Policajti zastrelili lupiča
Ale krabicky mozu kludne spalit a cigarety davat na vahu
Tiez sa daju aj prebalit tabak ma svoju cenu a Slovensko zase nema peniaze.
A prevazne sa jedna o pasovane cigarety teda nie napodobeniny.
Tiez sa daju aj prebalit tabak ma svoju cenu a Slovensko zase nema peniaze.
A prevazne sa jedna o pasovane cigarety teda nie napodobeniny.
Naposledy upravil/-a lubor v 20 Mar 2011, 11:27, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_liskov
-
inspiring_kepler
-
inspiring_kepler
BKSL, buď si mi nerozumel, alebo sa fakt začnem báť, že niečo šňupeš!
Takže ešte raz a zjednodušene: je rozdiel streliť niekoho, keď nemáš na výber a iné je streliť niekoho, aby náhodou neutiekol pred "spravodlivosťou".
To prvé chápem a schvaľujem. Kým to druhé považujem za vraždu. Bez ohľadu na to, či ju spácha majiteľ zberných surovín alebo príslušník PMJ.
Takže ešte raz a zjednodušene: je rozdiel streliť niekoho, keď nemáš na výber a iné je streliť niekoho, aby náhodou neutiekol pred "spravodlivosťou".
To prvé chápem a schvaľujem. Kým to druhé považujem za vraždu. Bez ohľadu na to, či ju spácha majiteľ zberných surovín alebo príslušník PMJ.
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 9 months
"Policajti pri úteku samopalom zastrelili počas prestrelky lupiča z benzínky. Podľa informácií agentúry SITA išlo o 20-ročného Jozefa z Hlohovca."
Sopliak sprostý, čo si myslel že je Arzén Lupina??? Chce sa mi plakať, alebo vyfliaskať jeho rodičov... Čo to bolo za nápad? Čo ho tam doviedlo? Frajerina alebo fet? Dofrasa, človeku je z toho smutno...
Sopliak sprostý, čo si myslel že je Arzén Lupina??? Chce sa mi plakať, alebo vyfliaskať jeho rodičov... Čo to bolo za nápad? Čo ho tam doviedlo? Frajerina alebo fet? Dofrasa, človeku je z toho smutno...