Navrh novely #3

inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

hmmm ked sme pri kupovani zdrapov papiera ... nieje to tak davno co sa doma tlacili maturitne vysvecenia .... apropo STK funguje stale na.... :evil: .......... aka bude spetna kontrola ci tam osoba bola alebo len si ten papier vyrobila ?????
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Asi táká ako je teraz keď donesieš papier od obvoďáka že si schopný... ale jedno viem, psychológovia a hlavne ich komora sa na tom nezmysle nabalí že dovidenia. Už vidím ako komora organizuje školenia vydáva certifikáty a akreditácie na túto posudkovú činnosť za nemalé peniaze.
Používateľov profilový obrázok
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

R: poslem ti cislo uctu, ked mas peniaze na hovadiny, mozes mi rovno poslat 200 eur nech mam zalohu na "papiere"
R
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa R »

aris: nerozumiem, aké hovadiny?
aris
častý prispievateľ

v tomto pripade su hovadiny uplatky a poplatky za vysetrenie. Vsetci tu a vacsina ludi sa zhodujeme na tom, ze psychotesty nic neriesia (teda v ramci zvysovania urovne bezpecnosti a prevencie), tak nevidim dovod, ked som uplne v poriadku take nieco financovat
jan69
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa jan69 »

ked to cele bolo horuce, ja som napisal Padovi a Galovi, ze s tym a tym nesuhlasim ako volic koalicie.. samozrejme ziadna odppoved, vsak naco, je po volbach. Su veci, ktore drzitelia ZP vieme ovplyvnit - komunikacia s poslancami (mailovo) ale vieme raz za 4 roky aj kruzkovat.
Mne nevadia psychotesty aj ked s nimi nesuhlasim, pretoze nic neriesia a len nahanju biznis urcitej skupiny, ale kazdych 5 rokov miekomu pomaly kupovat domcek sa mi nechce...
ak stanovia hranicu bude to diskriminacne, praveze tam by som ocakaval prehliadky a testy castejsie.., dochodcovia so zbranami na jojke...
kolko je strelcov a drzitelov ZP ? dost na to, aby svojim kruzkovanim, odkruzkovali poslanca, ktori teraz dlabe na svojho volica.
pockam si na pracovnu verziu ak s nou budem mat vyhrady, napisem poslancovi, ak sa vydlabne on na mna ja sa na buduce vydlabnem na neho, alebo aj na jeho stranu a dostanu to vsetci jeho partajnici, jedne hlas je nic, stovky mailov je uz to, co ich zacne vazne zaujimat, lebo maily im nebudu posielat lipsicovi privrzenci ale ludia, ktori nesuhlasia s pripravovanou novelou.
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Možno najväčším problémom ani nie je psychotest, ale možnosť psychológa označiť držiteľa ZP za nespôsobilého jeho držania a držania zbrane, no a tu je veľký priestor na zásah vyššej moci a postupné odzbrojovanie slušných ľudí. Navyše sami psychiatri a lekári z koalície povedali, že "trvanlivosť" jedného psychotestu 5-7 rokov ako povedal Dano je obyčajná lož, takže aj tie jednotlivé intervaly na absolvovanie testov sú absurdné, teda tak, ako celý ten návrh...
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Teraz ma napadlo, čo by vlastne ten Lipšic robil, keby sa neudiala DNV, veď on by nemal ani čo robiť. Na jeho mieste by som celý návrh zákona teraz stiahol, prehodnocoval a predkladal každý polrok na prejednávanie, no a za chvíločku je tu koniec volebného obdobia, no a potom by ho mal zase úplne stiahnuť, pretože pred volbami je treba sa pekne učesať, uhladiť, obliecť do posvätného rúcha a mazať voličom medík okolo papuľky.
Nechce sa mi tu nadávať, pretože keby som spustil po svojom, asi by som vyfasoval babána.
Ostáva mi len opakovane podakovať všetkým, ktorí za nás neprestávajú bojovať, viem že je to ťažká a úmorná práca a verím že svoje ovocie prinesie, no aký bude obsah cukru v ňom, to záleží na tom, či zvíťazí slnko alebo tma. Teraz je striedavo oblačno, ale temné sily Mordoru nespia.... :D
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

friendly_meitner

Príspevok od používateľa friendly_meitner »

Jedina moznost ako dat tejto vlade diletantov, spatnu vazbu je nevolit ziadnu stranu zo sucastneho stvorlistka, ak sa nad tym zamyslim tak sestlistka (zajacovci a matovicovci)

Ak nemate koho volit nevolte, im nase hlasy budu chybat, ak si vyberiete alternativu smelo do toho.

Toto je jedina moznost ako ich poslat na smetisko dejin, podobne ako Vlada...
aris
častý prispievateľ

su aj ine moznosti
luke
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa luke »

to co hovoris nema logiku. ak nebudes volit nic, tak to vyhra smer, co je o nieco horsie ako to co je tu teraz. mimo to sme ot.
inspiring_nobel

Príspevok od používateľa inspiring_nobel »

2 Waffenman : to je blbost. Nevolit je zly vyber.
friendly_meitner

Príspevok od používateľa friendly_meitner »

Pani ja nemam koho volit... Kludne si volte a vypisujte "svojim" poslancom aj tak sa na vas vy...u :roll:
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

vies peto....ako sa vravi, kto nic nerobi nic nepokazi... ja osobne mam "vacsinu co nevoli" niekde a podla mna maju moralne pravo akurat tak byt ticho...
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"