Navrh novely #2

Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

ty vole to co je za clanok.....
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

:arrow: Pravdivy povedany na plnu hubu :!:
Ernesta pozna cela strelecka verejnost ci uz z rozpravania, alebo osobne a je to vyborny strelec a tusim i dobry recnik :-)
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Dnes rano som videl cast TVnovin na jojke, a bol tam aj "ten ktoreho meno je tu nadavkou".

Hovoril o tom, ze sa kalicia dohodla na schvaleni psychotestov v intervale 10-tich rokov.

Zrejme to bude jedina zmena co sa tyka novely zakona. Lenze sam pan "velkomozny" pripustil ze v terajsej koalicnej situacii je dost mozne ze mu to neprejde...
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

TIez som pozeral zaznam z tlacovky po koalicnej rade a spomenuli ze sa dohodli na spolocnom posupe i u tohto zakona. Bohuzial sa nik s novinarov nespytal nic konkretne. :cry:
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

NDPC a toto uz co bude riesit ???? Gambaty robi vsetko aby z toho pred neznalymi nevysiel ako hovado. Som zvedavy kedy uz precitnu sudrohovia z KDH a pochopia ako im skodi tento diletant. KDH na smetisko dejin. Spolu s gambatym.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Zmenilo sa nieco po tej poslednej koalicnej rade? Na tom intervale 10r ohladom psychotestov sa dohodli na jej predchadzajucej schôdzi, to viem. Ale poslanci vo vybore mu to neschvalili, tak sa zacal vyhrazat koalicnou zmluvou :evil:. To bola vtedy chyba, ze ten paskvil schvalili hned na koalicnej rade a urobili akoze "kompromis" (Podla mna to ziadny ani nieje). Vtedy aj R. Sulik pisal, ze nic sa neje take horuce ako sa navari, ci nejak tak, myslel tym asi, ze budu pozmenujuce navrhy, no lenze DL je tvrdohlavy jak jelito a mozme ocakavat, ze este pritvrdi. Sak vsetci vieme uz aky to je nehorazny populista. Nesmieme dovolit aby nas pripravil o nase o slobody len preto, aby z toho vytlkol politicky kapital. Nech si on dalej robi prieskumy ci je spravny chlap :lol:, ale nas nech necha na pokoji.
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Absolútne neviem, čo riešia psychotesty každých 10 rokov :idea:
Kapo
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Kapo »

Absolútne nič.
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

myslim, ze riesia "zviditelnenie sa osoby" pana ministra.
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

psychotesty "riesia" to, ze vytiahnu peniaze z nasich vreciek na somarinu. Namiesto toho aby som dal peniaze niekomu uzitocnemu za jeho pracu/sluzbu/produkt ich dam nejakemu v tomto pripade neuzitocnemu "cvokarovi".

LPSHT vlastne oberie inych ludi o trzby.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Jáááj, že som ja blbec nešiel študovať psychológiu! Ale kto mal pred tými desiatmi rokmi, keď som si vyberal VŠ, vedieť, že raz budeme mať takého žičlivého ministra vnútra?
:twisted:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Keby si ju vystudoval tak by si bol teraz uvedomely a nevlastnil by si strelnu zbran, to da rozum :wink: .
friendly_tharp

Príspevok od používateľa friendly_tharp »

http://spravy.pravda.sk/sulik-ak-by-nev ... domace_p12

sprava nepodstatna,zase dristy o gauneroch,zlodejoch,vagabundoch,ako to sulikovci vedia,len jedna veta ma tam sokovala : Pri zákone o zbraniach a strelive sme s KDH na jednej lodi.
we are fucked....
dirty harry
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

Pozri na Sulíka a hneď Ti musí byť jasné čo je to za človiečika....
Češi majú podobného čerta v koži Johna, ten im ešte len ukáže....
Ja sa domnievam, že tak rýchlo ako Sulíkovci prišli aj môžu odísť, na trvalo, ako už je na Slovensku zvykom.
friendly_tharp

Príspevok od používateľa friendly_tharp »

ja len,ze som pred par mesiacmi pisal s nejakymi ludmi z tej zberby Sas a tvrdili mi,ze v nijakom pripade nebudu za lipshitovu novelu... ale oni mu odklepnu toto,kdh im zase nieco ine. to je to svinstvo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"