Basternákov syn strieľal po vrahovi svojho otca

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

TURBIAK:
a/ Nikto na fóre nie je povinný bezpodmienečne odpovedať na otázky, ktoré mu položíš.

b/ Nemáš žiadny mandát vyjadrovať sa tu za "všetkých z tohto fóra", nemá ho totiž nikto.

c/ Ak máš pocit, že plamenná debata ohľadne výkladu jednotlivých ustanovení TZ nijako nesúvisí so zameraním zbraňového fóra, je to čisto len tvoj problém.

d/ Osobne smerovanými vulgárnymi príspevkami imho opakovane porušuješ pravidlá fóra.

e/ ...

Záver - ešte jeden podobný výstup a budem nútený poslať adminovi návrh na tvoj ban.

P.S. Nepíš mi PM, prosím.
Používateľov profilový obrázok
Inzo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa Inzo »

AK47 - iny pravny nazor? podla tej ocelovej logiky co si ukazal predsa nemoze byt reci ani o nejakom vyklade zakona. existuje len jeden spravny, bez akychkolvek pochybnosti a vsetko je iba ANO/NIE. Takze pracu sudu vieme nahradit jednoduchym programom, bude to lacne, rychle a hlavne neomylne. ( strielali ste po aute nebezpecneho pachatela ukladnej vrazdy? tu-tu-tu, vyhravate 2 roky nepodmienecne
:D )
AK47
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 5 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Aj ten najväčší grázel má na Slovensku svoje práva a vôbec ich nestaviam nad práva obete ako mi tu bolo vytknuté. Za protiprávne konanie ho ale majú súdiť v právnom štáte na to oprávnené orgány podľa zákonov a nie samozvaní vykonávatelia spravodlivosti, aj keď by sa na prvý pohľad mohlo zdať, že to vyriešili efektívnejšie a spravodlivejšie.
Nechcem už v tomto vlákne polemizovať nad tým, v ktorej téme na WF nájdem aký judikát (viď. djuri), alebo parafrázovať svoje vlastné vyjadrenia, pretože to neprináša do diskusie nič nové a nie je to ani podstatné. Všetko čo som k tomu chcel uviesť, som už vyjadril v príspevkoch vyššie.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"