WFC POKEC
-
inspiring_wu
Otázka na tých, ktorí sa 19.2. v ZA nezúčastnili: Pretek síce nebol zverejnený vo WFC kalendári, ale myslím, že bola dostatočná príležitosť oboznámiť sa vopred o konaní prvého kola SAOS. Z toho dôvodu by som rád zaradil výsledky na tomto preteku do Ligy WFC a Ligy WFC družstiev. Ak má niekto námietky, tak sa mi ozvite. ak nie, tak aj pre budúcnosť budú preteky pod hlavičkou SAOS zaradené do seriálu WFC. ďakujem a gratulujem víťazom 
-
inspiring_wu
-
inspiring_lederberg
-
inspiring_wu
Po rozhovore s "otcom WFC" - Glock34 vám oznamujem, že z dôvodov dozerania na dodržiavanie pravidiel bezpečnosti na pretekoch (Rachoty a pod.) by bolo dobré, aby každý takýto pretek zastrešoval certifikovaný rozhodca (SAOS, ŠSS, SADS). Vzhľadom na to, že sa pripravuje kurz rozhodcov SADS, prosím členov WFC, ktorí spĺňajú kvalifikačný predpoklad ročného členstva v SADS a majú záujem stať sa rozhodcami, aby mi čo najskôr poslali potvrdenie predbežného záujmu buď mailom alebo formou PM. Potrebujem to, aby sme potom mohli upresniť miesto školenia tak, aby vyhovoval čo najväčšiemu počtu záujemcov.