Etuja

Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

majac

S tým nápisom Polizei budeš fakt nenápadný :D :D :D.

Ľadvinky neznášam, pretože si v nich pripadám jak šracko zo začiatku 90-tych rokov. Fialové tričko a bermudy z butiku, ľadvinka z Maďarska, na nohách číny z Číny. :lol:

Keďže mám ľahučkú IŽ-75 tam nemusím riešiť tento problém. Vnútorná dasta s klipom sa aj so zbraňou v pohode udrží aj na trenírkach. Takže v lete - no problemo. 8) Aj keď uznávam, že oproti Mloku je tá moja russkaja krasavica len taký malý "ščipak". Ale zase, keď dobre trafim...
spherixis
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa spherixis »

Tiez mam vnutornu dastu, ale pri behu je to dost nestabilne.
Panzer
Administrátor

asterix

Ak v nej máš mloka, tak sa nečudujem. Ižeta je podstatne ľahšia a tenšia. Môžem s ňou skákať, behať, kotúľať sa - a nič. Teda zbraň je tam, kde má byť. Maximálne mi trochu posunie trenírky nižšie :D .
spherixis
častý prispievateľ

Panzer: A to nosis len Ižetu? Sa nebojis, ze nejake velke mäso sa len tak oprasi a budes musiet utekat?

Mam v nej Glocka a okrem fobusu ine nemam. Preto uz niekolko dni sa pri hladani dokonaleho vnutorneho puzdra pomaly predieram internetom .
Chcem kupit raz a poriadne. Ked najdem co hladam urcite sa podelim. Zatial je mojim favoritom:

http://www.opticsplanet.net/leather-ins ... -left.html

Ziadna cast zbrane sa priamo nedotyka tela, ma dotahovaciu skrutku ako fobus, co riesi vypadavanie. Dve zakladne poziadavky, ktore mam na vnutorne puzdro a podla ktorych vyberam. Tiez dufam, ze pri poteni to pojde lepsie ako s nylonom.

igoros: Co sa ladvinky tyka, ja osobne by som si pripadal ako Wechslak :D. Chapem, ze je to prakticke a na leto komfort. Za seba mozem hovorit - v zrkadle by som to neprekusol. Neexistuje ina moznost, ako sa v lete netrapit? Nerozmyslal si nad inym riesenim?
Panzer
Administrátor

Nosím aj ižetu. Podľa toho, čo mám oblečené. Ak niečo voľnejšie a dobre kryjúce tak ČZ 75 alebo Taurus 85UL. Ak niečo ľahšie a vzdušné tak IŽ.

Na poriadne mastného bunkoša ti nebude stačiť ani mlokov 9 Luger, ak ho zle trafíš :D. Je to podľa mňa o šťastí. Zabiť môžeš aj .22-kou. Aj keď som videl RTG hlavy maníka v nemecku, ktorý dostal päť rán z 22ky do hlavy a rozchodil to. K lekárovi išiel preto, lebo ho bolela hlava po konflikte so skupinou výrastkov :shock: Všetky projektili mal pritom v mozgu.

BTW: Ten vnútorný BlacHawk vyzerá dobre. Len bohvie ako bude reagovať tá farbená a bohviečím napúšťaná koža s tvojou pokožkou. Pod dastou sa síce trocha potím, ale dá sa to zvládnuť.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

spherixis napísal: Chapem, ze je to prakticke a na leto komfort. Za seba mozem hovorit - v zrkadle by som to neprekusol.
Presne! Hovoríš aj za mňa! To vieš: look good - feel good - shoot good.
:D 8)
spherixis
častý prispievateľ

Všetky projektili mal pritom v mozgu.
:shock: :shock: :shock: Cozeee? Je to mozne ??? A este ides na istotu - mieris na hlavu, vystrelov niekolko a aj tak nic!? Pan maju velmi pevny koren, zda sa :lol: To som fakt este nepocul.

