Kuro napísal:Gun :Ak z toho čo Si napísal Ty, a Revino , spravím rezumé , Tak podla Vás tu nanucujem a presviedčam všetkých do okola ,že musia odo mna kupit niečo, čo može ohroziť život užívatela, a neznesiem žiadnu konštruktívnu kritiku....
Kuro: Uz som 'hauk', ale kedze este nie som 'out' a priamo ma oslovujes, odpisem Ti: Nech citam ako citam, v mojom poslednom prispevku som priamo na Teba neadresoval vobec nic. Dokonca som Ta spomenul v kontexte ze si vazim toho ze sa do tejto debaty ako konstrukter zapajas. A ani v tych mojich predoslych nevidim nic o ziadnom nanucovani ani presviedcani o kupe. Neviem tiez preco si moje odpovede automaticky vztahujes na seba, pripadne si tam vytvaras nejake suvislosti ktore nikoho ineho ani len nenapadli, hlavne ak debatujeme len o gumovom strelive a jeho vlastnostiach.
Napisal som ze sa mi nepaci ze sa TATO DEBATA (nie Ty, nie Grand Power, nie T12...)
zbytocne otaca na slovenske hospodarstvo, politiku, a osobne utoky, dojmy a pojmy...
Ohladne 'kritiky', nevsimol som si ani jedineho zleho slova na adresu konstrukcie Tvojej zbrane, a kedze tiez s T12 nemam ziadne priame uzivatelske skusenosti, moje prispevky sa tykali gumoveho a plastoveho streliva (o ktorom co to viem a s ktorym nejake skusenosti mam). Neviem co konkretne viac by si od nas ocakaval, keby som bol konstrukter takychto zbrani ja, tak po precitani tohto vlakna by som:
za a) zvazil aj pouzitie municie s plastovymi strelami
za b) rozmyslal nad sposobom ako spravit nasledovnika T12 s nastavitelnym 'vykonom' (napr. posuvne prekrytie portov na hlavni aby sa tak dala regulovat rychlost strely, ci x dalsich moznosti)
za c) detto pripadne na subkompakte T11
za d) ...
Ty ako konstrukter a vyrobca poznas svoju zbran najlepsie (a velmi dobre poznas aj vyrobky konkurencie), a preto tu na webfore (kde Tebe a Grand Power je zasluzene venovana cela sekcia) namiesto linkov na youtube videa alebo uplne prvotny prispevok - reportaz JOJ... by si ludi naozaj viac potesil kompletnym technickym infom, zhrnutim v com je T12 lepsia voci konkurencii, preco si nesiel cestou 9mm Rubber ale inym kalibrom, rozobral v com su jeho vyhody a v com su nevyhody, atd. atd. atd. To ako a akou formou davkujes info je samozrejme Tvoja vec a styl, na skodu ale je ked sa potom taka jednoducha tema ako je tato zbytocne natiahne na 9 stran bez toho ze by sa zabrdlo do podstaty a argumentov preberanych vo svete tykajucich sa gumoveho a plastoveho strelive a jeho pouzitii ozbrojenymi zlozkami.
A len tak medzi nami, dost by pomohlo ak by si automaticky uzivatelov webfora nestaval na uroven chlapcov co okukuju Tvoje zbrane niekde na sutazi... Mozno tu najdes par mladych chalanov co este ani zbrojak nemaju, ale najdes tu aj vela ludi s ktorymi mozes preberat progresivne drazkovanie hlavne a x inych specifickych aspektov konstrukcii roznych zbrani. A s otvorenou myslou a uchom by Ti taketo debaty (kde sa preberaju viacere pohlady na vec) mohli niekedy aj nieco dat, ci prispiet k dalsiemu rozvoju ci novym ideam.
Uz ale ozaj hauk & out,
Gunslinger