A ak niekto nahodou videl a tusi, ten tu asi prispievat nebude...
Radičová: Tajná služba robila zbytočnú a nepotrebnú prácu.
DUSO aj nasa premierka sa vyjadruje ako by bola odbornickou na jej cinnost. Ano, riaditelov ma ale kolko z nich zostane na svojich miestach a kolko bude nahradenych po znamosti?DUSO napísal:Nehnevajte sa pani ale vyjadrujete sa ako by ste vy boli odbornikmi na cinnost tajnej sluzby.
Problem je v tom ze koalicia slubovala dosadit na miesta odbornikov. Zatial to velmi nevidiet.
Presne tak yarko. Mam dojem, ze niektori diskutujuci maju nazor, ze sa musia vyjadrovat ku vsetkemu a pretoze samozrejme su fundovany odbornici tak aj maju co povedat.
djuri: nasa premierka ma tu smolu, ze sa k tymto veciam, na rozdiel od nas, vyjadrovat musi. Nuz ale sama si za to moze. Sam iste dobre vies, ze po zmene vedenia statu si musi nastupujuca garnitura vyhnat vsi z kozucha co jej tam navlacil jej predchodca. Ak to neurobi tak namiesto serioznej roboty sa bude zapodievat len skrabanim pluzgierov co jej tieto vsi narobia. Nepochybujem o tom, ze SIS je prespikovana nominantami byvalych vladnych spiciek. Ked sa nad tym zamyslis a das ruku na srdce, urcite budes musiet priznat, ze by si na jej mieste urobil to iste. A ze na miesto riaditela navrhla toho koho navrhla? Podla mna je to preto, ze sucasna vladna koalicia nema odbornika cinneho v SIS. Comu sa necudujem. Zrejme tomu cloveku veri a to je asi to najdolezitejsie. Ved koho dat na take exponovane miesto? Niekoho o kom nevies ci sa mu da verit? A skusenost so SIS urcite ma kedze robil vo vybore na jej kontrolu. A ked sme uz pri tom. Ani Radicova nema skolu na ktorej by sa premierska profesia studovala. Nebude toto dovodom preco robi take rozhodnutia?
djuri: nasa premierka ma tu smolu, ze sa k tymto veciam, na rozdiel od nas, vyjadrovat musi. Nuz ale sama si za to moze. Sam iste dobre vies, ze po zmene vedenia statu si musi nastupujuca garnitura vyhnat vsi z kozucha co jej tam navlacil jej predchodca. Ak to neurobi tak namiesto serioznej roboty sa bude zapodievat len skrabanim pluzgierov co jej tieto vsi narobia. Nepochybujem o tom, ze SIS je prespikovana nominantami byvalych vladnych spiciek. Ked sa nad tym zamyslis a das ruku na srdce, urcite budes musiet priznat, ze by si na jej mieste urobil to iste. A ze na miesto riaditela navrhla toho koho navrhla? Podla mna je to preto, ze sucasna vladna koalicia nema odbornika cinneho v SIS. Comu sa necudujem. Zrejme tomu cloveku veri a to je asi to najdolezitejsie. Ved koho dat na take exponovane miesto? Niekoho o kom nevies ci sa mu da verit? A skusenost so SIS urcite ma kedze robil vo vybore na jej kontrolu. A ked sme uz pri tom. Ani Radicova nema skolu na ktorej by sa premierska profesia studovala. Nebude toto dovodom preco robi take rozhodnutia?
ja si karieru "odbornika" predstavujem takto a netyka sa to len konkretnej SIS mal by to byt clovek co zacal na nejakom nizsom poste a SAM !!! sa vypracovaval vyzsie a vyzsie to znamena presiel vela a vela z danej problematiky aj vie proste ma prehlad co sa deje a o co vlastne ide.Samozrejme cely cas profesionalne /aj karierovo/ rastol v tom istom urade alebo firme.
Najhorsie zo vsetkeho je dat do veducich funkcii ludi co vacsinu zivota robili nieco ine a hovno vedia o danej problematike tam mu nepomozu ani jeho riaditelia usekov a im podobni nakolko aj ti su v urade po volbach zvacsa novy.Takto to nebude nikdy dobre fungovat pretoze kym sa vsetci rozkukaju a nieco naucia tak tu mame nove volby a novych ludi a stale dokolecka - dokola!
