TV Správy: Mestský policajt vliezol do stánku so zbraňou
Je to na hrane , neprináleží sa mu tak správať na druhej strane je to o tom ako sa poznajú a ako to brali a kto to videl . Pointa je v tom že ten dobrák čo to dal na web musí vyť ťiež charakter ke´d to je jeho pseudokamarát . Ke´d to točil niekto iný tak ten človek čo to robil pred niekým cudzím a nie vo svojej partii a na verejnosti to tiež nemá všetko v hlave usporiadané .
Medonos napísal: "Ke´d to točil niekto iný tak ten človek čo to robil pred niekým cudzím a nie vo svojej partii a na verejnosti to tiež nemá všetko v hlave usporiadané"
Medonos, máme to chápať tak, že keď to robil "vo svojej partii", tak to má v hlave vlastne usporiadané?
Akože, človek, ktorý to "má v hlave usporiadané" bežne zo srandy mieri kamoške na hlavu zbraňou a ešte sa pritom nechá nakrúcať?
Medonos ďalej napísal: "Je to na hrane"
Čo je prosím ťa na hrane?! Ty si policajt, nie? Tak to by si mal poznať zákony tohto štátu. Pozri si to video ešte raz, skús zabudnúť, že ten, kto sa správa ako vyšúrovaný magor, je policajt a ručím ti za to, že tam objavíš nejaký ten priestupok.
Ako... bez urážky, ale neviem, ako to môžeš relativizovať, veď ide o flagrantné porušovanie zákona! Dúfam, že rovnako benevolentný si aj vo výkone a až spravím nejakú blbosť ja, tak tiež prižmúriš oko a ja obídem bez pokuty.

Medonos, máme to chápať tak, že keď to robil "vo svojej partii", tak to má v hlave vlastne usporiadané?
Akože, človek, ktorý to "má v hlave usporiadané" bežne zo srandy mieri kamoške na hlavu zbraňou a ešte sa pritom nechá nakrúcať?
Medonos ďalej napísal: "Je to na hrane"
Čo je prosím ťa na hrane?! Ty si policajt, nie? Tak to by si mal poznať zákony tohto štátu. Pozri si to video ešte raz, skús zabudnúť, že ten, kto sa správa ako vyšúrovaný magor, je policajt a ručím ti za to, že tam objavíš nejaký ten priestupok.
Ako... bez urážky, ale neviem, ako to môžeš relativizovať, veď ide o flagrantné porušovanie zákona! Dúfam, že rovnako benevolentný si aj vo výkone a až spravím nejakú blbosť ja, tak tiež prižmúriš oko a ja obídem bez pokuty.
Jack
No osobne mne to správanie tiež pripadalo na vygumovaného opitého magora
tu som neriešil aspekt zákonnosti ale kombináciu ľudskej blbosti versus zákernosti .
Podľa mňa osobne týpek nemá čo robiť v uniforme .
Na hrane som myslel pusudzovanie jeho správania ako trestného činu a tam v konečnom dosledku rozhoduje prokuratúra a súdy , aspekty ako etika a slušné správanie tak tam to je jasne .
Niekede inde som myslel iné okolnosti , nie že to je pre mňa normálne a nestotožnujem sa s tým , ale keď sa niečo podobné stane niekde na na chate pri posededení z detskou hračkou tak by sa to vnímalo inak .
No osobne mne to správanie tiež pripadalo na vygumovaného opitého magora
Podľa mňa osobne týpek nemá čo robiť v uniforme .
Na hrane som myslel pusudzovanie jeho správania ako trestného činu a tam v konečnom dosledku rozhoduje prokuratúra a súdy , aspekty ako etika a slušné správanie tak tam to je jasne .
Niekede inde som myslel iné okolnosti , nie že to je pre mňa normálne a nestotožnujem sa s tým , ale keď sa niečo podobné stane niekde na na chate pri posededení z detskou hračkou tak by sa to vnímalo inak .
