Navrh novely #2

Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

presne tak

co je na tom take zlozite stiahnut ten navrh ako celok a venovat cas uzitocnym veciam?
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

A zasa to tu máme. Niekto nepríde, lebo sa mu nechce a každý na to, že OK, tak zajtra. Toto keby párkrát urobil radový zamestnanec hocikde inde, tak má vyhadzov za opakované hrubé porušenie pracovnej disciplíny.

Som zvedavý, či z toho zajtra niečo bude, alebo zas sa niekomu nebude chcieť vstať z postele.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

aris: Nič zložité, ale populizmus nepustí, hlavne keď to ide smerom k obmedzeniu práv držiteľov zbraní.
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

by som vzal do uvahy aj moznost cieleneho obstruovania.
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Ten scenar obstrukcie je podla mna vysoko pravdepodobny. Zrejme este nie je v koalicii dostatocna podpora novely :lol: .
zandar
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

..no chvilu som kukal a len nach majster Matovic nedostane zbrojak bo nam zakazu aj gumopusky :D
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Ako to dopadlo??
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Nevieš prečítať pár postov hore? :roll: Odložili to...
kriznik
prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa kriznik »

Naozaj to vyzera na obstrukciu

http://www.sme.sk/c/5757517/most-hid-as ... niach.html

Šéf rezortu vnútra si od jednodňového odkladu rokovania o novele sľubuje "dodržanie dohody",

"...máme tu pomerne veľa ľudí, ktorí sú psychicky labilní a držia zbrojné preukazy a ohrozujú bezpečnosť našich ľudí. A máme skoro každý mesiac takýto prípad. A ja sa pýtam, kto ľudí, ktorí môžu byť obeťami takejto streľby, bude chrániť? Podľa mňa by to mali byť poslanci," vyhlásil minister."

Drzitelia ZP A budu nosit poslancov skryte, alebo open carry? :lol:
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

no ako som precital tie vyjadrenia, tak ostava len dufat ze nas neposulozia este viac a neskonci to tak ze pre polovnikov sa psychace zrusia a za vvymenu pre sportovcov bude uskladnovanie a domove prehliadky....
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

To nemozu urobit...

To by bola diskriminacia.

Skor si myslim/dufam, ze ten navrh zakona neprejde, pretoze aj poslanci nie su sprosti a vidia ze to je len paskvil a Lipsic sa hrabe s psychotestami vsade, uz aj do vodicakov...

Pevne dufam ze to zjtra neprejde, i ked Lipsic musi teraz telefonovat o stodusu s kazdym poslancom a vyhrazat sa mu ze ak ho nepodpori, tak to je porusenie koalicnej zmluvy a rozvrat parlamentu... :evil:
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Do bohyne, ten človek stále cíti obrovskú potrebu chrániť nevinné obete pred psychopatmi strelcami, no nikde som nezachytil žiadnu požiadavku spoločnosti o ochranu pred touto skupinou ľudí. Nemá zmysel vôbec riešiť toho človeka, čistý truhlík, všade bol, všetko vie, do všetkého sa montuje a od nikoho si nedá poradiť, keď mu prihára, tak klame, trucuje, vyhráža sa, plače ako malý Jarda. Škoda reči :roll:

Verím že sa v parlamente nájde dosť ľudí, čo sa budú riadiť vlastnou hlavou a nenechajú sa ovplyvniť vyhrážkami a že nakoniec ten blbizmus nepodporia.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

Butvin napísal:...To by bola diskriminacia....
A preco myslis ze by to lipsicovi vadilo? Alebo preco myslis ze by ho to napadlo? Ved na zaklade toho co lipsic presadzuje on je rovnaky pravnik ako fico....
lenochod
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa lenochod »

Poziadavka spolocnosti neexistuje. Cokli z gulasovych hrncov stekaju, karavana ide dalej. Neviem, ci je rozumne si zrovna na tomto budovat politicku karieru. Uz aj vodicov zacina ten chlap dost nasierat. Neviem, ci by nemal stat prvy v rade na psychotesty, lebo tu uz mam fakt pocit ze "hore sa nesvieti"...
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Ani obstrukcia, ani nepritomnost. Ste mimo. Dneska nam to chceli hodit jak permonik hrb, nastastie sa nasli ludia ktori pribrzdili.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"