Zakazane doplnky zbrane

Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Michal1 napísal:Myslel som to tak ze ked si na pistol pripevnis laserove ukazovatko tak uz je to zakazany doplnok!
Napr v USA uz predavaju laserove oslepovatko, ktore ta oslepi a sluzi na oslepenie no ale vlastne snim aj zamerias no primarne to neni laserovy zameriavac.

Myslel som to tak, ze vsetko sa da nahradit inym prostrietkom.
A je uplna blbost to zakazovat, ledo nekale zivly to na svojich zbraniach maju aj tak.

Rozlišujme laserový zameriavač, ktorý je primárne určený na umiestnenie na konkrétny typ zbrane a ukazovátko, ktoré musíš pracne upravovať, aby ti na zbrani držalo, ukazovalo tam, kam aj pôjde projektil a neodpadlo po prvom výstrele :D. Tiež predsa nebudeš na dlhú zbraň montovať poľovnícky ďalekohľad, keď sa dá kúpiť puškohľad.

A ešte mi prosím ťa povedz, na kieho frasa ti bude na zbrani namontované laserové ukazovátko, ako ho budeš spúšťať pri tasení a v akom puzdre ho budeš nosiť? Niečo iné je práca špeciálnych poilcajných zložiek a iné bežné nosenie zbrane. A ak sa o túto problematiku budeš chvíľu zaujímať zistíš, že v reálnom živote ti laserový zameriavač pri napadnutí pomôže ako mŕtvemu teplé prádlo! Ak nedokážeš rýchlo tasiť a strieľať pudovo tam kam so zbraňou ukazuješ tak ti nepomôže ani laserové delo! :evil:

A ešte mi prezraď, kde si zobral, že nekalé živly nosia zbrane s laserovými zameriavačmi? Dávali v telke? Lebo v reály som už zopár živanov videl aj súdil a keď aj niečo so sebou ťahali tak to boli úplne bežné zbrane, ktorých spoločným menovateľom bolo, že boli spoľahlivé. Žiadne šaškáriny z amerických akčných filmov. Najčastejšie poctivé ČZ 75 a HK USP.
inspiring_mendeleev

Príspevok od používateľa inspiring_mendeleev »

cenzúrované
Naposledy upravil/-a inspiring_mendeleev v 07 Apr 2008, 15:05, upravené celkom 1 krát.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Peter Bezo napísal:... keď niekoho odstrelím zakázanou zbraňou a uznajú mi nutnú obranu tak je je použitie v poriadku ...
Ano, ale ...
Pri uznani NO bude sice pouzitie zakazanej/nelegalnej/atd. zbrane ok, ale paralelne ta asi obvinia z nedovoleho ozbrojovania. Ak sa im podari dokazat, ze si zbran nenasiel nahodou na zemi prave pocas obrannej akcie (alebo nieco podobne), ale ju doniesol so sebou, mas pruser.
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Ja laser nepotrebujem, trafam na prvu ranu pri taseni ALFA zonu, tak to skutocne nepotrebujem. :wink:

Myslel som to na to, ze ked uz tie nekale zivle maju nelegalne zbrane, tak im je jedno ci tam maju Laser a ci nie.

Jednoznacne by som to uvital a keby som to mohol vyskusal a potom by som asi vedel lebsie povedat.
Teraz len teoretizujem . :cry:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

Michal1
no len ci by si trafil ,keby som na teba vykrikol :D
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Co, pozicame T10 od Jara a vyskusame? :wink: :lol: :lol:
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

ked si na pistol pripevnim pet flasu, ktora udajne dokaze stlmit prvy vystrel, je to tlmic hluku a teda zakazany doplnok, alebo zakazana uprava?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

otazka dobra Odpoved :za jedno aj druhe budes po... trestany :)
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Keď si predstavím skryté nosenie a rýchle tasenie pištole s upevnenou PET fľaškou, asi by som okamžite umrel od smiechu spolu s ostatnými prizerajúcimi sa... takže by to bola zbraň s hromadným účinkom (a také sú zbrane vojenské) takže zakázaná!!! :twisted:
inspiring_kilby

Príspevok od používateľa inspiring_kilby »

ked sme uz pri tej flasi skusal to niekto z vas? :lol:
e-zbrane
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa e-zbrane »

chlapci ak nechcete mať kúsky plastu nesekané po výstrele vo svojich očiach tak to radšej ani neskúšajte. Určite len tak pripevnené PET flaša nič neučiní.... :shock:
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa luke »

mam pocit ze som to cital na specialunits, kde to chalan skusal, myslim ze aj vankus fungoval.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to luke

Ja by som skôr veril KEÚ (e-zbrane) než nejakému šrackovi z specialunits :D
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tak tak... Vankúš možno čiatočne zaberie, ale tá prázdna PET-fľaša..? Huh, nefím, nefím. Štefko Segal to síce v Aljaške v plameňoch použil, ale zas Štefko je taký frajer, že urobí bombu aj z vanilkovej zmrzky.
:P
Inak, e-zbrane, už ste v KEÚ riešili prípad, keď to nejaký maník fakt skúsil?
inspiring_jang

Príspevok od používateľa inspiring_jang »

Jack napísal: Štefko je taký frajer, že urobí bombu aj z vanilkovej zmrzky.
:P
Tak to teda POZOR :!: :!: :!: To dokáze iba Mek Gajver :wink: :!: :!: :D
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"