Mas pravdu, je to aj o stasti. No presne tak ako ho potrebujeme, aby sme sa kazdy den vratili zdravy domov, nepreslo nas auto, nejaky hruby krk, atd. Ked ide o konflikt "ja alebo on" myslim, ze stastie ma rado, ked sa moze o nieco opriet, napr. o pripravenost alebo o zbran za pasom a ked tak, tak tiez o strelecku skusenost adt. ... Ved vies ako to s tym stastim.

Blackhawk vyzera super, tak dufam, ze je to s tou farbenou kozou domyslene, tiez ma to napadlo. Spolieham na renomovanu znacku. Co mi ostava... No hladam este dalej.
xmaster
prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa xmaster »

zdravim chlapci...nad niecim takymto ste nerozmysali??? http://www.falco.sk/e-obchod/1-puzdra-n ... ka-vybava/ myslim ten elasticky cierny pas...ja som si neco take objednal u mnou uz spominaneho koziara z biskupic avsak v kremovej farbe a z perforovaneho materialu...zevraj sa pod tym az tak telo nepoti,mi vravel...
unho je vsak vyhoda to ze mi tam spravi vrecka ake som si objednal...pistol,zasobnik,telefon,doklady a puta...
a cena je tez prijatelna...len mu to akosi dlho trva...
ked to budem mat tak napisem dojmy... :lol:
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

spherixis napísal: igoros: Co sa ladvinky tyka, ja osobne by som si pripadal ako Wechslak :D. Chapem, ze je to prakticke a na leto komfort. Za seba mozem hovorit - v zrkadle by som to neprekusol. Neexistuje ina moznost, ako sa v lete netrapit? Nerozmyslal si nad inym riesenim?
ale rozmyslam aj nad inymi alteranativami, preto som sem napisal, aby sme si povedali svoj nazor. Inac pozeral som sj po tejto alternative:
http://www.falco.sk/e-obchod/1-puzdra-n ... ka-vybava/

mam na mysli tu 508
majac
častý prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa majac »

Panzer: ten napis Polizei sa da zhodit, je to klasika na suchy zips, takze si tam mozes dat co len chces :)

Igoros: totok vyzera dobre a o prispevok vyssie xmaster spomina moznost vyrobit to na mieru u koziara. tak mam v hlave zase chrobaka
xmaster
prispievateľ

hej je taka moznost a navyse podla zelania zakaznika...
len ja som si to objednal asi hadam aj pred po rokom...
len ze nema tie kremove pasy a ze mu ich musia doviest asi z anglicka alebo odkial...ale ze do tyzdna by to malo byt...aspon dufam...ved ked to budem mat tak hodim aj nejake foto...
xmaster
prispievateľ

a este k tomu pasu- mal som moznost si ho vyskusat od kamarata a je to v celku prijemne nosenie,len si musite zvyknut ze mate tu pistol trosku visie polozenu...
a po nacviku tasenia ju nedate za nic...minule som videl na strelnici chlapika co ho nosi aj na strelnicu...
a je tam vyhoda aj prisit si vrecka na mieru...
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Ak si tam das aj veci ako mobil a doklady, budes k tomu pasu bezne pristupovat.
Pripada mi to ako nevyhoda, bude lahko odpozorovatelne, ze mas pod trickom/koselou nejake skryte puzdro.

Ako sa poznam, ja by som sa v tom potil ako kon :? Ale to je individualne.
spherixis
častý prispievateľ

Pokial je problem vnutorneho puzdra v lete to, ze sa clovek poti, nebolo by riesenim, medzi puzdro a telo, resp. na puzdro zo strany priliehajucej k telu upevnit vrstvu materialu, ktory by zvysoval komfort? Neviem prave sice o com tocim - aky material by bol vhodny, no pride mi to ako celkom dobry napad...
Panzer
Administrátor

asterix

Ja som už starý foter, preto mám tento problém vyriešený. Nosím totiž bavlnené tielka a tie mi presne takú vrstvu medzi puzdrom a pokožkou vytvárajú. 8)
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."