Dantes, diky za odpoved. Bola sanca, ze sme sa ocitli na tom istom treningu, tak som chel vediet, zi niekoho z nas neklame pamat
Mam trosku dojem, ze sa do tohto vlakna chodi udriet si do TCA aj ked sa nemusi, ale co uz. Mam dojem, ze kritizovane techniky a videa nevykonavaju civili, ktori prvykrat v zivote drzia zbran, ale mozem sa mylit, mozno ze si tych 5-6 kurzov potrebnych na zapis na PSD kurz urobili v ten den, ktovie (ano, toto s najvacsou pravdepodnobnostou je pokus o zart).
Takisto mam dojem, ze pokial sa trenuju urcite bojove situacie, tak sa musi pracovat co najrealistickejsie, ako to treningovy priestor dovoli. Ale ako vravim, mozem sa mylit, od internetu to ide tazko posudit.
V tejto situacii by som mal podstatne jasnejsie, keby tu clovek z TCA napisal normalny chlapsky koment k tomu, co sa im to tam ulovil, co s tym mienia urobit do buducnosti a potom snad by mohli mat hentie ramena...
Tak nejak ma to tu nas..alo cele, kedze do istej miery som jeden z tych vygumovanych zakaznikov, co si zastanu tie nehumanne, nebezpecne metody, ale nejak mi ani TCA z toho nevyslo vonavucko.
Prajem pekny den priatelia.