Akú výzbroj?

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Tusim zacnem na radu Gunsa skladat toto v 7.62 NATO:

Obrázok

H&K MR308 lower+upper, 20" hlaven, SB Short dot...
Alternativou by bol SCAR-H :twisted:
Používateľov profilový obrázok
lovec
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Kto by sa s tym babral..... :twisted:
Kup si Remington R-25 a mas to hned pokope....sice to nebude chirurgicky presne,ale do 500-600m das zombika v pohode....
agger
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

No neviem lovec, nie som velmi fanusik priameho ofuku ;)

A mimo to, v podstate takto to predavaju rovno v krabiciach, az na tych par tacticool veci a pazby ;) Cena je len o malo vyssia pri HK, no ked si raz mal HK... :roll:

Ak by som bol fakt uleteny, tak si dam na to spravit nejaku 22" alebo 24" hlaven a potom by aj tych 800m bola istotka :twisted:
Laci
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

čítal som tu všelijaké zbrane, ale ani jeden revolver. Iba kvôli nábojom? Kvôli kapacite? Mne sa zdajú spolahlivé, a menej riskantné pri použití "cudzích" nábojov neistého pôvodu a stavu ...
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Laci, taký perkus nevyzerá ako zlý nápad, ak to príde do štádia, že si budeš musieť vyrábať strelný prach a odlievať vlastné koule. Ehm, strely.
Kapo
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa Kapo »

Do perkusu treba hlavne perkusnú zápalku. To je ten istý problém aj pri prebíjaní.

A aj tak neverím, že by niekto pri WTSF začal vyrábať čierny prach. Zbraní a streliva je po svete dosť, aby vykántrili všetko živé.
inspiring_mcnulty

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Napríklad v Amerike lovci kožušín radšej používali kresadlové zbrane ako perkusy. Ďaleko od civilizácie mu stačilo nájsť kus kameňa ktorý pasoval do zámky(kremeň....) a mal zápalku aspoň na jeden pokus. Zápalky došli, zvlhli.... a zháňať perkus zápalky stovky km od civilizácie :roll: :roll:
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Perkus som držal v rukách raz v živote. Nech nekecám, tri razy. Preto by som bol rád, keby mi znalí veci zodpovedali nejaké otázky.
a) Dá sa perkusná zápalka vyrobiť "na kolene"?
b) Nie je výroba perkusnej zápalky jednoduchšia a menej náročná ako výroba zápalky náboja so stredovým zápalom?
c) Koľko rokov by vydržali dnešné zásoby streliva z hľadiska použiteľnosti, teda je tam nejaká "doba spotreby", po ktorej príde k degradácii prachovej zlože alebo zápalky?
Laci
častý prispievateľ

prípájam že nie je dôležité počet nábojov v krajine, ale o jeho dostupnosť na hociktorom územý, v zničenom svete ti môže byť nafigu sklad zbraní v tatrách ak si pri BA, ten kto nájde sklad zbraní, bude to strážiť ako oko v hlave a nebude dostupný pre každého, takže Jacková otázka je namieste. Pušný prach sa bude vyrábať, ale zrejme čierny

Jack doplň: ako sa dá vyrobiť bezdymný prach "na kolene"?
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 17:50, upravené celkom 1 krát.
tom11
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa tom11 »

pani, tu mate video ako chlapik prebija pouzite zapalky, pouzitim kovbojskych zapaliek
http://www.youtube.com/watch?v=u7nphPRG6JA
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 10 Feb 2012, 17:49, upravené celkom 1 krát.
Laci
častý prispievateľ

Nakoľko nie som skúsený strelec, a nemyslím si že by som dobre triafal na väčšie vzdialenosti, asi by som vybral pákovú opakovačku a revolver tej istej ráže, trebárs .357Magnum. Revolver by som zvolil nie s dlhou hlavňou, ale niečo ča sa dá ešte pohodlne nosiť takmer stále. Ale na bežné použitie kompozitný luk a silnejší nôž.
Ja som
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Otazka do plena:

vidite nejake mozne vyuzitie opakovacky CZ 452 Varmint v kal .22lr ?

foto: http://www.thefirearmsforum.com/attachm ... 1230325166
skemro
častý prispievateľ
Registered for: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa skemro »

ak pouzijes super subsoniky,alebo Zimmer patronen tak to plieska menej nez vzduchovka a zajaca,bazanta,potkana...
odlovis a hned mas trocha maska. Vraj britske zvlastne jednotky sebou nosia pusku v 22LR ruger.
Maju ju aj na bezpecnostne kamery, straznych psou a daco do hrnca. Ale ty k nej maju aj tlmic.
Ak mas navise a chces ju zahodit, tak ja sa obetujem :wink:
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"