Prestrelka v Kysaku - páchateľ postrelil policajta
tu je pekne napisany nazor na udalost a dianie po nej:
zdroj:
http://korzar.sme.sk/diskusie/1836787/1 ... Lucia.html
Prezumcia viny?
Bez toho aby som obhajovat ludi co si zasluzia trest... ale v principe sa mi vonkoncom nepacia unahlene zavery novinarov k comu im vydatne napomaha policia.
Bez toho, aby mu bola dokazana vrazda, ktoru by spachal v minulosti, bez toho, aby doslo k skutkovej podstate zavrazdenia "svajciara", alebo jeho prichytenia pri akte vrazdy, je jeho osoba opakovane oznacovana ako Vrah a Kanibal zo Sokola.
Rovnako nechapem, ako pri akcii, pri ktorej mali snad idealne predpoklady prichytit pachatela pri cine sa strhne prestrelka. Pokial policia pred akciou nevedela ze nejaku moze mat, tak dovidenia, ved bol registrovany strelec a drzitel zbrane.
Preco vlastne M.Č. tasil zbran? Bol legalny strelec, zbran mozno pri sebe nosil castejsie. Co ked vobec netusil, ze je zadrziavany policiou, ale v danom momente to vyzeralo, ako prepadnutie a chcel sa branit? Co ked nemal vobec v umysle niekoho zavrazdit natoboz zjest, ale bol len uchylne zvedavy a kvoli nejakemu mesiasskemu komplexu sa chcel so samovrahom iba stretnut? Co ked sa do samovrazednej komunikacie iba priplietol a zo zvedavosti na nu "nastupil"?
Nesnazim sa toho cloveka obhajovat, ale ani obvinovat. Jeho osoba nam je uz niekolko dni predstavovana, ako KANIBAL a VRAH, ale bez riadnych dokazov je to zatial len obrovska rodinna tragedia a pochybnosti nad profesionalitou nasej Policie.
K novinarskemu lyncovaniu za ochotneho povzbudzovania pospoliteho ludu sa radsej ani vyjadrovat nebudem.
zdroj:
Prezumcia viny?
Bez toho aby som obhajovat ludi co si zasluzia trest... ale v principe sa mi vonkoncom nepacia unahlene zavery novinarov k comu im vydatne napomaha policia.
Bez toho, aby mu bola dokazana vrazda, ktoru by spachal v minulosti, bez toho, aby doslo k skutkovej podstate zavrazdenia "svajciara", alebo jeho prichytenia pri akte vrazdy, je jeho osoba opakovane oznacovana ako Vrah a Kanibal zo Sokola.
Rovnako nechapem, ako pri akcii, pri ktorej mali snad idealne predpoklady prichytit pachatela pri cine sa strhne prestrelka. Pokial policia pred akciou nevedela ze nejaku moze mat, tak dovidenia, ved bol registrovany strelec a drzitel zbrane.
Preco vlastne M.Č. tasil zbran? Bol legalny strelec, zbran mozno pri sebe nosil castejsie. Co ked vobec netusil, ze je zadrziavany policiou, ale v danom momente to vyzeralo, ako prepadnutie a chcel sa branit? Co ked nemal vobec v umysle niekoho zavrazdit natoboz zjest, ale bol len uchylne zvedavy a kvoli nejakemu mesiasskemu komplexu sa chcel so samovrahom iba stretnut? Co ked sa do samovrazednej komunikacie iba priplietol a zo zvedavosti na nu "nastupil"?
Nesnazim sa toho cloveka obhajovat, ale ani obvinovat. Jeho osoba nam je uz niekolko dni predstavovana, ako KANIBAL a VRAH, ale bez riadnych dokazov je to zatial len obrovska rodinna tragedia a pochybnosti nad profesionalitou nasej Policie.
K novinarskemu lyncovaniu za ochotneho povzbudzovania pospoliteho ludu sa radsej ani vyjadrovat nebudem.
-
inspiring_liskov
ehm...
http://korzar.sme.sk/c/5891022/prvou-ob ... lucia.html
"Vraha vraj našla na Facebooku"
po tejto informácii som okamžite na routri dal URL facebook.com medzi blokované...
http://korzar.sme.sk/c/5891022/prvou-ob ... lucia.html
"Vraha vraj našla na Facebooku"
po tejto informácii som okamžite na routri dal URL facebook.com medzi blokované...
-
inspiring_liskov
Facebook povodne nebol vyrobeny pre zoznamovanie sa s ludmi. Ale ako nastroj, ktory mal pomoct k internej komunikacii medzi roznymi skupinami ludi ktori sa uz poznali. Len to nebezi na intranete ale internete.
To len na zaklade doby sa to zvrhlo na nieco strasne.
Ak by niekto vyrobil sw produkt, ktory sa realne nechyta ale nadalej by ho drzal v tej podobe by bol asi blby, radsej zaklad preroby podla poziadaviek doby, ludi a uz ho veselo aj predava....
Tusim existoval aj existuje FB feedback.
To len na zaklade doby sa to zvrhlo na nieco strasne.
Ak by niekto vyrobil sw produkt, ktory sa realne nechyta ale nadalej by ho drzal v tej podobe by bol asi blby, radsej zaklad preroby podla poziadaviek doby, ludi a uz ho veselo aj predava....
Tusim existoval aj existuje FB feedback.
pekne si to napísal DUSO.DUSO napísal:tu je pekne napisany nazor na udalost a dianie po nej:
zdroj:
Prezumcia viny?
Presne, na Slovensku neplatí prezumpcia neviny. Zo strany novinárov a vonkoncom nie zo strany polície!!
Mám s tým osobnú skúsenosť. Môj ex spoločník na mňa podal niekoľko vykonštruovaných trestných oznámení len preto, že som už nechcel ďalej s ním podnikať a pochovať firmu ktorú som založil.
Dementi - policajti (vyšetrovatelia) čo mali vysokú školu poľnohospodársku, dobre že ma nedali do pút už pri prvom vypočutí. Boli od prvej chvíle nadržaní verziou môjho ex a ja som mal dokazovať nevinu a vyvrátiť obvinenia! Choré!!! Po niekoľkých mesiacoch týrania mňa a celej mojej rodiny mi poradil advokát (nemohol ma zastupovať nakoľko som nebol obvinený), aby som im priamo povedal, že buď nech ma obvinia, alebo nech mi dajú pokoj že už viac na vypočutie neprídem. A záver? No samozrejme že mi nedokázali a ani nemohli nič dokázať. Aj toto bol však pre mňa dôkaz práce našej Polície! Som OT.
Je na škodu, že verziu údajného vraha a kanibala sa nikdy nedozvieme. Jedno je však isté! Celý prípad je vodou na mlyn pre niekoho a prezumpcia neviny dostala zasa raz na frak. O jeho nešťastných deťoch ani nehovoriac.