To Igoca:
Informovať vo verejnoprávnych médiach??

Tam je tvrdý diktát a cenzura, my potrebujeme bezcenzurné informácie.
Ja by som vsadil skôr na súkromné, ale bohužiaľ z tých čo teraz na Slovensku fungujú sa zodpovedne do tohoto problému nepustí ani jedno!!
Domnievam sa že u občanov Slovenska chýba slobodné myslenie a najmä spravovanie vecí verejných, znamená to že ked sa nič podobné nestane mne alebo mojej rodine, každý len mávne rukou.
Chýba napríklad nejaké občanské sdruženie ktoré by sa touto problematikou skutočne hĺbkovo začalo zaoberať, ale rýchlo by dostalo známku fašistické alebo rasistické, bol by to tvrdý boj, vláčenie po médiach, asi aj zatýkanie popredných aktivistov, reagovanie štátnych orgánov na protestné nôty zo strany EÚ.
Náš štát by sa skôr uchýlil k tomu aby " potrestal " ľudí bojujúcich za
svoje občianske práva ako by mal veci komplexne riešiť a vzdorovať tak debilnej a krátkozrajkej naivite či slepote inštitúcií EÚ. Pozrime sa len ako ďaleko sa dostalo ignorovanie muslimskej časti obyvateľstva v Nemecku , Francúzsku a inde. Nás možno nečaká invázia islamistických zmrdov, ale eskalovanie napätia medzi cigáňmi a bielimi ak od štátu nedostanú to čo si nárokujú: peniaze, peniaze, sociálne výhody, podpory, prídavky, nové byty a rodinné domy apod. Cigáni sú už teraz prísne chránený druh.
Chýba jednota národa akou disponuje napríklad Švajčiarsko. Tam sa muslimom postavili všeci.