Navrh novely #2

miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Tak zrejme sa dostanú po novom na mušku A-čkari, nemajú do čoho drbať už fakt :roll:
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

dalo sa cakat.... v parlamente su sami polovnici, na Ackarov kaslu, radi ich predhodia masam. . . . .
Asi vazne budem musiet premyslat nad emigraciou aj ked sa mi !@#$%^ po @#$%^ nechce....

Inak nejake INFO co konkretnejsie im na Ackaroch vadi...na to je este skoro, ze?

@Luke: Inak dnes mu prejde psychac raz za ZP a uz bude v rausi rozbehnuty... 2 kroky spat, 3 vpred. Pomalicky by sa posuval tam kde sa chcel dostat skratkou
Naposledy upravil/-a telra v 10 Feb 2011, 22:12, upravené celkom 1 krát.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

tak mne je to jedno ... 1 psychac ci 20 ak ich budu robit bez rozdielu vsetci aj kuchary , vojci,poslanci,lekary a ine obory ktore pouzivaju zbrane alebo mozu inak usmrtit inu osobu .......

ako to stale medializuje strelcov su priblizne 3% to znamena ze riesi minimalny dopad na spolocnost .. a co keby sa dal uz konecne do boja z kriminalitou ? ta zasahuje celu spolocnost...............
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

jeden psychotest ci pravidelne testovanie - to je uz jedno. slovensky zakon o strelnych zbraniach je dobry, akakolvek uprava, navyse od takeho idiota ako je Lizpic znamena 10 krokov vzad. ked chce zabranit tragediam nech im predchadza tym, ze najde paky ako nebudu asociali robit ludom zo zivota peklo
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

luke: ja ti rozumiem, na chvilu som to pripustil aj ja.

ale

potom som si uvedomil (neviem, mozno je to chybna logika), ze Lipsicova obrana napadu s testami bola aj v tom, ze psychologovia predsa robia posudky na obzalovanych a odsudenych.

A toto ma (tiez) zarazilo. Ved on nas vlastne hodil do jedneho vreca s kriminalnikmi. On vlastne zavadza prezumpciu viny. Pokial nedokazes (psychotestom), ze si normalny si nenormalny. To, ze cely zivot si zil bezuhonnym zivotom neznamena nic. Vsetky tie prisne sucasne kriteria neznamenaju nic.
Ak je predstava viacerých poslancov, že si vedia predstaviť psychotesty, možno v inej podobe, som ochotný rokovať. Ale tie sú pre mňa kľúčové,“ vravel včera Lipšic.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5761851/psycholog-s ... z1DdP2uvek
Bojim sa jednej veci, luke. Ze testy budu pakou na nepohodlnych ludi.
aris
častý prispievateľ

vsimnite si, ako media ako SME manipuluju a podsuvaju verejnosti nalepky

Najnovšie čísla ukazujú, že stúpencov návrhu ľavice dobieha vo Švajčiarsku vždy veľmi dobre organizovaná krajná pravica. Tá je proti a získava na svoju stranu čoraz viac ľudí.

Čítajte viac: http://www.sme.sk/c/5761623/svajciari-r ... z1DdU74WPo
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

myslím že sme svedkami zrodenia neoinkvizície v rukách KDH...Alebo sú za tým prachy, nemá náhodou minister v komore psychológov príbuzného? Oni sa totiž na tom nabalia viac ako radoví psychoši.
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

ja sa bojim, ze nas cakaju uplne ine problemy ako psychotesty, ktore pre mna osobne od zaciatku neboli takym problemom ako ostatne body navrhu.
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

no hej, chlapček nedostal autíčko tak sa teraz jebn* o zem a bude kopať okolo...
aris
častý prispievateľ

luke napísal:ja sa bojim, ze nas cakaju uplne ine problemy ako psychotesty, ktore pre mna osobne od zaciatku neboli takym problemom ako ostatne body navrhu.
moze byt
moze byt aj to, ze tie blbe testy su len na odputanie pozornosti od tych ostatnych veci.
chystam sa kupit (just) 58u, tak by som ju nerad skladoval niekde mimo svoj domov. napr.
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

aris napísal:chystam sa kupit (just) 58u, tak by som ju nerad skladoval niekde mimo svoj domov. napr.
Aj ja, a just. Keď nie tento mesiac, tak budúci. :twisted: E-čko zapísané, treba už "len" prachy.
taktikZA
prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa taktikZA »

Igoca
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Igoca »

Nesledoval som materiál, ktorý bol predložený na terajšie rokovanie.
To len psychotesty by nám mali vadiť?
- 1. V § 4 ods. 2 písmeno b) znie:
„b) samočinná zbraň alebo samonabíjacia palná zbraň, ktorá má rovnaký alebo podobný vzhľad ako samočinná zbraň alebo ktorá bola konštrukčne odvodená alebo upravená zo samočinnej zbrane,“.
- 5. V § 20 ods. 2 sa slová „príslušnému praktickému lekárovi pre dospelých, praktickému lekárovi pre deti a dorast alebo dorastovému lekárovi, ktorý je príslušný na vydanie lekárskeho posudku o zdravotnej spôsobilosti podľa odseku 1 (ďalej len „posudzujúci lekár“) nahrádzajú slovami „posudzujúcemu lekárovi, ktorý je príslušný na vydanie lekárskeho posudku o zdravotnej spôsobilosti podľa odseku 1“.
- 6. V § 23 sa slová „desať rokov“ nahrádzajú slovami „päť rokov“.
Prechodné ustanovenia:
- (1) Zbrojné preukazy vydané do 31.decembra 2010 platia do 31.decembra 2015, ak doba ich platnosti neuplynie skôr.
(2) Držiteľ zbrojného preukazu alebo držiteľ skupiny G zbrojnej licencie, ktorému bol vydaný preukaz zbrane na samočinnú zbraň alebo samonabíjaciu palnú zbraň, ktorá má rovnaký alebo podobný vzhľad ako samočinná zbraň alebo ktorá bola konštrukčne odvodená alebo upravená zo samočinnej zbrane do 31.decembra 2010 je oprávnený držať túto zbraň do 30. júna 2011, pričom nesmie mať takúto zbraň v stave umožňujúcom okamžité použitie.
(3) Ak držiteľ zbrojného preukazu alebo držiteľ skupiny G zbrojnej licencie zbraň uvedenú v odseku 2 do 30. júna 2011 neprevedie na oprávneného držiteľa alebo nezabezpečí jej zničenie, znehodnotenie alebo výrobu rezu zbrane, je povinný odovzdať zbraň v tejto lehote do úschovy policajnému útvaru.“.

- a kontrola zbraní v byte držiteľa?

Nenapadajú ma ďaľšie kydy kaprohuba, lebo ich má spústu.
inspiring_faraday

Príspevok od používateľa inspiring_faraday »

Fakt mi to pripada,ze tie psychotesty su iba na odputanie pozornosti, vsade v mediach spominaju hlavne tie a tie ostatne veci akosi idu do pozadia. Toho sa najviac bojim,ze psychotesty sa zrusia a ostatne sa schvali.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

ondro
Parlamentné výbory odmietli skrátenie platnosti zbrojeného preukazu či úplný zákaz držania dlhých samonabíjacích palných zbraní upravených z automatov

http://www.sme.sk/c/5761851/psycholog-s ... everi.html
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"