Navrh novely #3
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Taky tak... 
-
friendly_tharp
Mam jednu otazku. cisto teoreticky. pracujem v ozbr. zbore ale mam aj doma zbrane,skupiny ZP A,E. Co sa stane v pripade,ak neprejdem psychotestom nariadenym touto novelou? tym padom by som nesmel ani v praci nosit zbran. ci? myslim,ze to ohrozi vsetkych policajtov,colnikov,vojakov a ostatne zlozky. nad tym najskvelejsi nepremyslal?
-
friendly_tharp
pre vyvolenu skupinu "psychologov". podobne ako autoskoly, ktore tiez pocitaju s tym, ze nespravia vsetci na 1x a pojdu 2x, 3x a peniazky sa kotulaju do vrecka... a z nasho vrecka von. Teda byt psychologom, tak vyberiem testy tak, aby vsetci neurobili na 1x, alebo tak aby urobili vsetci u mna na 1x ? - dobre meno, dobry prijem
, DL riesi tymto, zivotne istoty psychologom do prvej novely, kym to ina rozumnejsia vladna garnitura nezmeni.
Po zaslani listu nasim poslancom asi bude este veselo, ine je mat v TV 2 min. shot a ine dostat dufam tisicky mailov od drzitelov ZP, ze hovorime jasne NIE.
Po zaslani listu nasim poslancom asi bude este veselo, ine je mat v TV 2 min. shot a ine dostat dufam tisicky mailov od drzitelov ZP, ze hovorime jasne NIE.
keby sme velmi chceli, asi by sme vedeli od nejake chytreho developera urobit robot na posielanie mailov, ja som za seba napisal aj nieco viac, nie len list od LT. velmi dobre viem, koho som zakruzkoval a ti dostali moj pohlad na danu vec..., hlasovanie bude verejne, takze uvidime co pre nich znamena hlas ludu..
podla zoznamu clenov webfora je tu okolo 2700 registrovanych clenov. staci aby kazdy jeden napisal osobny list svojmu zastupcovi v parlamente a tych 50 na poslanca mame hned. ( pozn. prave som tak ucinil )
ro-boty mail-boty a ine boty z toho vynechajte, nepredavame Viagru ale sa hlasime o svoje prava
ro-boty mail-boty a ine boty z toho vynechajte, nepredavame Viagru ale sa hlasime o svoje prava
Butvin napísal:Dôležitá výzva všetkým strelcom od Legis Telum!!!
http://www.legistelum.sk/akciezdruzenia ... ny-strelec
ja by som tam doplnil:
"Obsahom predkladanej novely je zavedenie psychotestov vo forme, v akej boli pred 15 rokmi zrušené ministerstvom vnútra ako nefunkčné. Viete, že za jedno takéto vyšetrenie zaplatí občan okolo 80 €?" Viete, že tých 80 €, ktoré zaplatí občan psychológovi nezaplatí niekomu inému za niečo užitočné? Takéto (aj podľa odborníkov z radov koalície) nezmyselné poplatky vlastne postihnú nie len držiteľov ZP.
edit: napr. MUDr. Ivan Chaban, MPH (doplnit do zatvoriek k odbornikom)