Navrh novely #2
- dirty harry
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 11 months
ja sa skor bojim ze kalinak ako niekto kto o zbraniach nieco vie by nevypustil taky paskvil ako lipsic, ale vypustil by zakon ktory by za
a) posexoval drzitelov ZP a majitelov zbrani minimalne rovnako kvalitne ako lispicov navrh
ale za
b) by neobsahoval take blbosti ako lipsicov navrh takze by sa ovela tahsie poukazovalo na "nizku inteligentnost navrhu"
a) posexoval drzitelov ZP a majitelov zbrani minimalne rovnako kvalitne ako lispicov navrh
ale za
b) by neobsahoval take blbosti ako lipsicov navrh takze by sa ovela tahsie poukazovalo na "nizku inteligentnost navrhu"
-
friendly_pare
...ci by kalinak nevypotil podobny paskvil. sucasne znenie ktore je platne po poslednej novelezacii a zakazuje objednat aj diabolky cez e-shop je uz len kvalita...... ale to nastastie vam panom s plnotucnymi zbranami nevadi, tak to netreba ani riesit. ze? humbuk sa robi az ked chce niekto siahnut na vas majetok. (vzduchovku, perkusak, ... tiez nedoveziete bez zbroj. licencie), tiez formulka o sucasti vyvynutej specialne pre zbran a nevyhnutnej na jej fciu (dost sa o tom pise v inom vlakne) je nie jednoznacna a nechava do buducna znacny priestor na svojvolu organu......
-
friendly_meitner
Ja si myslim, ze objednavanie zbrani , sucasti zbrani z e-shopu nieje taky problem ako nasledna preprava k zakaznikovy ktoru vykonava posta, kurierska sluzba podobne. Cize bezpecnost zasielky je otazna... Budete namietat preco aj hracky na gulcky, no preto lebo sa na skeneroch javia ako zbrane skutocne...
a co to ma s cimkolvek spolocne? myslis, ze to na nejakom slovenskom letisnom skenere sa nieco javi? sak sem chodia uz schvalene ostemplovane zasielky a funguje to tak roky, bez akychkolvek problemov co sa tyka ersoftovych zbrani.
a nemyslim si, ze by aj preprava palnych zbrani bola nejaky velky problem.
a nemyslim si, ze by aj preprava palnych zbrani bola nejaky velky problem.
-
friendly_meitner
nakupovanie na dialku ide nad ramec legislativy eu a nema vobec ziaden vyznam, pretoze nezakazuje posielat fakticku zbran postou, ale uzatvarat zmluvu inak ako osobne.
to znamena ze pridem k tebe, dohovorime sa an predaji alebo kupe, odidem a ty mi tu zbran posles postou a setko je ok, v sulade so zakonom, minimalne pri ersoftkach.
ale boh ta chran, ze by si si ju chcel objednat z eshopu, ktory je o dve ulice od tvojho bydliska, aj s tym, ze by si si ju siel vyzdvihnut osobne.
to znamena ze pridem k tebe, dohovorime sa an predaji alebo kupe, odidem a ty mi tu zbran posles postou a setko je ok, v sulade so zakonom, minimalne pri ersoftkach.
ale boh ta chran, ze by si si ju chcel objednat z eshopu, ktory je o dve ulice od tvojho bydliska, aj s tym, ze by si si ju siel vyzdvihnut osobne.