Butvin: Praveze moja predstava by bola ze vsetky atrapy (ci uz plynovky, hracky, airsoftky, ...) by museli mat to oznacenie vzdy ked by ich majitel nosil na verejnosti.Butvin napísal:Guns, Ja si neviem dost realne predstavit akoby si obhajoval to, ze niekto na zbrani musi mat cerveny navlek a iny nie - ci uz pri noseni, alebo KN/NO.
Napisal som len ze niekto by to kludne mohol skusat risknut (nosit neoznacenu atrapu) a pokial by nerobil blbiny tak aj ked by porusoval zakon, na 99% by na to nikto nikdy neprisiel (to 1% je ze povedzme si sbs-kar v banke vsimne vyduvajuce sa tricko, alebo policia robi raziu v bare a pod.). A v takom pripade by ho mal logicky cakat ozaj ostry trest (pretoze ak ju nemal oznacenu, co ak zrovna tu banku ozaj planoval vylupit? alebo v tom bare sa opit, a potom s nou niekomu ublizit - plynovka to sice dokaze len na kratku vzdialenost, ale dokaze tiez sposobit zranenie, atd.).
Lord_Summoner: Dufam ze to myslis ironicky
Ja uz ale od tejto temy davam ruky prec, aj tak je to len teoretizovanie co by keby, v skutocnosti sa ziadna pravna uprava tykajuca sa plynoviek a spol. nechysta a to znamena ze opitych 'legalnych drzitelov zbrani' (ako plynovkarov oznacuju policajni hovorcovia a nasledne i media pretoze nimi naozaj su), bude pribudat, a ich excesy sa budu opakovat ci stupnovat...
Gunslinger