Prezbrojenie policie

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

trochu OT - moj nazor je - prezbrojit RPG, lebo 58 je slaba.
Používateľov profilový obrázok
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

nieže trochu ale poriadne OT :?
eager_mcclintock

Príspevok od používateľa eager_mcclintock »

....
Naposledy upravil/-a eager_mcclintock v 14 Jan 2011, 16:20, upravené celkom 1 krát.
telra
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa telra »

uz sa nosi, uz sa nosi...
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

mlb
ja som videl v reportazi o zrazke s diviakom dopravaka s 58kou na pleci

:roll:
spart
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months

Príspevok od používateľa spart »

Nazivo v Kosiciach> usmernovali dopravu a ludi s puskou na pleci (vyzeralo to ze ludia pred nimi utekaju...fakt super pohlad)
Este sestra ich videla ako napominaju par chalanov co robili bordel tiez s puskou na pleci. Sestra myslela ze chalani hrali airsoft, az potom jej doslo ze to polisi su prezbrojeny:D

edit> vydela, to my uslo fakt nedopatrenim, ale nominativ mnozneho cisla neriesim pisem tvrdo :D
Naposledy upravil/-a spart v 06 Dec 2010, 23:34, upravené celkom 1 krát.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

more, tvoja gramatika mi kole oci.
inspiring_payne

Príspevok od používateľa inspiring_payne »

veru tak, nosi a pekne naboje s ocelovym jadrom
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

a nosia ju pekne frajersky, pod pazuchu aby mierila na dotycneho vodica resp obcana.
Mna by za take "sibrinkovanie zo zbranou" prinajlepsom vyhodili zo strelnice. Alebo by ma tak kopli do zadnice, ze by mi zhoreli vlasy
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 8 months

Príspevok od používateľa lovec »

Tony_Vicks napísal:......... pod pazuchu aby mierila na dotycneho vodica resp obcana........
.....to si zrejme bude ziadat dorazne upozornenie.....a pri kazdej prilezitosti.
Martin.
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa Martin. »

58-mi nosia už bežne, ešte cez voľby sa pred volebnou miestnosťou vystriedali dve hliadky a obi dve mali 58-mi na pleciach. a môj názor na zavedenie 58-mi je kladný, dobre to vystihol jeden fórista v druhej téme: "pripaleny chlapec mal rešpekt 58ka sa krasne ligotala..."
aris
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

Martin. Prosim ta, sa okamzite zobud.

Pripaleny chlapec mal respekt? Z coho? Z 58cky? Mozno prvy krat. Zajtra to uz bude mat na salame, pretoze systemovo sa vlastne nic nezmenilo.
luke
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa luke »

akoze nie? systemovo mas teraz ovela vacsiu sancu, ze ta ako nezainteresovaneho dalekostojaceho zlomi gula s ocelovym jadrom vystrelena nevycvicenym chudacikom s kosou.
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Pravda je. Je to len otazka casu. A potom co? Dufam ze sa to nikdy nestane, ale som zvedavy na tu vyhovorku od pana ministra, nech uz to bude hocikto.
White Wolf
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa White Wolf »

stale neviem pochopit na kt .... im dali tie 58...niekto chce ukazat obcanom ako sa o nich "STARA"...ak vas nieco stipne na ulici do zadku tak viete co to znamena :) nejaky skuseny policajt sa pokusil trafit pachosa...radsej by som dal policajtom do ruky nejake gloky ako 58. A gulomet kt dal niekto na prvej strane tak ten budu mat na autach a tvarit sa ako amerikanci v iraku (kto pozeral Generation kill tak si to vie zhruba prestavit-kto nie tak si pozrie trailer-chlap v hanbi a gulomet na streche) krasny gulomet na streche a drsny vyraz v tvari= buzeracia obcanov a navysovanie si ega kt je na urovni mrazu moze zacat...RPGcka? Granaty? Ak sa to bude na nich vynimat tak preco nie a to ze s nim nevie narabat to sa ze to nic neriesi?...hlavne ze sa to lingoce. Nevime neviem kam tento stat speje ked mame policajtov s 58 kt maju hadam policajti iba v iraku a v afrike kde je vojna :)

S pozdravom obcan v nepriestrelnej veste...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"