Prezbrojenie policie

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
TURBIAK
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 4 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

nejde o to ze maju utocne pusky, kludne nech ma hliadka v aute aj utocnu pusku z optikou...mne ide len o ten princip , dovod ze preco im to dali :) najblizsie ak vystreli nejaky sniper tak kazdy povinne odstrelovacka na pleci vz.54 z 4xzoom optikou :lol:
inspiring_satoshi

Príspevok od používateľa inspiring_satoshi »

Mozno aj ano.
Ked dano zas bude chciet chranit "ostatnych slusnych obcanov".
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

nechcem vyvolávať vášne, ale samopaly vz.58 udajne pretlačil polic.prezident.
Zrejme chcel ukázať zuby páchatelom závažnejších skutkov tým, že poslal tie zbrane do ulíc.

Osobne si myslím, že sa to minie účinku. Skôr sa stane niaky neželaný následok pri jej použití. (s tým tiež súhlasia inštruktori PPU)

P.S: boli vykonané plošné inštruktážne strelby zo samopalov v počte 20nábojov.
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

TO:peterson neber tieto moje postrehy osobne ale .....

peterson napísal:nechcem vyvolávať vášne, ale samopaly vz.58 udajne pretlačil polic.prezident.

a ? ten ma hadam vacsie slovo ako ministerko ???? ten to podpisal ... on je zodpovedny .. tak si to mal premyslet co podpisuje :shock:
peterson napísal:P.S: boli vykonané plošné inštruktážne strelby zo samopalov v počte 20nábojov.
ak si myslia ty cvoci hore ze je to OK tak si to zacinam myslet aj ja .......... ty brdo uz sa citim bezpecne jak vo veline V2 :?
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 9 months

Príspevok od používateľa skemro »

priebojne mali cierne projektili, teda co si pamatam zo ZVS
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

Nomed: jemne naznačujem, aký je stav v PZ...

Sú vraj veci, v ktorých DL nevie poručiť Spišiakovi. A toto bola jedna z nich.

Vôbec to neni ružové ...
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

tak naco si ho vybral ?...

a inac dnes som videl par hliadok s 58, ak spadnu na chrbat v sucasnom pocasi, tak ich chrbticu chran panboh.

ale potom budu zaujimave nahrady skody od MV SR.
rado74
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa rado74 »

by som rad vedel co za chuja im povedal aby to nosili na chrbte ako indiansky luk :?
buchar
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa buchar »

rado74 napísal:by som rad vedel co za chuja im povedal aby to nosili na chrbte ako indiansky luk :?
to je furt dobre ... predvcerom som videl v spravach ako mal prislusnik preveseny Sa-58 okolo krku .. sapik sa mu hompalal na pupku ...

osobne si myslim, ze sa-58 je lepsie riesenie ako skorpik ...
inspiring_shamir

Príspevok od používateľa inspiring_shamir »

buchar napísal:
aj ked obe su v zasade zle riesenia, teda skor zle a narychlo aplikovane
buchar
prispievateľ

Tony_Vicks napísal:
buchar napísal:
aj ked obe su v zasade zle riesenia, teda skor zle a narychlo aplikovane
ano, tie riesenia su zle a horsie ... toto povazujem za mensie zlo ...
momentalne anonymny
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 20 years 11 months

Príspevok od používateľa momentalne anonymny »

neviem, co Vam vadi na 61.

strielal niekto z Vas z toho? aj davkou?
a to iste o Pi vz. 82. ja na rozdiel od vedenia zboru som s tym na prvy krat nemal problem trafit terc, a po par zasobnikoch aj cierne - na 25 m.

A kd emaju u 58 nosit - na krku - asi sme vo vojnovom stave.
Na ramene , aby sa im to stale smykalo dopredu alebo dozadu hlavnou.
Alebo si maju drzat ako zandari za prvej republiky karabinu. Tak este im treba pridat aj sablu ...
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

momentalne anonymny napísal:neviem, co Vam vadi na 61.

a to iste o Pi vz. 82. ja na rozdiel od vedenia zboru som s tym na prvy krat nemal problem trafit terc, a po par zasobnikoch aj cierne - na 25 m.

muahahahaha coece to je dobre 8) asi necitas prispevky inak by si vedel ake mali preskolenie na 58= 20 ran ! preco si myslis ze na skorpik ich maju/li viac ???? vztah prislusnikov ku zbraniam si tu mal milionkrat vysvetlovany ........ sak tu mas nikolko foristov co s hlasia ze su u policie sa ich spytaj ... ja co mam info tak pri tom krasnom prezbrojeni stahovali skorpiki aj od ZVJS lebo ich mala policia malo ......
inspiring_bohr

Príspevok od používateľa inspiring_bohr »

no minulý týžden som tiež zazral v uliciach mesta jedného asi 20.ročného bojovníka z radov PZ. "58" prevesená krýžom cez chrbát hlavňou obrátenou do neba. pripadal mi ako Ján Šverma pri prechode cez Prašivú.no bol na neho ozaj komický pohlad.kým by to vykasal spoza toho chrbta na strelbu,tak by sa možno aj sám zaškrtil popruhom.ozaj legrácia.myslím že by bolo vhodné keby že to ešte doplnia nasadeným bodákom.to si už potom ozaj každý zloduch rozmyslí páchať tresné činy :lol:neviem si predstaviť situáciu niekde na ulici ked to nejaký mladík z radov PZ začne kropiť z 58 po nejakom pachošovy pámboh s nami nezúčastneními.asi vykucem z kasni armádnu vestu pod kabátom sa stratí :lol:
buchar
prispievateľ

momentalne anonymny napísal:neviem, co Vam vadi na 61.

Boh nas ochranuj, ked budu policajti strielat davkou ... a je uplne jedno, ci z 61-tky, alebo z 58-cky ...
momentalne anonymny napísal:A kd emaju u 58 nosit - na krku - asi sme vo vojnovom stave.
Na ramene , aby sa im to stale smykalo dopredu alebo dozadu hlavnou.
Alebo si maju drzat ako zandari za prvej republiky karabinu. Tak este im treba pridat aj sablu ...
58-cka sa rozhodne nenosi okolo krku ako penazenka ...
vbobo napísal:no minulý týžden som tiež zazral v uliciach mesta jedného asi 20.ročného bojovníka z radov PZ. "58" prevesená krýžom cez chrbát hlavňou obrátenou do neba. pripadal mi ako Ján Šverma pri prechode cez Prašivú.no bol na neho ozaj komický pohlad.kým by to vykasal spoza toho chrbta na strelbu,tak by sa možno aj sám zaškrtil popruhom.ozaj legrácia.
... ale ved sa-58 sa nosi krizom cez chrbat, ale urcite nie hlavnou hore - to by si pan prislusnik pomohol, keby to predpisovo pretocil dopredu a zbran mu do ruk padne hlavnou dozadu ...
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"