Hele hele...vy máte šťastie, že moje závady na gločíku boli v rukách a nie v zbrani,lebo inak by v igocovej tabuľke nikto nebol druhý, ani tretí...všetci by ste sa motali na chvoste a lízali jogurty a puding
Neviem prečo všetci spomínate jogurty? Hold, každý spomína to čoho sa najviac bojí Do Jelenca ani nechoďte, gumy vám prepichneme ešte ani nezaparkujete, vyrobíme vás a hotovo. Spravte si radšej peknú sobotu na rybách, hubách a pod.
to rob999: Synak to Ti musí dobre lepiť Veď sa netras, bionda Ti dá vyhrať
Cestou do Jelenca sa stavíme aj s kamošom, donesiem Ti huby, môžeš čistiť a búchať olovo do trávy a kokos o stenu, že si sa nám vyhrážal. Daj sa na balet
Ja tam nebudem ja idem mat buzerovacku v praci,ale drzim palcaky sig natri ich jogurtov,kua moj clovek.Igoca nedaruj to tym IPSC terčom,ukaz im full auto
Milý Igi, ja viem že v poslednej dobe si investoval do zbraní. Bohužiaľ ale len do koko... Kúp si poriadnu zbraň a pozri štatistiku pretekov odkedy na ne chodím ja (od nie posledného ale predošlého KN). Tak to vychádza, že sa o tých 10 € báť nemusím
to Glock34: boj to bude ale iba o pozície 2-8!!! prvé miesto je už vyárendované mne, pudingovi, ktorého chceš v Jelenci poraziť
to rob999: víťazná zbraň bude SHADOW!!!!!!!!!!!! v mojich rukách
No nic na rok ak vsetko bude o.k budeme chodit na akcie kde nas bude malo wfc-akov a hned bude naskok Marek ale v poslednej dobe si mal dost naštrbene to prve miesto dost si hlboko padal aj ja som bol cely den na nohach u nas v Klastore a este som bol 3 bacha ides s kopca
To ano ja amater toho moc neviem Teraz chlapi este zvazujte 10.10kde ja som po nocnej tak mate sancu bud Jelenec,alebo pre nas domacich gun Martin jasne derby Cachtice na ne sa pripravim