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
luke : achh, mam znamu ktora robi vo vecierke vie ze ,,robim ,, zo zbranami.. a tak si vecer idem okolo z partiou zo zbranou v ruke a posrandujem s nou v style ako ten chlapec na videu , TY by si ma obvinil z vseobecneho ohrozenia a vydierania ? ? nechapem preco sa k tomu vyjadrujes ked nepoznas okolonosti , prisaham bohu vies o tom pripade asi viac ako ti zucastneny.. cele je to tu iba mletie hubou na prazdno lebo nikto z nas nepozna presne okolnosti 
take videa ti natocim z kamosmi kolko chces a kde chces,,, od policajnej stanici az po neviem co ... potom co napises ? ze polisi ma mali okamzite zastrelit ? kedze som tam vytasil zbran ? ale neurobim to presne kvoli takym ludom ako si ty
vsetko dobree
Jack : v podstate s tebou suhlasim
take videa ti natocim z kamosmi kolko chces a kde chces,,, od policajnej stanici az po neviem co ... potom co napises ? ze polisi ma mali okamzite zastrelit ? kedze som tam vytasil zbran ? ale neurobim to presne kvoli takym ludom ako si ty
Jack : v podstate s tebou suhlasim
TURBIAK: nepoznam okolnosti.Novinári píšu subjektívne články,to chápem.
Usudzujem podľa toho že "skončil" u mestskej polícii len z videa. Aj keby nikto nedal TO na neho tak to video,podla môjho názoru,spôsobí že ho prepustia zo služby.
Takto sa nesmú správať policajti
Ako Jack píše,priestupok tam bol...
Usudzujem podľa toho že "skončil" u mestskej polícii len z videa. Aj keby nikto nedal TO na neho tak to video,podla môjho názoru,spôsobí že ho prepustia zo služby.
Takto sa nesmú správať policajti
Ako Jack píše,priestupok tam bol...
Len doplnim ze ta zbran nebola ani plynovka, ale UMELOHMOTNA atrapa, daka reporterka sa chcela dostat zo zaprdeneho vecernika do hlavnych sprav tak to pekne nafukla, a verejnost im na to krasne skoci. Vsetci zucastneni vedeli ze ide o srandu a plastovu zbran. Len nechapem toho debilka naco si nosi hrackarsku pistolku, komosovy co to natocil a zverejnil je teraz isto "zaviazany"
Luke, všeobecné ohrozenie podľa mňa vôbec nepripadá do úvahy a vydieranie? Ženská nič neohlásila a zrejme nebude svedčiť v neprospech toho idiota. Čiže zostáva jediný dôkaz - videonahrávka. Ak mu predavačka dosvedčí, že išlo skutočne len o žart a že trtko konal po vzájomnej dohode s ňou, niet o čom.
Ale ten priestupok na úseku zbraní a streliva je tam jednoznačne spáchaný, príslušný útvar PZ SR by mal konať!
Ale ten priestupok na úseku zbraní a streliva je tam jednoznačne spáchaný, príslušný útvar PZ SR by mal konať!
Podla mna to bola airsoftova pistolka, lebo sa spomina v tom videu, ze tam da gulicku a atd. Bol zrejme poruseny zakon o zbraniach, pretoze manipuloval so zbranou kat. D pod vplyvom alkoholu, ale to uz mu nikto nedokaze podla mna, kedze mu nedal vtedy nikto fukat (vyhovorit sa da rôzne, napriklad, ze trpel vetdy akutnym nedostatkom spanku, preto tam tak vyzeral
a ani sa nevie kedy sa to presne stalo, to ustanovenie, ze drzitel zbrane kat. D nesmie manipulovat so zbranou pod vplyvom pribudlo niekedy iba minuly rok okolo Juna).
A suhlasim s Jackom, ze sa nejedna v ziadnom pripade o vseobecne ohrozenie, jednak to nieje strelna zbran a jednak ustanovenie o vseobecnom ohrozeni nehovori nic ani o nebezpecnej strelbe z ostrej zbrane na verejnosti (To by v podstate nemohol dat nikto ani varovny vystrel), a nie este o nejakej atrape (Ani tu airsoftku (Zbran kat.D) mu nemusia dokazat, mozno povie, ze to bola iba detska atrapa). Páchateľ sa dopustí všeobecného ohrozenia vtedy, ak úmyselne
A suhlasim s Jackom, ze sa nejedna v ziadnom pripade o vseobecne ohrozenie, jednak to nieje strelna zbran a jednak ustanovenie o vseobecnom ohrozeni nehovori nic ani o nebezpecnej strelbe z ostrej zbrane na verejnosti (To by v podstate nemohol dat nikto ani varovny vystrel), a nie este o nejakej atrape (Ani tu airsoftku (Zbran kat.D) mu nemusia dokazat, mozno povie, ze to bola iba detska atrapa). Páchateľ sa dopustí všeobecného ohrozenia vtedy, ak úmyselne
„vydá ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví alebo cudzí majetok do nebezpečenstva škody veľkého rozsahu tým, že spôsobí požiar, povodeň, haváriu prostriedku hromadnej prepravy...“