Navrh novely #2

inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

Niečo na tom bude. Hovoria kľúčové slová aby vyzerali ako najväčší odborníci v očiach neodborníkov a ľudí čo tomu rozumia veľké ... .

Nebolo by možné pozvať takého Lipshitza na diskusiu do TA3, aby sa porozprával s predstaviteľom vlastníkov zbraní a vysvetlil čo presne chce a ako to chce docieliť? Trebalo by sa dobre pripraviť a dať mu zožrať všetky jeho vyhlásenia o samopaloch, kolektívnej vine, apod.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Potopis arogantneho ... a zburas si most, ktory LT tazko vybudoval za nasej spoluprace.
Tu uz nastupuje chladna hlava a politika!
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

ak chcu menit zakon 190/2003 kvoli jedinemu pripadu, mohli by uviest vsetky podrobnosti konania Harmana. na tej viacnasobnej vrazde ma necinnost uradov a ich posielanie stazujucich sa na asocialov od certa k diablovi vacsi vplyv, ako vlastnictvo samonabijacej pusky. dokonca sam Harman bol uvadzany ako bezproblemovy introvert, s nejakymi psychotestami by mal problem mozno tak v to rano. preto cela Lizpicova akcia vykazovania cinnosti pre "dobro obcana" je nezmyslom, otazka je - da sa este zastavi?
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Už ukončili Lipshíííti vyšetrovanie DNV? Je dajaká správa, alebo si ju ešte len prispôsobujú ? Lebo má vybehnúť dajaká dementná zlátanina o DNV a poloprispaté Slovensko im na to naletí. ...lebo "fakty" v TV, od "kaprohub-a" mi zdvíhajú žalúdok.
edit zmena: z "tohoktorémusanevieprísťnameno" na K-A-P-R-O-H-U-B
Naposledy upravil/-a Igoca v 02 Feb 2011, 10:45, upravené celkom 1 krát.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Pre tych co maju viacej casu http://tv.webzoznam.eu/live/narodna-rad ... #top_frame live prenos z rokovania NR SR
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Cas by aj bol, ale internet ide pomaly.... :D
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mam pocit, ze ten ich prenos neni nic moc, ja idem rovno cez nrsr.

kazdopadne, su zatial hodinu na 3. bode o zakone o sudcoch a prisediacich a nemam pocit, ze by to skoro skoncilo.
nas bod je 35. v poradi a mam pocit, ze sa tam dnes nedostanu.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Neviem čo pozeráte, ale pri našom bode je v zátvorke "Bod sa prerokuje v utorok 8. februára 2011 o 9.00 hod". To čo je hore od 1.2 to je začiatok rokovania o týchto všetkých bodoch.
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

Prísnejšie by mali byť postihovaní cestní piráti. Tí by mohli mať krátkodobo zadržané vodičské preukazy, alebo budú musieť absolvovať psychotesty.
psychotesty sa tusim prepracuvaju na uroven biblie
lenochod
prispievateľ

Príspevok od používateľa lenochod »

Ved tam uz su...ani jedno ani druhe sa neda vedecky dokazat, ale najsamdokonalejsi kaprohub nas nuti podla toho zit :D
friendly_tharp

Príspevok od používateľa friendly_tharp »

Kaprohub :-))) ani nevies,ako si mi vylepsil vecer:-))
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Mne detto! K-a-p-r-o-h-u-b. :lol:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

:lol: :lol:. Ale teraz vazne ten clovek je uplne mimo, odtrhnuty od reality. Ked ho tak sledujem a pana policajneho prezidenta a tie ich "napady", tak mi pride na um jedine to porekadlo o tom aktivnom blbcovi, ktory je horsi ako triedny nepriatel :lol:.
lenochod
prispievateľ

Príspevok od používateľa lenochod »

Zas tie pripomienky co predlozil Kalikak maju celkom aj zmysel. Ale psychotestov sa nedotkol, hoci je to zas len zavedenie dalsej realne nezmeratelnej poziadavky do zakona(hned po odovodneni)
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

neviem ale tým , že sa tu používajú rôzne hanlivé výrazy pre pána ministra, je známkou našej biednej sebakontroly, (aj ja som a v jednom príspevku neovládol) ale bude tam ešte takých fúra, neni prvý ani posledný, ale asi by to chcelo prehodnotiť naše vyjadrovanie sa .
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"