GP STRIBOG (9mm samopal)
Objavil som na nete tuto fotku - predny pohlad na zbran.
Z tohto uhla som Stribog na fotke este nevidel. Sa mi zda vela miesta okolo hlavne v hornej casti profilu.
Z tohto uhla som Stribog na fotke este nevidel. Sa mi zda vela miesta okolo hlavne v hornej casti profilu.
Len moja osobná špekulácia. Lebo ako som to ja pochopil s toho čo som sledoval vývoj tak sa má ten istý profil použiť aj pre GP pušku. Takže v tom volnom mieste bude následne piest či akýkolvek iný mechanizmus zabezpečujúci pohyb/odomknutie záveru.
-
inspiring_wilbur
tak stribog je zatím stažen z CZ trhu kvůli špatné kvalitě nějakého z komponentu od dodavatele pro GP, otázka je, zda byl stažen i z SK trhu...
To Pif paf.
Chysta sa GP puska? Dalsia novinka? Co to ma byt? Nieco na sposob AR15? Ci?
Chysta sa GP puska? Dalsia novinka? Co to ma byt? Nieco na sposob AR15? Ci?
-
inspiring_wilbur
gp v puškový ráži nemá smysl, cenově je okolo 1000E dost pušek ar15, ale 9mm bohužel skoro nikdo za 1000E nedělá.
A další info je, že stribog byl stažen i z SK trhu, nové zbraně by měli být v půlce března. Začíná mě to pěkně srát. Přestávám věřit, že stribog existuje
A další info je, že stribog byl stažen i z SK trhu, nové zbraně by měli být v půlce března. Začíná mě to pěkně srát. Přestávám věřit, že stribog existuje
Neviem, možno ani nie. Na jednom videu kde Jaro K. prevadzal dakeho novinara fabrikou tak chytil do ruky jeden z profilou ulozenych na paletach a pochvalil sa ze s tohu bude samopal a aj "puška". Len to jedno slovo. Takže je to možno stále len v Jarovej hlave vo fáze predstavy.
-
inspiring_wilbur
já mám teď brouka v hlavě, jestli se na striboga nevyprdnout a nepošetřit na V-AR v 9mm, cena 25 vs 38, jen VAR má mířidla v hodnotě 3500kč + pažba ar15 + lepší zpracování, rozdíl neude ve finále tak veliký 
-
inspiring_wilbur
bar mi přijde jako paskvil, takovej kočkopes od EVA, ale var už je ověřená kvalita + pan Vosátka je v místě mého pracoviště...ještě mě napadá PAR v 9mm, má ho nakoupena jednotka SON od celní správy, ale jak říkám, var dodává mířidla za skoro 4k a par nedodává už nic
No a potrebujes tam tie mieridla za 4000Kc? To by bola prva vec ktoru by som dal dole a ked ti ich niekto kupi za 3000Kc si mozes zatlieskat.
Stribog ma vela vyhod ako napr AR15 spustak, AR15 pazbicka.
Ako si mozete vsimnut kazda vyhoda sa zacina AR15 a vsetky ostatne veci povazujem za nevyhodu.
Ked dodaju funkcny produkt za dobre peniaze, tak si zakaznika najde ti ostatni si uz kupili Varky a Barky
Ako si mozete vsimnut kazda vyhoda sa zacina AR15 a vsetky ostatne veci povazujem za nevyhodu.
Ked dodaju funkcny produkt za dobre peniaze, tak si zakaznika najde ti ostatni si uz kupili Varky a Barky
Leo6killer:
Aký je zdroj informácie o stiahnutí Striboga z CZ trhu?
Overil som u GP, v tejto chvíli čaká na licenciu na vývoz na CZ trh.
Takže???
Aký je zdroj informácie o stiahnutí Striboga z CZ trhu?
Overil som u GP, v tejto chvíli čaká na licenciu na vývoz na CZ trh.
Takže???
-
inspiring_wilbur
zdroj je qins.cz, jediný dovozce stribogu pro cz trh...uhánim je už 2 měsíce, čekám přes půl rokuRasto napísal:No a potrebujes tam tie mieridla za 4000Kc? To by bola prva vec ktoru by som dal dole a ked ti ich niekto kupi za 3000Kc si mozes zatlieskat.
a já tomu věřím, prostě buď je GP totálně mimo, nebo je tam něco špatně...když se dává věc na trh, je milion fotek, všude reklama, informace, videa...GP? akorát na webu , že toho a toho datumu bude na pultu v prodejně, vše bez ceny, bez fotek
druhá věc je, že majitel GP není charita a cena 900E se někde projevit musí
S tou cenou by som rad vedel ci su rozne varianty. V Blackmarkete ju maju za 800, v Lupci ponukaju za 899. Pred dvoma tyzdnami boli este 4ks (Lupca)
Leo6killer:
Ďakujem za odpoveď.
Stále mám problém pochopiť, ako môže firma sťahovať z trhu niečo, čo tam ešte nevyviezla.
Dostatočnou odpoveď pre každého rozumne rozmýšľajúceho bude fakt, že zo slovenského trhu GP produkt nesťahuje.
A nebudem sa rozpisovať o tom, čo si myslím o aktívnych šíriteľoch zaručene overených a zaručene negatívnych správ. Stačilo kontaktovať výrobcu.
Ďakujem za odpoveď.
Stále mám problém pochopiť, ako môže firma sťahovať z trhu niečo, čo tam ešte nevyviezla.
Dostatočnou odpoveď pre každého rozumne rozmýšľajúceho bude fakt, že zo slovenského trhu GP produkt nesťahuje.
A nebudem sa rozpisovať o tom, čo si myslím o aktívnych šíriteľoch zaručene overených a zaručene negatívnych správ. Stačilo kontaktovať výrobcu.
Shot je mi sympaticky tvoj entuziasmus, ale davaj bacha za co davas ruku do ohna. Nejeden sa uz popalil
Tym nekomentujem Ctibora (tak som tomu zacal hovorit ja
) len ti davam priatelsku radu.