Najhorsie zo vsetkeho je dat do veducich funkcii ludi co vacsinu zivota robili nieco ine a hovno vedia o danej problematike tam mu nepomozu ani jeho riaditelia usekov a im podobni nakolko aj ti su v urade po volbach zvacsa novy.Takto to nebude nikdy dobre fungovat pretoze kym sa vsetci rozkukaju a nieco naucia tak tu mame nove volby a novych ludi a stale dokolecka - dokola!
ako že nič nerobí, podla mňa si už aj nadrobili
http://www.sme.sk/c/995682/chronologia- ... -lexu.html
- strelec122
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 5 months
ja som rad, ze na tak dolezitych postoch nie su takzvani odbornici, ktori dokazu akurat spreneverit alebo dohodit kseft niekomu blizkemu, pretoze tito odbornici / ktorych je na slovensku nejak vela / vedia sa v tom prostredi pohybovat - skratka vedia ako nato. Dajme Radicovej aspon tych 100 dni a potom sudme - nechcel by som byt na jej mieste, lebo tie problemy co jej zanechala ta najsocialnejsia vlada su mierne povedane obrovske .......
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
ach s týmito kvázi - Slovákmi, politikmi, odborníkmi a podobne. Veľmi rýchlo ma prešla povolebná radosť. To že v nasledujúcich obdobiach bude ťažko sme všetci pekne vedeli. Fico aj s kunpánmi nám to štyri roky zabezpečovali a musíme uznať - najlepšie ako len vedeli.
Dnes sme sa dostali k modrým, ale už v úvode to dosr..skazili. Bude veľmi zle, lebo v stave kedy potrebujeme skôr ekonóma máme profesorku sociológie a z toho, čo všetko naslubovala už veľa vecí porušila. Nie v záujme kompromisu, ale z dôvodu svojej zadubenosti.
(viď euroval, odborníci na postoch im prislúchajúcim)
Dnes sme sa dostali k modrým, ale už v úvode to dosr..skazili. Bude veľmi zle, lebo v stave kedy potrebujeme skôr ekonóma máme profesorku sociológie a z toho, čo všetko naslubovala už veľa vecí porušila. Nie v záujme kompromisu, ale z dôvodu svojej zadubenosti.
(viď euroval, odborníci na postoch im prislúchajúcim)
-
inspiring_nobel
Ked vam vyjadrenie Radicovej tak vadi, tak vyjadrenie Spisiaka : "Tajná služba bola vždy taká, nikdy sme sa na ňu nemohli spoľahnúť, čiže s jej pomocou nejak extra ani nerátame. Stačí, keď nebude robiť proti nám a potom nech si robí, čo chce. Ak by nám náhodou chcela pomôcť, tak to privítame,"
Cize na pomoc statnej institucie s rozpoctom 1000 milionov korun sa policia nemoze spolahnut ...
Cize na pomoc statnej institucie s rozpoctom 1000 milionov korun sa policia nemoze spolahnut ...
O akej tajnej službe sa to tu píše?
Veď podľa zákona nie je SIS žiadna TAJNÁ služba. Keď sa zamyslíte nad jej názvom, tak zistíte, že robí presne to, ako sa volá. Čiže informuje sa u iných, čo sa vlastne deje a informácie posúva ďalej. Je to Slovenská INFORMAČNÁ služba, čiže s celoslovenskou pôsobnosťou. Pod ňu potom asi patrí BIS, čiže Bratislavská informačná služba, Informačná služba o odchodoch a príchodoch vlakov a diaľkových autobusov, ... Takže nech si polícia maká sama, alebo nech si zavolá na audiotextové platené číslo a tam jej budú poskytnuté potrebné informácie.

Veď podľa zákona nie je SIS žiadna TAJNÁ služba. Keď sa zamyslíte nad jej názvom, tak zistíte, že robí presne to, ako sa volá. Čiže informuje sa u iných, čo sa vlastne deje a informácie posúva ďalej. Je to Slovenská INFORMAČNÁ služba, čiže s celoslovenskou pôsobnosťou. Pod ňu potom asi patrí BIS, čiže Bratislavská informačná služba, Informačná služba o odchodoch a príchodoch vlakov a diaľkových autobusov, ... Takže nech si polícia maká sama, alebo nech si zavolá na audiotextové platené číslo a tam jej budú poskytnuté potrebné informácie.