Radičová: Tajná služba robila zbytočnú a nepotrebnú prácu.
..............Posledným riaditeľom SIS bol Jozef Magala........... Za jeho pôsobenia zmizla tajná služba z pozornosti slovenských médií........
...neviem, akym bol sefom Magala. Ale nejak takto si predstavujem cinnost SIS voci mediam. A aby henta vyskerena truba VEREJNE chrstla do ksichtu vsetkym pracovnikom, ze robili zbytocnu pracu bez prinosu nie je nic ine ako obycajny, tentokrat bez prepacenia, vydrbany debilizmus.
.... a dalej - zrusit post splnomocnenca pre mladez a sport - aj ked som si nie celkom isty, ake ma realne paky na dianie, je taka ista hlupost ako ponechat splnomocnenca pre ciganov.
Nejaky som z toho tepla mierne nasrany....
...neviem, akym bol sefom Magala. Ale nejak takto si predstavujem cinnost SIS voci mediam. A aby henta vyskerena truba VEREJNE chrstla do ksichtu vsetkym pracovnikom, ze robili zbytocnu pracu bez prinosu nie je nic ine ako obycajny, tentokrat bez prepacenia, vydrbany debilizmus.
.... a dalej - zrusit post splnomocnenca pre mladez a sport - aj ked som si nie celkom isty, ake ma realne paky na dianie, je taka ista hlupost ako ponechat splnomocnenca pre ciganov.
Nejaky som z toho tepla mierne nasrany....
p. Radicova, nevolil som Vas a po tomto vyhlaseni asi ani nebudem.
Vazne sa musi kidat na kazdeho, aby to vyznelo ze teraz sa to bude robit lepsie?
Aj ked nam je aj tak vsetkym jasne, za to bude zasa horsie ved to tu plati od 1968
Prosim nemohol by sem admin pridat grcajuceho smajlika? Niekedy by sa hodil. Vdaka.
Vazne sa musi kidat na kazdeho, aby to vyznelo ze teraz sa to bude robit lepsie?
Aj ked nam je aj tak vsetkym jasne, za to bude zasa horsie ved to tu plati od 1968
Prosim nemohol by sem admin pridat grcajuceho smajlika? Niekedy by sa hodil. Vdaka.
Nehnevajte sa pani ale vyjadrujete sa ako by ste vy boli odbornikmi na cinnost tajnej sluzby
. Ak si myslite, ze sef tajnej sluzby je odborna funkcia tak ste naivni ako Radosinske naivne divadlo. Tolko kolko ten clovek potrebuje na riadenie SIS sa urcite dozvedel, ked ako poslanec robil vo vybore na jej kontrolu a na odborne cinnosti tam ma sefov odborov, ci ako sa to nazyva v SIS. To, ze je vzdelanim agronom? No a co? Kolko z nas co tu vypisujeme sa zivy tym co vystudovala? Ja medzi nich nepatrim a kedze ma uzivi nieco uplne ine ako som vystudoval asi v tom nie som zly.
-
inspiring_mendeleev
skemro, tu je link na grcajuceho smajla:
http://forum.madbrahmin.cz/images/smilies/icon_ble.gif

vlozis ho do fora tak, ze v texte napises
http://forum.madbrahmin.cz/images/smilies/icon_ble.gif
vlozis ho do fora tak, ze v texte napises
Nechcem sa s tebou priet ale ako vies kolko nad tym rozmyslala kym povedala, ze hovno robia? Mozno aj celu noc
.
Tu je jej citat:
"Pozrela som si tabuľkový prehľad o činnosti SIS za posledný mesiac. Trvalo mi to dve a pol minúty. Tie informácie totiž považujem za úplne nepodstatné a v širokom rozsahu za prebytočné, nadbytočné, priam zavádzajúce a neužitočné," vyhlásila Radičová.
Tu je jej citat:
"Pozrela som si tabuľkový prehľad o činnosti SIS za posledný mesiac. Trvalo mi to dve a pol minúty. Tie informácie totiž považujem za úplne nepodstatné a v širokom rozsahu za prebytočné, nadbytočné, priam zavádzajúce a neužitočné," vyhlásila Radičová.