Novinky na fóre
Novinky na fóre
Dnes pribudli tri nové fóra
Taurus
Norinco
Samopal vz. 58
V iných témach sa nazbieralo viacero príspevkov k uvedeným zbraniam, preto som ich pre lepšiu prehľadnosť vyčlenil do samostatných fór.
Taurus
Norinco
Samopal vz. 58
V iných témach sa nazbieralo viacero príspevkov k uvedeným zbraniam, preto som ich pre lepšiu prehľadnosť vyčlenil do samostatných fór.
Vzhľadom na to, že denne premazávam cca 20-40 spambotov, z ktorých cca 90% je z adries gmail.com alebo yahoo.com, bol som nútený až do odvolania zakázať tieto adresy. Súčasne som požiadal budúcich záujemcov o členstvo, aby sa prihlasovali z československých mejlových adries.
Inú cestu za súčasnej situácie, žiaľ, nevidím.
Inú cestu za súčasnej situácie, žiaľ, nevidím.
-
inspiring_kepler
Na základe požiadavky užívateľov bolo založené fórum Klony 1911 a zároveň doň boli presunuté príslušné témy.
Ďakujem užívateľovi Zoidberg37 za pomoc pri presune tém.
Ďakujem užívateľovi Zoidberg37 za pomoc pri presune tém.
-
inspiring_tharp
-
inspiring_tharp
Neviem, či je zrovna "návštevník" to správne slovo. Napr ja toto fórum niekedy navštevujem aj viackrát denne za účelom "sebaobohatenia" vedomosťami a snažím sa neprispievať do diskusií ktorým nerozumiem alebo o nich nič neviem (na rozdiel od iných). Teda nie vždy je návševnosť priamo úmerná počtu príspevkov, resp naopak. Možno by bolo lepšie hodnotenie ostatnými užívateľmi na základe vecnosti/odbornosti/prínosu príspevkov ktoré dotyčný píše. Aj kopa mojich príspevkov je len omáčka...