Navrh novely #2

Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

gewehr: mam/mozem to chapat tak ze spravodajca sice pritomny bol, ale akoze "nebol"? kludne aj PM. diq
luke
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ja som mal povodne na mysli nie obstrukciu z lipsicovej strany, ale ze nejaky polovnik friendly spravodajca mozno prisiel neskoro alebo tak..
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

Zoidberg37 napísal:Nevieš prečítať pár postov hore? :roll: Odložili to...
Nebolo casu, som to prebehol ocami a nevsimol si. Napr. KvvZ to spravil po svojom, podl novych stanov na vz 58 treba byt min rok clenom klubu.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Bezo: Ježišmária, nadriadeným prokurátora predsa nie je kaprohub, ale generálny prokurátor (momentálne zrejme prvý námestník generálneho prokurátora). Prokuratúra má s rezortom vnútra spoločné asi toľko, čo plynofikácia s elektrifikáciou.
Nenávidíš celý tento systém, pritom ani poriadne nevieš, ako funguje. Aké príznačné!
:twisted:
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

"V Banskej Bystrici v januári strieľal opitý muž, ohrozoval verejnosť, mal legálny zbrojný preukaz. [...]," vyhlásil minister.
Ani som nevedel, že je možné mať nelegálny zbrojný preukaz. :lol:
telra
častý prispievateľ

kamov napísal: Nebolo casu, som to prebehol ocami a nevsimol si. Napr. KvvZ to spravil po svojom, podl novych stanov na vz 58 treba byt min rok clenom klubu.
nechapem kvvz mi naslo str. klub presov..... ale policia predsa nemoze nad ramec zakona a klub AFAIK nedava strelcovi potvrdenie ze moze kupit/potrebuje nejaku zbran na E....
luke
častý prispievateľ

presne tak, je to uplna hlupost. co ta vyhodia z kvvz, ked sa dozvedia, ze si si 58 kupil skorej ako po roku? zas chcel byt niekto strasne aktivny asi.
kamov
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa kamov »

To Telra, dnes mi to tak bolo povedane v predajni u Soltesa. Napr. vo Vt uz nevydaju nakupne na vz58 ak nemas potvrdenie klubu. Dokonca idu do takych extremov ze treba mat nastrielanu vykonnostnu triedu a reprezentovat min. na narodnej urovni...Ta natahuj sa s nimi :roll:
luke
častý prispievateľ

natahuj, ked chces zbran natahuj. ked nie, stiahnu chvost a bez plakat na pokec, tu ta nik nepolutuje.

poziadaj ich, aby ti to ukazali v zakone, kde su poziadavky na triedu a reprezentaciu, poziadaj ich aby ti to dali pisomne so vsetkymi nalezitostami, povedz im ze blatantne konaju v rozpore so zakonom, nechaj si zavolat nadriadeneho a zopakuj vsetky predosle kroky.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Presne ako píše luke. Policajt nemá žiadne právo konať nad rámec zákona. To kde sme, aby si správny orgán vymýšľal nezmysly contra legem?!
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Nevyhodia , ale hlupi policajti si budu pytat balisticky posudok zo strelnice ci sa tam da strielat z 7,62x39 a potvrdenie, ze sa klub venuje strelbe z takychto zbrani.

Nie, nerobim si srandu, zazil som to osobne :!:

Som zvedavy co bude, ked tam zajtra nabehnem a budem chcet zapisat 58cku do Europskeho zbrojneho. :wink:
telra
častý prispievateľ

Michal1 napísal:Nevyhodia , ale hlupi policajti si budu pytat balisticky posudok zo strelnice ci sa tam da strielat z 7,62x39 a potvrdenie, ze sa klub venuje strelbe z takychto zbrani.

Nie, nerobim si srandu, zazil som to osobne :!:

Som zvedavy co bude, ked tam zajtra nabehnem a budem chcet zapisat 58cku do Europskeho zbrojneho. :wink:
AFAIK - nepodstatne, si clenom streleckeho klubu? Si. Bodka. Koniec. Policajti ti v tomto smere mozu prasok fukat kam slnko nesvieti....
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ja Kamovi verim, bo som to sam zazil.

Po dvoch dnoch hadania mi to ale vydali.
Snypo
prispievateľ
Registered for: 17 years 6 months

Príspevok od používateľa Snypo »

OFF:
kamov:
Policajti na odd. Zbrani z streliva v PO majú legendárne hlášky a potreby (.. ste študent - vám netreba zbraň/nemôžte mať zbraň/nosiť do školy... chcete niekoho zabiť?... a podobne lakocinky :lol: ). A v polovnictve u šoltésa sa tiež človek dozvie sem-tam zaujímavé legislatívne novinky.Smutné je,že títo ľudia z toho žijú tak by mali zákony ovládať :idea:

koniec OFF
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Viac info priamo na fore LT

http://www.legistelum.sk/forum/viewtopi ... d&start=10

Ludovit Miklanek napisal: "Skúsim v rýchlosti. Ráno sa pred rokovaním objavil úplne nový pozmeňovací návrh z dielne ministerstva. To vyvolalo mierny rozruch a po osobnej dohode predsedu parlamentu s ministrom sa 5 minút pred rokovaním celá vec odložila na zajtra na 14:00. Pozmeňovák bol o tom, že budú iba psychotesty a všetko ostatné sa vypustí. Psychotesty však boli pre držiteľov zbraní kategórie C (teda zväčša poľovníkov) raz za desať rokov, pre držiteľov kategórie A a B každých 5 rokov a ešte k tomu to bolo v materiále veľmi zle (nejednoznačne) naformulované. Poobede som bol pred poslaneckým klubom SaS, ktorým som sa snažil vysvetliť prečo to nepodporiť a počas rozpravy ešte naša právnička robila na mieste rozbor čo by to vlastne celé v praxi znamenalo. Prakticky sme dneska boli celý z LT v NR SR celý 3 členný tím a robili jak fredky. Či a čo sa podarilo sa uvidí dúfam zajtra."
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"