Takticke vesty

friendly_chandrasekhar

Príspevok od používateľa friendly_chandrasekhar »

tato 5.11 patri vraj k spicke, docital som sa o tom na jednom fore kde sa bavili o vestach a prave tato tam bola najviac preferovana a odporucana, mozno americania maju vkus mileticky :D, ale nechapem ze na slovensku je tak neznama. Je idealna na skryte nosenie (viz obrazok nizsie).
Maju ju i v hermes-BA ale za hrozostrasnu cenu.

Obrázok
Používateľov profilový obrázok
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mne 5.11 pride ako celkom velmi velmi velmi komercna znacka, co samozrejme nevylucuje, ze mozu mat kvalitne veci, avsak je tam zrejma orientacia na co najvacsi profit.

na tom videu z nej chlapik celkom dlho tasil, za ten cas by som uz jednorucne vytasil lavou z praveho boka a to niesom ziadny guru.

na tvojom mieste by som minimalne siel do hermesu si ju vyskusat, tam zapozicanymi vecami ju nalozit, vratane zbrane a skusit si ako sa z toho tasi, ako v tom vyzeraju nalozene veci, ci to drzi tvar, ci to netaha strih, etc..

co sa tyka ceny, tak za kus rybarskej vesty je to vela, ale vynimocne tu hermes nema nahodene tolko, kolko ma pri inych veciach.

vesta stoji 75usd vo viacerych obchodoch, kde som pozeral, smelo by som ratal 100usd vratane postovneho. pri sucasnom kurze to je 75€. v hermese stoji 92€. cena tej objednanej z us by sa este mohla vystverat v zavislosti od toho ci pojde na colnicu, pri tej cene by som to vsak neocakaval.
eager_gauss

Príspevok od používateľa eager_gauss »

V Hermese som si (spolu aj s Xaderom) kupovali nohavice od 5.11 a cena bola zdaleka najlepšia čo sme obaja hľadali po nete na Slovensku. Čo sa kvality tíka, som maximálne spokojný. Zúčastnil som sa s nimi na dvoch akciách kedy som im dal riadne zabrať (plazenie sa po asfalte, neustále kľačanie, skok/šuchnutie sa zo svahu plného ostrých kameňov, výstroj povešaná po vačkoch) a kľudne ich teraz nosím aj do kancelárie za stôl a nič im nieje :)

Táto vesta môže byť fajn, do momentu kým sa rozbehneš, pripútaš v aute atď. Ikeď ťažko povedať keď som nevyskúšal. Možno im krivdím.

Vo všeobecnosti mi nesadnú vesty ktoré siahajú pod pás.
Kapo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

JA mám teraz na skúšku kapsáče od mascot http://www.mascotshop.sk/montazneprace/ ... T/0/0/9/4/

Jedná sa sice o pracovné oblečenie, ale je to trochu o inom. Samozrejme aj cena. Ešte by som chcel okuknúť aj ich vestu.
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

Ja mám najradčej štrikovanú vestu je fajn teplá :D .
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa Sigarms »

jueldo napísal:tato 5.11 patri vraj k spicke, docital som sa o tom na jednom fore kde sa bavili o vestach a prave tato tam bola najviac preferovana a odporucana, mozno americania maju vkus mileticky :D, ale nechapem ze na slovensku je tak neznama. Je idealna na skryte nosenie (viz obrazok nizsie).
Maju ju i v hermes-BA ale za hrozostrasnu cenu.

Obrázok
Tieto vesty maju nevyhodu v tom ze su kratke cize nezakryju zbran v lete. Na fotach su dlhe ako sako v skutocnosti kratke. Ked vyskusate vacsie tak zistite ze su robene do sirky nie do dlzky co by sa dalo ocakavat. Ale moc som ju chcel len keby bola dlhsia.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Sigarms, mne je dĺžka akurát, ale tiež ju na verejnosti radšej nosím rozopnutú a s aspoň trochu naloženými vreckami na pravej strane, aby som mal istotu, že mi bude naozaj kryť zbraň. Púzdro zvyknem nosiť Sickinger Lightning.
Inak vesta je to naozaj dobrá, mám ju len prvú sezónu, ale už som si ju stihol obľúbiť. U mňa pred kúpou zavážili aj veľmi dobré recenzie. Jediné mínus, ktoré jej vyčítajú je blednutie farieb pri častom praní. Zatiaľ ju nemám tak dlho, aby som to dokázal kvalifikovane posúdiť.
Sigarms
prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa Sigarms »

Ja som mal problem ze ked som si dal XXL tak bola akurat ale kratka tak som zobral na vyskusanie XXXL a na moje zdesenie do sirky bola strasne velka ale rovnako dlha. Este som to aj na seba polozil ale dlzku mali identicku. Neviem ako to fotia ked na fotkach su ludia co im v pohode prekryje pol zadku. Mne trcal sig tak som to vzdal. Ale inak je vyborna aj testy len ta dlzka....
Inu taku co vyzera civilne som zatial nevidel zial.
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Ak takú uvidíš, daj vedieť. Ja som si pre istotu kúpil čiernu XXL. Síce na nej nevidno špinu, ale vyzerám v nej ako SBS-kár, takže ak idem medzi jedincov nepištolníckeho razenia, radšej si ju vyzlečem a nechám v aute. Pravda, ak ju nemám nafutrovanú zásobníkmi, to potom nemám príliš na výber. Ach jaj, to sú mi len problémy...
:lol: :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."