Prezbrojenie policie
nechcem vyvolávať vášne, ale samopaly vz.58 udajne pretlačil polic.prezident.
Zrejme chcel ukázať zuby páchatelom závažnejších skutkov tým, že poslal tie zbrane do ulíc.
Osobne si myslím, že sa to minie účinku. Skôr sa stane niaky neželaný následok pri jej použití. (s tým tiež súhlasia inštruktori PPU)
P.S: boli vykonané plošné inštruktážne strelby zo samopalov v počte 20nábojov.
Zrejme chcel ukázať zuby páchatelom závažnejších skutkov tým, že poslal tie zbrane do ulíc.
Osobne si myslím, že sa to minie účinku. Skôr sa stane niaky neželaný následok pri jej použití. (s tým tiež súhlasia inštruktori PPU)
P.S: boli vykonané plošné inštruktážne strelby zo samopalov v počte 20nábojov.
-
inspiring_boyd
TO:peterson neber tieto moje postrehy osobne ale .....
a ? ten ma hadam vacsie slovo ako ministerko ???? ten to podpisal ... on je zodpovedny .. tak si to mal premyslet co podpisuje

peterson napísal:nechcem vyvolávať vášne, ale samopaly vz.58 udajne pretlačil polic.prezident.
a ? ten ma hadam vacsie slovo ako ministerko ???? ten to podpisal ... on je zodpovedny .. tak si to mal premyslet co podpisuje
ak si myslia ty cvoci hore ze je to OK tak si to zacinam myslet aj ja .......... ty brdo uz sa citim bezpecne jak vo veline V2peterson napísal:P.S: boli vykonané plošné inštruktážne strelby zo samopalov v počte 20nábojov.
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
to je furt dobre ... predvcerom som videl v spravach ako mal prislusnik preveseny Sa-58 okolo krku .. sapik sa mu hompalal na pupku ...rado74 napísal:by som rad vedel co za chuja im povedal aby to nosili na chrbte ako indiansky luk
osobne si myslim, ze sa-58 je lepsie riesenie ako skorpik ...
ano, tie riesenia su zle a horsie ... toto povazujem za mensie zlo ...Tony_Vicks napísal:aj ked obe su v zasade zle riesenia, teda skor zle a narychlo aplikovanebuchar napísal:
osobne si myslim, ze sa-58 je lepsie riesenie ako skorpik ...
-
momentalne anonymny
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 20 years 11 months
neviem, co Vam vadi na 61.
strielal niekto z Vas z toho? aj davkou?
a to iste o Pi vz. 82. ja na rozdiel od vedenia zboru som s tym na prvy krat nemal problem trafit terc, a po par zasobnikoch aj cierne - na 25 m.
A kd emaju u 58 nosit - na krku - asi sme vo vojnovom stave.
Na ramene , aby sa im to stale smykalo dopredu alebo dozadu hlavnou.
Alebo si maju drzat ako zandari za prvej republiky karabinu. Tak este im treba pridat aj sablu ...
a to iste o Pi vz. 82. ja na rozdiel od vedenia zboru som s tym na prvy krat nemal problem trafit terc, a po par zasobnikoch aj cierne - na 25 m.
A kd emaju u 58 nosit - na krku - asi sme vo vojnovom stave.
Alebo si maju drzat ako zandari za prvej republiky karabinu. Tak este im treba pridat aj sablu ...
-
inspiring_boyd
momentalne anonymny napísal:neviem, co Vam vadi na 61.
muahahahaha coece to je dobre
-
inspiring_bohr
no minulý týžden som tiež zazral v uliciach mesta jedného asi 20.ročného bojovníka z radov PZ. "58" prevesená krýžom cez chrbát hlavňou obrátenou do neba. pripadal mi ako Ján Šverma pri prechode cez Prašivú.no bol na neho ozaj komický pohlad.kým by to vykasal spoza toho chrbta na strelbu,tak by sa možno aj sám zaškrtil popruhom.ozaj legrácia.myslím že by bolo vhodné keby že to ešte doplnia nasadeným bodákom.to si už potom ozaj každý zloduch rozmyslí páchať tresné činy :lol:neviem si predstaviť situáciu niekde na ulici ked to nejaký mladík z radov PZ začne kropiť z 58 po nejakom pachošovy pámboh s nami nezúčastneními.asi vykucem z kasni armádnu vestu pod kabátom sa stratí 
Boh nas ochranuj, ked budu policajti strielat davkou ... a je uplne jedno, ci z 61-tky, alebo z 58-cky ...momentalne anonymny napísal:neviem, co Vam vadi na 61.
58-cka sa rozhodne nenosi okolo krku ako penazenka ...momentalne anonymny napísal:A kd emaju u 58 nosit - na krku - asi sme vo vojnovom stave.
... ale ved sa-58 sa nosi krizom cez chrbat, ale urcite nie hlavnou hore - to by si pan prislusnik pomohol, keby to predpisovo pretocil dopredu a zbran mu do ruk padne hlavnou dozadu ...vbobo napísal:no minulý týžden som tiež zazral v uliciach mesta jedného asi 20.ročného bojovníka z radov PZ. "58" prevesená krýžom cez chrbát hlavňou obrátenou do neba. pripadal mi ako Ján Šverma pri prechode cez Prašivú.no bol na neho ozaj komický pohlad.kým by to vykasal spoza toho chrbta na strelbu,tak by sa možno aj sám zaškrtil popruhom.ozaj legrácia.