MO predáva 27 tis. Samopalov vz. 58 po 33€/ks

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Viac ako toto ma mrzi predaj tych T-72M, to bol este väcsi oj...

Inak viete niekto odhadnut kolko by stala novovyrobena vz.58, pôvodnou vyrobnou technologiou (frezovanim)? Typujem tak okolo 1000€ a my budeme predavat jednu za 33€, ked nemame za nu adekvatnu nahradu, ani peniaze. Chlapov schopnych nastupit na vojensku sluzbu je u nas okolo 1000000, kolkoze tych 58 vlastne mame? (Je to ale vojenske tajomstvo), takze len hadam, typnem 227000+- (Z toho ktovie kolko je ich funkcnych, dost ich ma urcite aj ZVJS, PZ a pod.), zvysok maju Cesi+ostate co sa poslali este za casov VM do Vietnamu a pod. "spriatelenych statov". Naozaj ma Slota ale pravdu o OSSR to budu takymto tempom nebojaschopne (Ak uz niesu).
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

vyrabali sme puzdra zaveru na SA58 sporter pre USA.
z bloku to bolo 4 hodiny 17 minut na CNC obrabacom centre
AK47
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa AK47 »

C08R4 napísal:Chlapov schopnych nastupit na vojensku sluzbu je u nas okolo 1000000, kolkoze tych 58 vlastne mame? (Je to ale vojenske tajomstvo), takze len hadam, typnem 227000+-
Ako tu už niekto spomínal, bude to zrejme pododobné ako vo filme Nepriateľ pred bránami, vz. 58 dostane každý štvrtý vojak a keď ten padne, samopal prevezme vojak bez zbrane, ktorý utekal na bojisku za ním. Tak nejako to zrejme naplánovali na MO, nijak inak si tieto výpredaje neviem vysvetliť.
Mike75
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Mike75 »

AK47 napísal: vz. 58 dostane každý štvrtý vojak a keď ten padne, samopal prevezme vojak bez zbrane, ktorý utekal na bojisku za ním. Tak nejako to zrejme naplánovali na MO, nijak inak si tieto výpredaje neviem vysvetliť.
V princípe to vyrieši aj problém s budúcimi dôchodkami, takže v tom ide určite aj iné ministerstvo... :wink:
AK47
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Mike75 napísal:V princípe to vyrieši aj problém s budúcimi dôchodkami, takže v tom ide určite aj iné ministerstvo... :wink:
Je to možné, minister obrany a minister práce, sociálnych vecí a rodiny sú z rovnakej strany, zrejme takto napĺňajú spoločný predvolebný program znižovať plánované výdavky štátu :D
kapula
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

Cesi vyrabaju nove 58 v 223 rem - http://www.sa58.cz/products/sa-vz-58-e- ... -56x45-mm/

Na orientaciu kolko moze stat novo vyrobena komplet frezovana zbran.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

maju velmi sympaticke stupanie hlavne 1:8 :wink:
Euronymus81
prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Euronymus81 »

pani ja si myslim ze kazdy kto chce tak 58ku uz ma doma cize sa spoliehat v priapade vojny "co" dostanem do ruky sa nemusim bat to pre tych ktorym hrozi vojnovy konflikt :)
jedno je mat zbran a druhe je s nej vediet aj strielat a vyuzit ju :)
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"