Bratislavský policajt stratil služobný samopal!

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_tharp

Príspevok od používateľa inspiring_tharp »

:lol: :lol: :lol: Teda ten Slota sa nezaprie. :lol: :lol: :lol:
Používateľov profilový obrázok
Laci
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

veď to má z prvej ruky, leho bývalá je vraj maďarka a aj dcéra žije mimo SK :P
je to asi najsrandovejší politik, mali by mu dať čestné členstvo vo vláde, aby sme sa nemuseli strachovať že tam budú iba sucháry :D
neexistuje na vz.58 strelivo čo má podstatne menšiu priebojnosť ?
mondo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa mondo »

Kolegovho syna pred nedávnom v noci predviedli na políciu v KE pre nejaké výtržnosti, posadili ho pred výsluchom, ale medzi tým sa objavilo cca 8ks príslušnikov, zložilo si svoje veci na stôl a nechali chalana čakať na výsluch samého v tej miestnosti. Čiže cca 10-15min. čumel na 3ks SA vz.58 s muníciou na stole vedľa seba... I tak še da...
71Jany71
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

...
Naposledy upravil/-a 71Jany71 v 17 Mar 2011, 15:56, upravené celkom 1 krát.
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Laci napísal:neexistuje na vz.58 strelivo čo má podstatne menšiu priebojnosť ?
Existuju "treningove ostre" vz.43 redukovane, ale asi by potom mali problem so samonabijacou funkciou zbrane, pretoze sa pomerne casto tento naboj vzprieci pri nabehu do komory :) (Myslim, ze to je kvôly pomalohoriacemu prachu pouzitom v naboji a tvaru strely), ale sme OT.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

Vzprieci pri nabehu do komory :shock: :?: To som este nevidel ani nepocul. A to uz mam odstrielane za furik redukacov a bol som pritomny pri vystrielani mozno vagona redukacov inymi strelcami. Problem je v tom, ze redukac ma cca o tretinu nizsiu navazku prachu a tym padom poriadne navyhadzuje nabojnice. Ostavaju skripnute zaverom. Ale nerobia to vseky 58-my.
Rasto
expert
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Ked chces strielat redukacmi, tak si nechaj do rana natiahnuty zaver a ked je zima, tak maj naboje uchovane v teple a ihned po napaskovani vystrielaj :-)
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

DUSO: JJ stalo sa mi par kraj aj to pri tychto redukovanych, ale castejsie sa vyskytuje ako popisujes, ze ostavali nabojnice skripnute zaverom (teraz cez zimu co som bol na posledy strielat, tak na 20 vystrelov jedna skripnuta nabojnica). S beznymi bxn vz.43 a Barnaulami som este nemal ani jeden jediny problem vo vz.58. Ale kazdopadne su nespolahlive tie redukovane a tym padom pre policiu nevhodne.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"