Konkretne príklady nutnej obrany a krajnej núdze
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 7 months
- Kontaktovať používateľa:
71Jany71: iba pokuta ? ale tak to je iba vas problem ze ste nesli za lekarom aby vas vypisal na 2 tyzdne + ci kolko treba aby si potom mohol podat TO a aby to bolo posudzovane ako Tč ,,, detto sa stalo mojim blizkym kamaratom , na sukromnu oslavu prisiel otravovat cigan , mal uz nieco vypite samozrejme , z ludmi na oslave sa poznal kedze to bola mala dedina , vyzvali ho aby odisiel lebo tam nema co robit, jasne ze neposluchol tak ho vyhodili na silu , nijako mu neublizili,,, preslo par minut a cigan sa vratil naspat z asi 15 cm nozom v ruke , napadol kamarata a ten v poslednej chvili mu zachytil ruku kde mal noz ,, potom sa tam pridali dalsi a vytrhli mu noz z ruky, zavolali policiu vysvetlili co sa stalo no medzitym sa noz ,,vyparil,, cigana chytili dohovarali mu par minut a to bolo cele, pustili ho ..jasne ze ten cigan nie je cisty a momentalne je v podmienke pre nasilnosti, takze takto bezne koncia pripady pokusu o vrazdu , PZ nema zaujem zhanat noz z ktorym vas pred 5 minutami chceli zabit a pachatela pusta domov.. zase je aj chyba napadnutych ze ten noz nezaistili priamo po cine, bola to prevaha tak 25 ludi vs. 1 cigan ! moje stastie a aj ciganove ze som z tej oslavi odisiel cca hodinu pred cinom , ktovie ako by to dopadlo.. rasisticky utok a postreleny cigan

Podla tohto sa mi zda, ze to klasifikovali ako priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu. Ci sa mylim ?71Jany71 napísal:Nakoniec sa indiáni priznali (neostávalo im nič iné) a obišli iba s pokutou a náhradou trov konania.![]()
V kazdom pripade mal ten napadnuty stastie, ze si tam bol a nebal sa zasiahnut. Patri Ti vdaka vsetkych nas, slusnych obcanov.
To je škoda.
Zase sa mi potvrdilo, že páchateľ má navrch.
BTW1: TČ výtržníctva nevyžadovalo PN ani nijakú lekársku potvrdenku. Odpustili ste útočníkom to čo by oni Vám nikdy! A všetko pri takej dôkazovej sile ako si opísal. Z toho časového hľadiska to chápem.
BTW2: nieje možné kvalifikovať TČ ako rasovo motivovaný ak čierny napadnú bielych?
Zase sa mi potvrdilo, že páchateľ má navrch.
BTW1: TČ výtržníctva nevyžadovalo PN ani nijakú lekársku potvrdenku. Odpustili ste útočníkom to čo by oni Vám nikdy! A všetko pri takej dôkazovej sile ako si opísal. Z toho časového hľadiska to chápem.
BTW2: nieje možné kvalifikovať TČ ako rasovo motivovaný ak čierny napadnú bielych?