Navrh novely #2
Bezo: Ježišmária, nadriadeným prokurátora predsa nie je kaprohub, ale generálny prokurátor (momentálne zrejme prvý námestník generálneho prokurátora). Prokuratúra má s rezortom vnútra spoločné asi toľko, čo plynofikácia s elektrifikáciou.
Nenávidíš celý tento systém, pritom ani poriadne nevieš, ako funguje. Aké príznačné!

Nenávidíš celý tento systém, pritom ani poriadne nevieš, ako funguje. Aké príznačné!
-
inspiring_tharp
nechapem kvvz mi naslo str. klub presov..... ale policia predsa nemoze nad ramec zakona a klub AFAIK nedava strelcovi potvrdenie ze moze kupit/potrebuje nejaku zbran na E....kamov napísal: Nebolo casu, som to prebehol ocami a nevsimol si. Napr. KvvZ to spravil po svojom, podl novych stanov na vz 58 treba byt min rok clenom klubu.
natahuj, ked chces zbran natahuj. ked nie, stiahnu chvost a bez plakat na pokec, tu ta nik nepolutuje.
poziadaj ich, aby ti to ukazali v zakone, kde su poziadavky na triedu a reprezentaciu, poziadaj ich aby ti to dali pisomne so vsetkymi nalezitostami, povedz im ze blatantne konaju v rozpore so zakonom, nechaj si zavolat nadriadeneho a zopakuj vsetky predosle kroky.
poziadaj ich, aby ti to ukazali v zakone, kde su poziadavky na triedu a reprezentaciu, poziadaj ich aby ti to dali pisomne so vsetkymi nalezitostami, povedz im ze blatantne konaju v rozpore so zakonom, nechaj si zavolat nadriadeneho a zopakuj vsetky predosle kroky.
- Michal1
- častý prispievateľ
- Registered for: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Nevyhodia , ale hlupi policajti si budu pytat balisticky posudok zo strelnice ci sa tam da strielat z 7,62x39 a potvrdenie, ze sa klub venuje strelbe z takychto zbrani.
Nie, nerobim si srandu, zazil som to osobne
Som zvedavy co bude, ked tam zajtra nabehnem a budem chcet zapisat 58cku do Europskeho zbrojneho.
Nie, nerobim si srandu, zazil som to osobne
Som zvedavy co bude, ked tam zajtra nabehnem a budem chcet zapisat 58cku do Europskeho zbrojneho.
AFAIK - nepodstatne, si clenom streleckeho klubu? Si. Bodka. Koniec. Policajti ti v tomto smere mozu prasok fukat kam slnko nesvieti....Michal1 napísal:Nevyhodia , ale hlupi policajti si budu pytat balisticky posudok zo strelnice ci sa tam da strielat z 7,62x39 a potvrdenie, ze sa klub venuje strelbe z takychto zbrani.
Nie, nerobim si srandu, zazil som to osobne![]()
OFF:
kamov:
Policajti na odd. Zbrani z streliva v PO majú legendárne hlášky a potreby (.. ste študent - vám netreba zbraň/nemôžte mať zbraň/nosiť do školy... chcete niekoho zabiť?... a podobne lakocinky
). A v polovnictve u šoltésa sa tiež človek dozvie sem-tam zaujímavé legislatívne novinky.Smutné je,že títo ľudia z toho žijú tak by mali zákony ovládať
koniec OFF
kamov:
Policajti na odd. Zbrani z streliva v PO majú legendárne hlášky a potreby (.. ste študent - vám netreba zbraň/nemôžte mať zbraň/nosiť do školy... chcete niekoho zabiť?... a podobne lakocinky
koniec OFF
Viac info priamo na fore LT
http://www.legistelum.sk/forum/viewtopi ... d&start=10
Ludovit Miklanek napisal: "Skúsim v rýchlosti. Ráno sa pred rokovaním objavil úplne nový pozmeňovací návrh z dielne ministerstva. To vyvolalo mierny rozruch a po osobnej dohode predsedu parlamentu s ministrom sa 5 minút pred rokovaním celá vec odložila na zajtra na 14:00. Pozmeňovák bol o tom, že budú iba psychotesty a všetko ostatné sa vypustí. Psychotesty však boli pre držiteľov zbraní kategórie C (teda zväčša poľovníkov) raz za desať rokov, pre držiteľov kategórie A a B každých 5 rokov a ešte k tomu to bolo v materiále veľmi zle (nejednoznačne) naformulované. Poobede som bol pred poslaneckým klubom SaS, ktorým som sa snažil vysvetliť prečo to nepodporiť a počas rozpravy ešte naša právnička robila na mieste rozbor čo by to vlastne celé v praxi znamenalo. Prakticky sme dneska boli celý z LT v NR SR celý 3 členný tím a robili jak fredky. Či a čo sa podarilo sa uvidí dúfam zajtra."
http://www.legistelum.sk/forum/viewtopi ... d&start=10
Ludovit Miklanek napisal: "Skúsim v rýchlosti. Ráno sa pred rokovaním objavil úplne nový pozmeňovací návrh z dielne ministerstva. To vyvolalo mierny rozruch a po osobnej dohode predsedu parlamentu s ministrom sa 5 minút pred rokovaním celá vec odložila na zajtra na 14:00. Pozmeňovák bol o tom, že budú iba psychotesty a všetko ostatné sa vypustí. Psychotesty však boli pre držiteľov zbraní kategórie C (teda zväčša poľovníkov) raz za desať rokov, pre držiteľov kategórie A a B každých 5 rokov a ešte k tomu to bolo v materiále veľmi zle (nejednoznačne) naformulované. Poobede som bol pred poslaneckým klubom SaS, ktorým som sa snažil vysvetliť prečo to nepodporiť a počas rozpravy ešte naša právnička robila na mieste rozbor čo by to vlastne celé v praxi znamenalo. Prakticky sme dneska boli celý z LT v NR SR celý 3 členný tím a robili jak fredky. Či a čo sa podarilo sa uvidí dúfam zajtra."