Vražda po bitke na Donovaloch
Tak toto je sila.
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... -roky.html
Možno keby sa zabitý ešte pred svojou smrťou bránil a skóre by bolo opačné tak by obranca dostal toľko čo tento na donovaloch.
Čo z toho vyplýva? Útočník má vždy výhodu: pred útokom, počas útoku, po útoku, na súde a aj v base.
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi- ... -roky.html
Možno keby sa zabitý ešte pred svojou smrťou bránil a skóre by bolo opačné tak by obranca dostal toľko čo tento na donovaloch.
Čo z toho vyplýva? Útočník má vždy výhodu: pred útokom, počas útoku, po útoku, na súde a aj v base.
-
inspiring_tharp
Ako je možné, že sa nepodarilo??? To čo je za dôvod, nepodarilo sa zabezpečiť eskortu??? Dozvedeli sa o pojednávaní 10 minút pred začiatkom? Asi nie. Tak ako sa to mohlo stať?Dnes mal vypovedať ešte ďalší svedok. Ten je však vo výkone trestu a súdu sa nepodarilo zabezpečiť policajnú eskortu tak, aby súdne pojednávanie stihol.
bers
Jednoducho. Nechodil na pojednávanie, súd zisťoval jeho pobyt a pár dní pred pojednávaním mu prišlo oznámenie, že je vo VTOS. Ak nie je v ÚVTOS v okrese, v ktorom sa vedie konanie v tejto veci, tak je potrebné žiadať eskortu. A to v dostatočnom predstihu, aby bol zaradený do eskortného busu. Ak bus nestihol, nemohli ho ani predviesť.
Jednoducho. Nechodil na pojednávanie, súd zisťoval jeho pobyt a pár dní pred pojednávaním mu prišlo oznámenie, že je vo VTOS. Ak nie je v ÚVTOS v okrese, v ktorom sa vedie konanie v tejto veci, tak je potrebné žiadať eskortu. A to v dostatočnom predstihu, aby bol zaradený do eskortného busu. Ak bus nestihol, nemohli ho ani predviesť.
-
inspiring_tharp
4 roky ze ho dokopal na smrt? Vsak si pamatam na ten pripad, vraveli ze mu este po hlave skakal, sa chcem niekoho "legalne" zbavit tak staci ze ho vyprovokujem a potom dokopem na smrt. No nechapem ako je mozne za take nieco 4 roky dostat, to ma pred zakonom ci sudom ludsky zivot hodnotu ako zivot africana nakazeneho aids...
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Tak tú poslednú vetu skús vysvetliť... Buď som blbý ja, alebo...kamov napísal:4 roky ze ho dokopal na smrt? Vsak si pamatam na ten pripad, vraveli ze mu este po hlave skakal, sa chcem niekoho "legalne" zbavit tak staci ze ho vyprovokujem a potom dokopem na smrt. No nechapem ako je mozne za take nieco 4 roky dostat, to ma pred zakonom ci sudom ludsky zivot hodnotu ako zivot africana nakazeneho aids...