Prezbrojenie PZ SR

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
zandar
prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa zandar »

tycho28 napísal:
klingocop napísal:len časť polície a to v priamom výkone služby
v preklade: vsetkych na prezidiu, nasledne riaditelov uradov a odborov krajskych a okresnych riaditelstiev, ucitelov na sos pz, personalistky, informatikov..potom dlho dlho nic a nakoniec mozno aj klapcov z oo, ked ostane
..trafil si za 10 :D
inspiring_shaw

Príspevok od používateľa inspiring_shaw »

Na prezidiu neni priamy vykon sluzby?
S ostatnym suhlasim.
Kuro
expert
Registered for: 22 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Kuro, nielen Glock, snáď ešte Sig-Sauer P 226 je v troch veľkostných a relatívne kompatibilných variantoch (P 226, P228, P239), či mýlim sa? A potom od Siga snáď ešte aj skladačka 250, nie?
:?:
V princípe to je sedem, skôr ma zaujíma, či ešte máte (myslím GP a príp. ďalších záujemcov) nejakú možnosť zmeniť tie nezmyselné požiadavky diskvalifikujúce nielen vás, ale aj väčšinu veľkých zahraničných zbrojoviek? Dá sa s tým vôbec niečo robiť? Teda, okrem medializácie...
mazzi
prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa mazzi »

Myslím, že podmienky spĺňa aj GP...K100, P1 a nová P11.
Aspoň dúfam, že sa nepletiem.
Unifikácia tiež dodržaná a výhodou je domáci výrobca. Taktiež sú v ponuke aj pištole strieľajúce dávkou.
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

to mi silno pripomína nákup vládnych limuzín... Podmienky nastavili tak, aby vyhrala konkrétna značka a konkrétny model. Miery EXT a INT boli v mm, materiály a farebné odtiene drevených obkladov v konkrétnych tónoch, presne stanovený výkon motora, a množstvo ďaľších fičúr...
V konečnom dôsledku tu vidno korupciu a dokonalú podporu domáceho trhu. A robia to tí, ktorí by mali ísť príkladom... Je to komédia...
Každopádne firme GP držím palce a dúfam že to vyhrá, pretože na to má... A podporovať inú krajinu, premiestňovať do nej peniaze daňových poplatníkov, to mi príde totálne scestné.
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

U SIGa su odlišne aj čreva.
P250 je čiste DAO.....
jedine medializacia može pomocť :-)

Jack napísal:Kuro, nielen Glock, snáď ešte Sig-Sauer P 226 je v troch veľkostných a relatívne kompatibilných variantoch (P 226, P228, P239), či mýlim sa? A potom od Siga snáď ešte aj skladačka 250, nie?
:?:
V princípe to je sedem, skôr ma zaujíma, či ešte máte (myslím GP a príp. ďalších záujemcov) nejakú možnosť zmeniť tie nezmyselné požiadavky diskvalifikujúce nielen vás, ale aj väčšinu veľkých zahraničných zbrojoviek? Dá sa s tým vôbec niečo robiť? Teda, okrem medializácie...
Kuro
expert
Kontaktovať používateľa:

nie, nepletieš :-)

mazzi napísal:Myslím, že podmienky spĺňa aj GP...K100, P1 a nová P11.
Aspoň dúfam, že sa nepletiem.
Unifikácia tiež dodržaná a výhodou je domáci výrobca. Taktiež sú v ponuke aj pištole strieľajúce dávkou.
inspiring_mcnulty

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Keď dobre čítam tie články tak chápem ,že majú byť tri veľkosti rámu.
A P 1 má rám totožný s K100. Ja len aby potentáti sa zase neodbavovali na 3,14čovinách :roll: :roll: Ale ináč držím palce. Len biť do nich!!! :)
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

SmokeJack:
P1 je semikompakt, t.j. pažbu má síce rovnako dlhú ako fullsize K100, ale záver je kratší. Z čoho mi vychádza, že rám je menší.
Ak sa náhodou mýlim, tak sa mýlim :wink:
inspiring_mcnulty

Príspevok od používateľa inspiring_mcnulty »

Yarco: Ak myslíš to plastové "oné" za čo sa drží pištoľ tak to je rovnaké ako na K100 :lol: 8) Sám mám P1. 8)
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

:lol:
Myslim, ze prezbrojenie na 10€ kaser a 20€ kaleny tel. obusok podla Britskeho vzoru (Ked je ta reforma policie zrejme odtial, nech je komplet) :D, by vyslo danovych poplatnikov daleko lacnejsie ako "tender" na pistol, ktora musi byt dokonca v troch velkostnych prevedeniach + dalsi na 10000 samopalov (Ktory je uz uplne zbytocny, lebo specializovane utvary ako PPU, ci UOU uz kvalitne samopaly maju a ostatni ich nepotrebuju, ved to kde sme Jalalabad? :) ). No a vcul budzte mudri :lol:.

Afganska policia:

Obrázok
mototechna
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mototechna »

Vysvetlenie - nedá sa na tom utopiť pár mega niekam po vreckách...
erebos
expert
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa erebos »

Mate niekto hodnoverne info kolko by stali podobne pistole :K100, CZ, GLOCK, HK, SIG 2022, Walther P99, Steir pokial by sa jednalo o objednavku pre policiu ??? Nezaujima ma terajsia maloobchodna cena na pulte ale cena za zbran pri takejto objednavke. Potom sa mozno zisti, ze K 100 neni az o toko lacnejsia...
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Erebos co tu riesis, to je vecou ponuky pri vyberovom konani.
A po podpise zmluvy je chranena obchodnym tajomstvom, pokial sa obe strany nedohodnu inac.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"