Ruger Mk.III kal. 22LR

Používateľov profilový obrázok
Kotuc
prispievateľ
Registered for: 21 years

Príspevok od používateľa Kotuc »

Ľudia pomôžte stala sa mi blbá vec. Vyčistil som svojho MKIII a ked som ho vyskúšal natiahnuť tak to šlo po rozborke zborke - komplet. Ale ked som ho natiahol druhý krát tak sa už nedá spustiť a tým pádom ani rozobrat máte niekto skúsenosť???
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Možno blbosť , možno nie , aj na takú maličkosť sa zabudne . Bežne sa mi to stáva , ešte som si nezvykol ...ale mal si zásobník v zbrani pri spúšťaní , ak nie , tak vtedy nereaguje spúšť .

Skús ho dať dnu a tak spustiť .
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

a bacha na zaisťovací kolík mne prdol..
Obrázok
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

Kotuc
nieco podobne sa stalo aj mne este v tych zaciatkoch, kym som sa to vsetko naucil- zabudol som tam vlozit vratnu pruzinu, niekde mi vypadla a ani som si to neuvedomil , ako pise Arminius, zbran spustis len pri zasunutom zasobniku

duros
ako sa Ti podarilo zlomit zaistovaci kolik
duros
častý prispievateľ

Neviem po strelbe som pri rozoberani zistil, reklamaciu mi uznali.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 19:15, upravené celkom 1 krát.
duros
častý prispievateľ

Obrázok
neni to ale dobre videt
Kotuc
prispievateľ

Podarilo sa mi ho potom rozobrať a zistil som že tiahlo páky spúšte nepotiahne poriadne taký malí člen pod kohútom, ktorý ho zadržiava vo svojej zadnej polohe a zaisťuje ho poistka aj jedna aj druhá. Nakoniec som to rozhýbal ale nebol som to ešte odskúšať na strelnici. Prišiel som na to že to môže byť aj z toho keď som ho rozoberal a musel som po ňom poklepať kladivkom či ho nejako neotriaslo a neposunul sa. Ale myslím si že by sa to nemalo stávať keď to aj výrobca udáva ako spôsob rozoborky a zborky. Všetko som robil podľa videa na stránke rugeru.
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

Kotuc: občas to tiahlo zapadne za okrúhlu prepážku a ak si nevšimneš a zložíš (podla návodu) tak sa zablokuje. Nestačí pištol pred založením zaisťovacieho kolíka nahnúť do správnej poloha, treba skontrolovať či sa preklopilo do správnej polohy.
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 18 Jan 2011, 19:15, upravené celkom 1 krát.
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

to R

Ako som tu už písal http://www.webforum.sk/viewtopic.php?p=7570#7570 rozoberanie a skladanie Rugera je jediné, čo mi na tejto zbrani prekáža. Ale dá sa to nacvičiť.
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

bum napísal:Jak tak čitam tak spravne zložiť mk3 je uplne umenie už len pridajte že je ho najlepšie skladať presne o polnoci za splnu mesiačika...... :D :D :D Inač včera na strelnici som chcel od arminiusa aby mi ukazal na svojej pukačke ten pliešok čo tu tolko opisujete že ako vyzera v skutočnosti ,uplne sa mu spotilo čelo nabehla mu tam taka mala žilka :D :D :D a pukačku ani nevybral z kufrika vraj nabuduce :D :D :D
Bez komentára .... :wink:

Dilinóóóóó....skresluješ info ako naši politici , počkaj v utorok ..... :lol:

A nabehli mi dve žilky ....
Kotuc
prispievateľ

Nemyslím že je to až také zložité. Je fakt si dať pozor na to čo treba a ide to ako po masle a keď sa všetky členy rozbehajú tak je to bez problémov. Ja som to skúsil tak desaťkrát a teraz to už robím normálne. Ale zo začiatku som sa fakt zapotil.
strelec122
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa strelec122 »

duros
co ta uz omrzela KMK 512 ked ju predavas - ja by som sa svojho Rugera nikdy nevzdal :cry: a kadet, to urcite nie
duros
častý prispievateľ

nie omrzela to vobec nie, je to terčová pištol neuveriteľne komfortná a presná, dal som sa ale na ipsc a nedá sa s tým tak hrať v štyle ipsc a K22 ešte je v nedohľadne, sig mosquito sa rozpadáva a zatial co som videl a držal a vidim použivať tak ten Kadet adapter na 85ťke u kamoša šlape ako hodiny, je ale jasne, že na ruger to nemá len mi nevyhovuje ten tvar, ale keď sa nepredá nič sa nedeje tá buchačka ma prežije.
Napísať odpoveď

Návrat na "Smith & Wesson a Ruger"