Prezbrojenie policie

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_shamir

Prezbrojenie policie

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

zdravim ,

dnes som v telke zapocul informaciu, ze policia planuje prezbrojit.
Konkretne so vz 61 na vz 58.

Vedel by mi niekto od policajneho zboru relevantne povedat kolko musi policajt trenovat s SA 58 az kym realne dostane tuto hracku do ruk v sluzbe ?

vobec som sa necitil bezpecne ked oznamili zaradenie skorpionov,ale teraz ,ze dostanu SA vz 58 plus v kombinacii tsym ,ze par ludi poznam od policie, ktora posobi v mojom okoli. mam realny strach o svoju bezpecnost. To aby clovek chodil v nepriestrelnej veste uz aj na zachod.

Tony Vicks
Peter Elektro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peter Elektro »

Je to pravda,ale obavam sa,že v takej veste aka zastavy 58-mu by si na zachod asi nechodil :D
Používateľov profilový obrázok
dirty harry
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa dirty harry »

No tak to sa budú naši cajti podobať na tých izraelských, ale trošku rozdielu v tom ale predsa len bude...kadejakých stretávam :D ani sapík im nepomôže imidž vylepšiť. No ale info rozhodne pozoruhodná!!!
Čí to bol asi nápadík?
miro285
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

Si robíš srandu? Aký tréning? Veď Dano by dal policajtom aj RPG-čka, on predsa vie čo robí :roll:
71Jany71
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 6 months

Príspevok od používateľa 71Jany71 »

Už teraz pi...ju ako choré vrany, že Škorpikom sa im ťažko beží. Čo to bude so vz.58 :?: Tí čo to vymysleli asi nikdy neboli v teréne. :!:
miro1
prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa miro1 »

Videl som prislušnikov, ako si vz 58 boli nafasovat....bola to verzia s pevnou pažbou :) :D
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Tak k tej verzii sapiku s pevnou pažbou by mali fasovať aj oceľovú prilbu (tzv. blembák) a maskáče vz. 60 (tzv. ihličie). A mali by sme tu opäť ČSĽA. :D

Kriste pane! Tomu sa povie systémové opatrenie! DNV - treba okamžite Sa vz. 61, lebo inak by boli šandare bezbranní proti ozborojeným živanom. Tri mesiace po DNV a zrazu už vz. 61 nie je treba a radšej budú na OO PZ vz. 58, pričom o ich vydaní a použití rozhodne nadriadený. Navyše budú mať super strelivo s mäkkým jadrom. Sa mi uľavilo.

Skutočne veľmi invenčné a operatívne. Kriste pane!

Iniciatívny blbec horší ako triedny nepriateľ!
kapula
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kapula »

telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

no vidite, 61 bolo docasne riesenie.... namiesto 61 bude 58 :D
zandar
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

..parada uz sa tesim :D
..a toto bude od noveho roka :D :D

http://www.google.sk/imgres?imgurl=http ... 29,r:0,s:0
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

heh a co tak vratit sa do skladov pre NZ-ty a miesto kii sa bude nasa policia prevazat v uazoch a pmj-ckary dostanu OT-cka ?!?! :twisted:

a nech mi nikto nehory ze nas DL-kac ma hlavu v poriadku a nepotrebuje Psychotest !
tycho28
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years

Príspevok od používateľa tycho28 »

..
Naposledy upravil/-a tycho28 v 24 Nov 2013, 22:18, upravené celkom 1 krát.
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

super chlapi a nezabudnite zase natocit instruktazne video s kadetom Vargom ako ma vyzerat zasah so samopalom SA 58 proti prchajucemu utocnikovi nech sa aj mi bezni smrtelnici cosi poducime :lol:
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

obavam sa, ze ked kolegovia v uniforme dostanu 58, tak na dlhsiu dobu to bude jedine prezbrojenie a pistole tak rychlo nenakupia, lebo sa budu vyhovarat, ze nemaju zaco
inspiring_robinson

Príspevok od používateľa inspiring_robinson »

na slovači je na hlavu postavených viac vecí, ale toto je podľa mňa trošku zložitejšie

predovšetkým práve na tomto fóre odzneli reakcie na pridelené škorpíky, že im mali dať radšej 58-mičky

môj osobný názor je takýto: vždy keď pozerám filmy s políciou (to je jedno v akej krajine) rozčuľuje ma, že proti automatom stoja policajti s pištolmi či dikonca s revolvermi; áno, to je vo filmoch, ale nie je to v živote najbežnejšia situácia?

druhá otázka - ak je na slovači pár sto 58-mičiek v legálnej držbe, nebudú väčšie ohrozenie pre občana predstavovať tie u polície ktorých bude predpolkladám niekoľkonásobne viac?
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"