Prezbrojenie policie
-
inspiring_payne
-
inspiring_boyd
-
inspiring_payne
JJ tie spekance sa dost odrazaju, osobna skusenost. Skusal som Vlašim a aj tie od Povazskych Strojarni. Lepsie riesenie by bolo asi povolit nariadenim nejake FMJ 9mm MAK +P.
Ale co sa tyka PI vz.82 tak na tu nedam dopustit, ale musi byt v dobrej kondicii (ja mam armadnu ulozenku v top stave) a nie vybehana herka. A nemal som zatial este ani jednu zadrzku
. Neviem v akom stave su teraz v policii, ale pocul som o pripadoch kedy sa pocas strelieb doslova rozpadla v rukach, alebo boli polepene lepiacou paskou (crienky), samovolne vypadavanie zasobnikov (Pokrivene vyvodky na nich) a pod.
. Dlhe roky v sluzbe a zanedbavana, resp. nedostatocna udrzba sa zacina tam asi podpisovat pod tuto inak skvelu kompaktnu a spolahlivu zbran.
Viac som o nej popisal tu: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=58677#58677
Ale najlepsie by bolo asi vybehane pistole stiahnut a prezbrojit na Glock 17 Gen 4, alebo K100 Mk7, (Rozhodujuce su financie, v klude by som im doprial aj SIG, alebo FN Five-seveN
) som sice fanda do Glockov, ale K100 ma ako sluzobna pistol uz navrh podla mna. Veelke plus by som dal ze ma plne obojstranne ovladacie prvky (Nechcel by som byt v kozi policajta-lavaka co musi nosti pravacku pistol, da sa na to zvyknut, ale urcite to nieje ono) a ma aj vymenitelne zadne pazbicky (ale to uz ma aj Glock), so spolahlivostou uz asi nebude mat problem ked ju ma aj FBI v porfoliu . Niesme uz rozhodne odkazani iba na Rakusakov, alebo Cechov.
Ale co sa tyka PI vz.82 tak na tu nedam dopustit, ale musi byt v dobrej kondicii (ja mam armadnu ulozenku v top stave) a nie vybehana herka. A nemal som zatial este ani jednu zadrzku
Viac som o nej popisal tu: http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=58677#58677
Ale najlepsie by bolo asi vybehane pistole stiahnut a prezbrojit na Glock 17 Gen 4, alebo K100 Mk7, (Rozhodujuce su financie, v klude by som im doprial aj SIG, alebo FN Five-seveN
-
inspiring_boyd
Asi umrem!UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
To jd grc, že kalasnikov pre policajtov!!!!!Dnes markiza 19:31
To musim nazvat absolut.k******!
X záberov v reportazi s evidentnou SA 58.
To jd grc, že kalasnikov pre policajtov!!!!!Dnes markiza 19:31
To musim nazvat absolut.k******!
X záberov v reportazi s evidentnou SA 58.
Ak to pôjde s tým vzorom zbraní takto ďalej. Vz 82, vz. 61, vz. 54 ako to tu niekto písal tak skončia pri perkusných zbraniach alebo kušiach alebo sekerách
.
Sranda bude keď sa stretni pri akcii ako harman 30 aktívnych policajtov s sa vz. 58 full auto a každý si trochu strelí. To bude potom masaker.
Ozaj ktovie kto dáva pokyn k paľbe keď sa nahromadí pri takejto udalosti toľko streľbychtivých príslušníkov. Neviete to niekto? Alebo je to tak kto prv príde ten prv melie?
Sranda bude keď sa stretni pri akcii ako harman 30 aktívnych policajtov s sa vz. 58 full auto a každý si trochu strelí. To bude potom masaker.
Ozaj ktovie kto dáva pokyn k paľbe keď sa nahromadí pri takejto udalosti toľko streľbychtivých príslušníkov. Neviete to niekto? Alebo je to tak kto prv príde ten prv melie?
Normalka....najvyssia pritomna hodnost zoradi novopecenych samopalnikov do linie (povedzme podla vzoru britskych expedicnych zborov pri potlacani americkej revolucie) a da pokyn k sucasnej palbe....napr. zacne mavat zastavovacim "palcatom"......ricinr napísal:Ozaj ktovie kto dáva pokyn k paľbe keď sa nahromadí pri takejto udalosti toľko streľbychtivých príslušníkov. Neviete to niekto? Alebo je to tak kto prv príde ten prv melie?
skoro som reval pri tych spravach na Markize a este to ten chumaj reporter hovoril s takou istotou a presvedcenim ze som si pomaly isiel skontrolovat 58 micku ci tam fakt namam napis Kalasnikov.
Na tie hovada reporterske snad robia specialne castingy alebo co
Na tie hovada reporterske snad robia specialne castingy alebo co
otazka amatera:
Spravy som nevidel, takze je mozne ze zajtra budem aj ja <>vat ale....
Aky je vykonnostny rozdiel medzi 58 a kalachom (ak teda kalacha bereme ak-47)?
Pretoze ak su vykonnostne podobne tak sa musim zastat toho reportera.
Ked sa povie vz58 tak 90% naroda nevie o com, ale ked sa povie kalach tak vedia, tie zbrane su navyse vyzorovo podobne (v zakladnej neupgradovanej verzii)
Nie je to sice uplne koser (ok, tak skoro vobec) ale ako inak laikovi poviete ze o com je vz58?. Priznam sa ze ja ked som spolubyvajucemu rozpraval tak tiez som sklzok k vyrazu kalach.....
Spravy som nevidel, takze je mozne ze zajtra budem aj ja <>vat ale....
Aky je vykonnostny rozdiel medzi 58 a kalachom (ak teda kalacha bereme ak-47)?
Pretoze ak su vykonnostne podobne tak sa musim zastat toho reportera.
Ked sa povie vz58 tak 90% naroda nevie o com, ale ked sa povie kalach tak vedia, tie zbrane su navyse vyzorovo podobne (v zakladnej neupgradovanej verzii)
Nie je to sice uplne koser (ok, tak skoro vobec) ale ako inak laikovi poviete ze o com je vz58?. Priznam sa ze ja ked som spolubyvajucemu rozpraval tak tiez som sklzok k vyrazu kalach.....