Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
Gunslinger
moderátor
Registered for: 17 years 11 months

Príspevok od používateľa Gunslinger »

Tiez myslim ze tie kategorie funguju docela dobre, a trochu ma prekvapila ucast v standarde (tusim az 13 strelcov) - zjavne to rozhodnutie standard oddelit vyznam malo.

Kazdopadne sezona nam zacala dobre, a v sobotu pocasie vyslo ozaj pekne a aj ta ranajsia zima nebola az taka zla (inak, mne Kestrel presiel z -10 az na +10 ku koncu na slnku = na kilometer som mal skoro 40cm rozdiel. Vietor radsej nekomentujem, nastrel naklikany v pohode ale ostre polozky napoly loteria... nakoniec som to opat riskol a vysypal to naraz, a vsetko bolo pol metra vlavo... grrrrr... :evil: Preco zrovna na kilaku musi vzdy fukat striedavo z 11tej a 1nej je ozaj otazka na Murphyho... :roll: :lol:

Oh well, cest porazenym a slava vitazom = este raz gratulujem sniper68! :wink: a uplne hlavne je ze sme si dobre zabuchali a stravili pekny den v prijemnej spolocnosti :)

Gunslinger

P.S.: Lovec - ten nas simultanny dvojzasah toho gongu je na zapis do knihy :twisted: - nepamatas si ci to bol ten na 800m alebo 700/900m/1000m? (600kovy to nebol urcite - toho som z mojej pozicie ani nevidel :lol:
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Ja som rano musel na teplotu tiez pridat, akonahle ale preliezla do plusu, uz bola tabulka pri starom....vietor ma pochoval, resp. jeho nesledovanie. Nastrel celkom dobre o osmej v ciernom.....ostre v prdeli napravo, vyzobal som tie najmensie cisla.... :(

Gunslinger, ten perfektny double-impact bol na 800 metrov.... :twisted: To by si uz normalne zasluzilo zvecnit na video.....next time.
veritas
prispievateľ
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa veritas »

no pohrabal som sa na chate a nasiel som plech hrubky 3mm, velkost cca 1x0,5m. co tak nabuduce ho umiesnit do dopadovej plochy bunkra. to by bolo nakych 1,5km, zasahy by boli pekne viditelne a na tu dialku to vydrzi akykolvek kaliber /samo 406 a 50 nee/.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

veritas : ahoj, ak mozem rad by som si donho pukol tiez :lol: myslel si ze to neprestreli 3mm plech na tu vzdialenost ? alebo ako to myslis ? 3mm plech to nadierkuje ako maslo na 1500 m
Naposledy upravil/-a TURBIAK v 28 Feb 2011, 21:30, upravené celkom 1 krát.
veritas
prispievateľ

v poho, neplanujem ho brat naspat domov....
Gunslinger
moderátor

veritas: V ramci pripravy na to polsko je to celkom dobry napad :twisted: Ved ten kilometrovy gong sme ku koncu cinkali skoro kazdou ranou takze kludne posunme 'hranice'... :wink: S Premierom mozem aj na 308me naklikat 1400 metrov a tie zvysne 4 mily osnovou prenesiem, cize pokial by spolupracoval vietor kludne by som do toho siel aj s oberlandom 8)

Gunslinger
sniper68
prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa sniper68 »

Jej, nom super.Idem do toho.
Overenie zasahu? Tiez dufajme ze nebude hmla...
lovec
častý prispievateľ

Ked ho strekneme bielym sprejom, tak v Gunsovom Zeisse aj mozno uvidime zasahy.... :arrow: :idea: :wink: :lol:
Gunslinger
moderátor

:wink: :twisted:

Chcelo by to ale asi spravit bud v piatok poobede pri treningu (ak by boli vhodne podmienky), alebo potom v sobotu hned zrana pri nastrele, lebo neskor nas uz mirage tak daleko nepusti.

Rovnako by asi bolo dobre najst/spravit aj nieco na polceste - povedzme 1200m alebo 1300m (staci aj nejaky kolik v piesku okolo ktoreho by bolo vidiet zasahy), lebo prejst z 1000 rovno na 1500 je balisticky riadny skok, a clovek by mohol vystrielat par zasobnikov bez toho aby videl kolko metrov dolava/doprava/hore/dole mu to vlastne lieta...

Gunslinger
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 3 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

mne teoreticky vychadza rychlost 314 m/s na 1500m a pokles skoro 31 metrov :lol: cas letu 3 sekundy uff
veritas
prispievateľ

hmmmm, plech mam iba jeden, takze ja ho donesiem, Lovec ho strekne na bielo, Guns pekne nakopne ten svoj 4litrovy vysavac a bude pekne poposuvat, kazdy trocha roboty.

len taky detail, ked lezim na ciare nie je prave 1200 - 1300m v terennej priehlbine? bude ten terc vobec vidiet? skusali ste to uz niekto?
lovec
častý prispievateľ

Niekto z bratov Cechov tam uz skusal s 338L na 1500m....ale presne neviem, kam si vycapili terc.....a tiez neviem kde akurat bude 1200-1300m...?
veritas
prispievateľ

1500m viem ze ide. ale tych 1200 - 1300?
Gunslinger
moderátor

Hmmm, zrovna to pozeram na fotkach zo soboty (dik 3500k :wink:
a tych 1200-1300 asi ozaj bude problem - vyzera to ze budeme musiet na tych 1500m prejst rovno z kilaku:

Obrázok

na tej ceste vlavo, pripadne napravo od posledneho terca (10ny) na tom svahu pod 'branou' by to ale so stastim mohlo byt vidiet, co vy na to?
Obrázok

Gunslinger
veritas
prispievateľ

no presne o tom hovorim....
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"