iného týka systému SRT, tak by ste možno menej ironizovali. Zaujímavé že namiesto slušnej odpovede(na slušne položenú otázku) sa mnohí chopia svojej šance kopať a kopať. Ano, priznávam. P30 je geniálna zbraň ale mne to s ˇňou nešlo. Stačí? Či mám ešte niečo k tomu napísať. Mudruješ a ponižuješ ale ku SRT si napísal trt makový. Inak všimol som si že problémom tohto fóra ( na rozdiel od českého ekvivalentu) je že pár "truhlíkov"namiesto odpovedi k veci alebo mlčania si vyberú cestu na ktorú sa ich nikto nepýtal.Businessman napísal:Zeby za to mohli nemozne naboje? Alebo este nemozny terc
Takže ešte raz. Prosím má niekto skúsenosť so spúštaním SIGA 226 bez a so systémom SRT? To som sa chcel spýtať všetkých ktorí tomu rozumejú a chcú mi pomôcť. Ďakujem