Navrh novely #3

friendly_burnell

Príspevok od používateľa friendly_burnell »

miro2851 napísal: hodnotiť človeka podľa toho, či si vyberie zviera kravu, tigra, ovcu, koňa, alebo opicu je choré :idea:
Mne to silno pripomína tie klasické preposielané maily, nie je to len dáka "hra" na tento štýl? Lebo toto mi príde aj na psychológiu prisilná káva.

Rozoberať to je však už asi trošku OT :wink:
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

peto9898: v KE na KVP maju za 230 Maka ako zo škatulky :wink:
Používateľov profilový obrázok
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

Kde na KVP? ves mi dat adresu ? Neh to pojdem okuknut :)...len este ci dam tolko dokopy :S...este ...je to daky shop ci sukrona osoba ?
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

peter9898
v GDU,na Denešovej
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

miro2851 napísal:Našiel som jeden papier čo má sestra k predmetu zrejme psychológia, no nech si na to urobí názor každý sám, ale podľa mňa, hodnotiť človeka podľa toho, či si vyberie zviera kravu, tigra, ovcu, koňa, alebo opicu je choré :idea:

Obrázok
Tak toto je dobra blbost :!: :lol:
Studoval som okrajovo aj psychologiu, ale s takouto stupiditou som sa stretol iba v spamoch.
wizzard160
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa wizzard160 »

Peter je to medzi blokmi v rovnakej budove ak coop jednota na prizemi
peter9898
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa peter9898 »

dakujem ludia dakujem ....:)
inspiring_zhukovsky

Príspevok od používateľa inspiring_zhukovsky »

Lenochod: Máš pravdu, len musím podotknúť, že jedna lyžovačka ma stojí toľko, že si môžem kúpiť novú zbraň (rozumej, nejaký historický vojenský kus :) ) a strelivo na pol roka k nemu... ;)
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Držte sa témy, prosím.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Tiež mám okrajové znalosti o psychológii, ten test s kravičkami je vážne odtrhnutý od reality.
Pena
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Zoidberg37, odtrhnutý od reality ako všetci psychológovia. Dosť z nich by potrebovalo psychiatra ...
mykymiki
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa mykymiki »

Sorry ak to už bolo rozoberané....

Práve som si prečítal podrobnejšie to čo naši najmúdrejší schválili...a vychádza my z toho, že

"V § 28 ods. 1 písm. f) sa na konci vypúšťa čiarka a pripájajú sa tieto slová: „a držiteľ zbrane kategórie A uvedenej v § 4 ods. 2 písm. b) alebo zbrane kategórie B uvedenej v § 5 ods. 1 písm. f) aj doklad o psychickej spôsobilosti držať alebo nosiť zbraň a strelivo nie starší ako desať rokov,“

čo znamená, že pri manipulácii s prerobenou 58 čkou budem okrem zbrojáka a kartičky zbrane musieť mať pri sebe aj uvedený doklad o psychyckej spôsobilosti....

to čo už je za debilinu...šak keď budem mať na uvedenú zbraň zbroják a kartičku..tak budem musieť psychickú spôsobiloť doložiť pri ich získaní..to ako načo tam dávali?
To je to isté ako keby som musel nosiť pri sebe rodný list, lebo ten treba pri získaní občianskeho preukazu....a čo tak ešte dve fotky 3x3,5 lebo aj tie treba na zbroják...no jak som sa zas nasral hneď zrána..
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

mykymiki: zámerom toho hajzla bolo okamžitá účinnosť zákona, takto odrbal lehotu na testy, ak niekto chce manipulovať tak nemôže kým nebude mať lajstro od mozgotrta.
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

To ako chcete povedat, ze uz na zilinsku pusku (22.5.) bude treba mat doklad o psychickej sposobilosti? Lebo ak sa dobre pamatam tak zakon ma mat platnost od 1.5.2011.

Prosim vyvedte ma niekto z omylu. Lebo na tu sutaz sa tesim. Ale lajstro urcite dovtedy mat nebudem.
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Duso, nestresuj... :wink:

Na Zilinsku pusku psychotesty netreba.

1 - novela bude platit az od 1/05/2011
2 - podla novely mas cas do 30/04/2012 na to, aby si si psychotesty urobil...
Naposledy upravil/-a BTV v 20 Apr 2011, 12:04, upravené celkom 1 krát.
Zamknuté

Návrat na "Zákon o zbraniach"