..trafil si za 10tycho28 napísal:v preklade: vsetkych na prezidiu, nasledne riaditelov uradov a odborov krajskych a okresnych riaditelstiev, ucitelov na sos pz, personalistky, informatikov..potom dlho dlho nic a nakoniec mozno aj klapcov z oo, ked ostaneklingocop napísal:len časť polície a to v priamom výkone služby
Prezbrojenie PZ SR
Kuro, nielen Glock, snáď ešte Sig-Sauer P 226 je v troch veľkostných a relatívne kompatibilných variantoch (P 226, P228, P239), či mýlim sa? A potom od Siga snáď ešte aj skladačka 250, nie?
V princípe to je sedem, skôr ma zaujíma, či ešte máte (myslím GP a príp. ďalších záujemcov) nejakú možnosť zmeniť tie nezmyselné požiadavky diskvalifikujúce nielen vás, ale aj väčšinu veľkých zahraničných zbrojoviek? Dá sa s tým vôbec niečo robiť? Teda, okrem medializácie...
V princípe to je sedem, skôr ma zaujíma, či ešte máte (myslím GP a príp. ďalších záujemcov) nejakú možnosť zmeniť tie nezmyselné požiadavky diskvalifikujúce nielen vás, ale aj väčšinu veľkých zahraničných zbrojoviek? Dá sa s tým vôbec niečo robiť? Teda, okrem medializácie...
-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
to mi silno pripomína nákup vládnych limuzín... Podmienky nastavili tak, aby vyhrala konkrétna značka a konkrétny model. Miery EXT a INT boli v mm, materiály a farebné odtiene drevených obkladov v konkrétnych tónoch, presne stanovený výkon motora, a množstvo ďaľších fičúr...
V konečnom dôsledku tu vidno korupciu a dokonalú podporu domáceho trhu. A robia to tí, ktorí by mali ísť príkladom... Je to komédia...
Každopádne firme GP držím palce a dúfam že to vyhrá, pretože na to má... A podporovať inú krajinu, premiestňovať do nej peniaze daňových poplatníkov, to mi príde totálne scestné.
V konečnom dôsledku tu vidno korupciu a dokonalú podporu domáceho trhu. A robia to tí, ktorí by mali ísť príkladom... Je to komédia...
Každopádne firme GP držím palce a dúfam že to vyhrá, pretože na to má... A podporovať inú krajinu, premiestňovať do nej peniaze daňových poplatníkov, to mi príde totálne scestné.
U SIGa su odlišne aj čreva.
P250 je čiste DAO.....
jedine medializacia može pomocť
P250 je čiste DAO.....
jedine medializacia može pomocť
Jack napísal:Kuro, nielen Glock, snáď ešte Sig-Sauer P 226 je v troch veľkostných a relatívne kompatibilných variantoch (P 226, P228, P239), či mýlim sa? A potom od Siga snáď ešte aj skladačka 250, nie?
![]()
-
inspiring_mcnulty
-
inspiring_mcnulty
Myslim, ze prezbrojenie na 10€ kaser a 20€ kaleny tel. obusok podla Britskeho vzoru (Ked je ta reforma policie zrejme odtial, nech je komplet)
Afganska policia:

-
mototechna
- častý prispievateľ
- Registered for: 15 years 8 months
- Kontaktovať používateľa:
Mate niekto hodnoverne info kolko by stali podobne pistole :K100, CZ, GLOCK, HK, SIG 2022, Walther P99, Steir pokial by sa jednalo o objednavku pre policiu ??? Nezaujima ma terajsia maloobchodna cena na pulte ale cena za zbran pri takejto objednavke. Potom sa mozno zisti, ze K 100 neni az o toko lacnejsia...