Etuja
Etuja
Pani, aku mate skusenost s etujami (ladvinkami) na skryte nosenie zbrane. V tychto teplych mesiacoch nosit zbran vo vnutroopaskovom puzdre, no pre mna nic moc, tak zvazujem tento sposob nosenia. Co vy na to? Ktoru, popripade nejaku rozumnu alternativu.
Dakujem
Dakujem
ADD JACK :
Veď už nebuď taký zlý na šraca !!!!!(':P')(':P')
ADD IGOROS :
Tento spôsob nosenia sa mi už osvedčil. Kvér takto nosím pravidelne, hneď ako sa oteplí.Najčastejšie na záhradu,do lesa a podobne.
Jednoznačne nie na kúpalisko !!!! Veď by som si predsa mohol zničiť moju ľadvinku studenou vodou,no nie ? (':lol:')(':P')(':D')
Hneď si mal povedať, že chceš nosiť kvér aj na kúpalisko!
Veď už nebuď taký zlý na šraca !!!!!(':P')(':P')
ADD IGOROS :
Tento spôsob nosenia sa mi už osvedčil. Kvér takto nosím pravidelne, hneď ako sa oteplí.Najčastejšie na záhradu,do lesa a podobne.
Jednoznačne nie na kúpalisko !!!! Veď by som si predsa mohol zničiť moju ľadvinku studenou vodou,no nie ? (':lol:')(':P')(':D')
No dovoľ, ja som sa minulý rok kúpal aj z CZ a nesťažovala si.electron napísal:neda mi: pre glockarov: my na kupalisko mozme,nam nehrdzaveju guns
Inak, s tou ladvinkou je to super. V lete si to bez nej neviem už ani predstaviť. Síce s tým vypadáte, ako hňup, ale ste aspon ozbrojený hnup.
A zmestí sa mi tam aj peňaženka, telefón a klúče.
ADD ELECTRON :
ADD KAPO :
Tiež sa mi osvedčila / ale len na určité podujatia / taštička, tzv. BUZI TAŠKA. Hádam viete,o čo sa jedná. Možno niekde inde má iný slangový názov,no princíp je ten istý.
Veď aj ja mam plast. Práve preto sa obávam len toho,aby mi nanamokla značková ľadvinka.(':P')neda mi: pre glockarov: my na kupalisko mozme,nam nehrdzaveju guns
ADD KAPO :
..... toto je predsa samozrejmé,veď človek aj dopredu uvažuje, že si nekúpi blbosť.A zmestí sa mi tam aj peňaženka, telefón a klúče.
Tiež sa mi osvedčila / ale len na určité podujatia / taštička, tzv. BUZI TAŠKA. Hádam viete,o čo sa jedná. Možno niekde inde má iný slangový názov,no princíp je ten istý.
-
inspiring_tu
Ja mám už jednu od FALCO ale chcel by som "tuhle":http://www.aegisteam.cz/newindex.php?ma ... _text=text
Také isté ľadvinky vyrába aj DASTA, no u nás som ju ešte nevidel. Ak na ňu niekto u nás niekde narazíte, dajte prosím vedieť.
To igoros: Ja som v ľadvinke nosil CZ 75 a teraz Sigiho a je to už lepšie, už tak "nezarezáva". Asi to bude tým, že tá moja od FALCO má veľmi "tenký popruh".V aute je to trochu zvláštny pocit, ale dá sa. Ináč veľmi chcem tú, čo som uviedol vyššie, vyzerá "fajn "a vraj je až veľmi "fajn"...
Také isté ľadvinky vyrába aj DASTA, no u nás som ju ešte nevidel. Ak na ňu niekto u nás niekde narazíte, dajte prosím vedieť.
To igoros: Ja som v ľadvinke nosil CZ 75 a teraz Sigiho a je to už lepšie, už tak "nezarezáva". Asi to bude tým, že tá moja od FALCO má veľmi "tenký popruh".V aute je to trochu zvláštny pocit, ale dá sa. Ináč veľmi chcem tú, čo som uviedol vyššie, vyzerá "fajn "a vraj je až veľmi "fajn"...
ICE, dasťácku ladvinku podobných (ak nie rovnakých) tvarov ako je tá na foto, som videl vo štvrtok v Hermese v Blave. Akurát ju kupoval nejaký týpek na Glocka, len neviem, či to bola práve táto, keďže viac pozornosti som práve venoval novej HK 45. Tak snáď to bude tá, ktorú hladáš.

arminius, neboj, on určite vie, že to ja len tak v dobrom.
arminius, neboj, on určite vie, že to ja len tak v dobrom.
tak browsujem po ceskom webe a nasiel som totok
http://www.taktickavystroj.cz/products/ ... 2%B4S-BAG/
sa mi to celko pozdava a ani to nevyzera velmi hosansky
http://www.taktickavystroj.cz/products/ ... 2%B4S-BAG/
sa mi to celko pozdava a ani to nevyzera velmi hosansky