K 100 Subkompakt

Používateľov profilový obrázok
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Páni kluci,

téma je K100 Subkompakt,....a nie kto má väčší, aká bude - je lepšia ako....nebude menšia ako ...nebude kopať atď, atď..

Po prečítaní borisovho príspevku si myslím, že sú dané NEOFICIÁLNE parametre: http://www.grandpower.eu/phpBB2/viewtopic.php?t=726

Počkajme si na oficiálne Jarkove vyjadrenie, ktoré príde čoskoro a bude " vsjo jasno"

Pekný večer Vám fandovia
boris
expert
Registered for: 17 years

Príspevok od používateľa boris »

TTD*:

model P11 Mk7
kaliber 9 mm Luger
rezim SA/DA
odpor spuste 25/38 N
kapacita 12
celkova dlzka 179 mm**
vyska bez zasobnika 118 mm
celkova sirka (cez poistky) 36 mm
celkova sirka (bez poistiek) 29 mm
dlzka hlavne 85 mm
hmotnost bez zasobnika 640 g
hmotnost s prazdnym zasobnikom 737 g

*udaje cerpane zo zatial nepublikovaneho katalogu vyrobcu.

**celkova dlzka modelu na skratenom rame mk7. v buducnosti moze byt model osadeny na ram bez "bobraku".
inspiring_bartik

Príspevok od používateľa inspiring_bartik »

Grand Power prezentacia zostrih záznamu
subkompakt P11 a vlajkovú loď GP - Excalibur. 17. februára sa v Bratislave

http://www.videotube.sk/118744_-prezentacie-k-100.html
Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

gratulujem :D
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

ako to vyzera s P11 v kalibry 40SW? Viem ze sa spominalo ze v 40SW bude k100 - fullsize, ale pri P11 som si nie isty co som pocul
xcapi
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa xcapi »

Caute,

O 2 tyzdne mam skusky, tak hadam sa podari a potom uz iba daco kupit.
Z toho co som doteraz nabrowsoval mi to vychadza na P11.

Chcem nieco male, lahke ale ucinne na nosenie. Pravidelne ani sportovo strielat neplanujem, chcem to mat skor ako moznost najkrajnejsieho riesenia nejakej potencionalne ohrozujucej situacie pre mna pripadne blizke osoby. Zaroven z hladiska pouzitia nechcem do toho prehnane investovat.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

xcapi: v tom prípade si kľudne kúp full verziu. Kto neplánuje pravidelne strieľať, toho po čase prestane baviť aj nosiť, takže doma môže kľudne ležať aj veľká :lol: Aby ti to aspoň na niečo bolo, tak hneď prvý rok by si mal vystrieľať pár tisíc rán, to sa po čase prehupne cez cenu zbrane.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Xcapi, nechcem ti do toho hovoriť, ani tu zbytočne mudrovať, ale z občasných "nosičov" mám strach. Určitá miera praxe je nevyhnutná. Tá miera, ak chceš zbraň aj nosiť, je vyššia ako len pri držaní. Túto prax si treba udržovať pravidelným tréningom. Ak podceníš upevňovanie praxe, môže sa stať, že ak príde na lámanie chleba, nebudeš schopný adekvátne reagovať na tú "potenciálne ohrozujúcu situáciu".
:wink:
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

xcapi napísal:Caute,
O 2 tyzdne mam skusky, tak hadam sa podari a potom uz iba daco kupit.
Z toho co som doteraz nabrowsoval mi to vychadza na P11.
P 11 je slusna volba na zaciatok ....
xcapi napísal: Pravidelne ani sportovo strielat neplanujem
to som uz pocul viackrat z 90% si to rozmysleli a zacali pravidelne strielat a nezostali pri jednom kusku :)

zvysnych 10% casom zbran predalo a zrusili zbrojak

xcapi napísal: chcem to mat skor ako moznost najkrajnejsieho riesenia nejakej potencionalne ohrozujucej situacie pre mna pripadne blizke osoby.
no dúfaj ze sa ti tie "situacie" budu skor vyhýbať .....
xcapi
prispievateľ
Registered for: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa xcapi »

Zoidberg37, Jack:

Pozeram, ze som v predchadzajucom prispevku zabudol pouzit slovicko "intenzivne", co tomu dava celkom iny zmysel :)

Samozrejme mam v plane sa zo zbranou naucit patricne zaobchadzat a budem chodit trenovat. Nie vsak intenzivne. Neplanujem zo seba urobit ostrostrelca ani zucastnovat sa sutazi atd...

Mozno pre porovnanie, chodievam strielat z luku. Ked nejdem 3 tyzdne na trening, malokedy sa stane, ze dam v prvej serii desinu, ale zase ani nic nejde mimo tercovnicu:)

Nosit ju chcem pravidelne, ved naco by mi bol zbrojak A a pistolka doma v trezore?:) Prave preto pokukavam po niecom takomto univerzalnom, nositelnom a pomer cena/vykon javi sa z mojho zatial cisto laickeho pohladu pre zaciatocnika prijatelny. Samozrejme rady su vitane :)
boris
expert

odporucil by som este panovi kolegovi vyskusat a zvazit semikompakt P1. ten bude prijatelne nositelny (samozrejme v zavislosti od postavy, zvoleneho sposobu nosenia, prevazujuceho satnika, prostredia v ktorom sa drzitel prevazne pohybuje atd.) a rozhodne je univerzalnejsi. kazdopadne P11 sa na subkompakt chova kultivovane a ani pre zaciatocnika nebude problem zvladnut ho.
friendly_pascal

Príspevok od používateľa friendly_pascal »

Semicompakt od GP je realne velka pistol. Ak na nosenie, tak si osobne myslim, ze subcompakt. V pripade P11 vraj chrbat drzi len v dvoch bodoch. Vravel predajca, ze je to trochu nedotiahnuta pistolka. Ale osobne som ju nedrzal, neviem teda. Dobry subkompakt za dobru cenu ma HS.
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

vidim ze tam trochu obzivla tak by som sa chcel znovu spytat:
ma zmysel tesit sa na P11 40SW?
boris
expert

samarkand - P11 je realne na trhu len par mesiacov. zatial som nepocul ze by bol problem s odpadavajucimi gripmi a vzhladom na konstrukcne riesenie sa mi to nezda pravdepodobne.

telra - na .40 sa tesit mozes. ci aj na subkompakt to asi zatial nevie nikto, ale pochybujem ze do roka bude na trhu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"