CZ 75 SP-01 SHADOW

inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Nevyhovaraj sa na zbran a nauc sa strielat :D Je verejne tajomstvo ze CZ co sa opracovania a kvality materialu tyka nepatri k tym najlepsim ale toto aj mna prekvapilo a hlavne urcite odradilo od zakupenia ich vyrobku. Pockam si na druhe kolo fotiek "po" tuningu a na tvoj nazor do akej miery to prelestenie pomohlo :roll:
inspiring_wu

Príspevok od používateľa inspiring_wu »

na fotky čakať nemusíš, uvidíš to v priamom prenose :) už to vidím, ako budeme s fľašou (-kami) červeného u Blažeja v dielni meditovať nad nesmrteľnosťou chrústa, už sa teším a nielen na výsledok práce so zubárskou vŕtačkou :)
medonos
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa medonos »

Kvalita opracovania vnútorných ploch je strašná zo značky čz čo som mal 45,52,82,75 duty, 550 , je shadow na tom najhoršie , duty aspoň moja mala železo spracované excelentne . Vyzerá to tak ako by shadow robili pilníkmi učni prvého ročníka .
Používateľov profilový obrázok
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Shadow je stara 75 v inom a horsom kabate,zvlast pokial niesme strelci Czub.Duty som videl nejednu ale aj s Ts su opracovanim o triedu vyssie!
medonos
častý prispievateľ

Máte niekto v shadowe DPM pružiny ? ak áno kde ste ich objednávali ?
Nástrelný list z fabriky super a v skutočnosti všetky náboje od 15 do 20 cm hore , dole z hledí musel ísť rovný milimeter .
pucok
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa pucok »

DPM mam napriklad v shadowe ja... (dal som ho tam pred týždnom ešte som ho nebol ani vyskušať.... :D objednal som ho z http://www.dpmsystems.sk/ je to SK domena ale pride ti to z česka ... je to tam dosť drahé za 80€ + poštovne z česka tj cca 7€

A čo sa vnútorného opracovania shadowa týka tak je to naozaj ako to tu niekto poznamenal "ako keby to hrýzol bobor :lol: " ...ale tak z vonku je
to zbraň pekná + dobre sa mi z nej strieľa + sadne mi do ruky ... takže ja som (zatial) spokojný...
inspiring_wu

DPM-ko v Shadowe funguje parádne, sám ho mám založené na pôvodnom závere a nemal som s tým žiadne problémy. Ak sa chceš venovať iba rekreačnej streľbe, tak sa Ti to podľa mňa ani neoplatí kupovať, zase až taký rozdiel v správaní to nie je (aby si niekto nemyslel, že to so zbraňou urobí zázraky ako keby strieľal s malorážkou) ale pre dlhodobejšie intenzívne používanie môžem len doporučiť. Okrem toho mám ešte voľné jeden systém Sprinco, čo je niečo podobné a to je tiež rozdiel oproti fabrickej pružine. ak by si mal záujem, toho Sprinca by som sa kľudne vzdal.
medonos
častý prispievateľ

Dnes som bol vyskúšať DPM a striela to ako malorážka. Vyskúšal som viac nábojov bez aj s DPM , najviac bolo cítiť rozdiel pri 6,5gr SP z Vlašimi .
BALISTIK
moderátor

Ako tak bludim po SR na sutaze tak sa ma majitelia shadowow rocnik 2011 pytaju ,ze co maju zo zbranou ked pri pomalom spustani im kladivo padne na prvy ozub a nevystreli!Zbrane su takmer nove max.3tis vystrelov!Mate niekto podobnu skusenost?
inspiring_wu

ja som mal podobný problém, keď som mal doraz spúšte príliš "natesno" a spúšť nemala prepad.
BALISTIK
moderátor

To som pozeral ako prve,srob prepadu uplne povoleny!Mne pri prikruteny prepadu davkoval :?
In - FinitY
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

Jednoducho poistný ozub je vyšie ako ozub spúšťový. To je môj predpoklad.
Stretol som sa aj s tým že si obrusovali spúšťový ozub za účelom skrátenia chodu spúšte bez toho aby vedeli čo vlastne robia. Rozobrať, znížiť poistný ozub (nie úplne :-) ) a je po probléme. Alebo spúšťať rýchlejšie.
BALISTIK
moderátor

Ked budem s chalanmi odporucim ich na teba,zatial to chcu riesit cestou zaruky :wink:
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa DUSO »

In - FinitY napísal:Jednoducho poistný ozub je vyšie ako ozub spúšťový. To je môj predpoklad.
Stretol som sa aj s tým že si obrusovali spúšťový ozub za účelom skrátenia chodu spúšte bez toho aby vedeli čo vlastne robia. Rozobrať, znížiť poistný ozub (nie úplne :-) ) a je po probléme. Alebo spúšťať rýchlejšie.
V pripade, ze by niekto sahal na spustovy mechanizmus moze byt. Ale ked je zbran funglovka z obchodu, co potom ?
In - FinitY
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 1 month
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa In - FinitY »

Potom zmerať či naozaj ten poistný ozub nie je vyššie. A nereklamovať celú zbraň, asi je to na dlho, skôr vyreklamovať len kladivo.
Prípadne najsť človeka čo to vie upraviť. Teoreticky je to práca na 20minút aj s rozobraním a poskladaním zbrane. :-).
Takže je na tebe či sa budeš naťahovať s reklamáciou alebo dáš 10€ a máš pokoj. (tých 10€ je moj odhad, viac by som za takýto úkon nedal)
Ono časom by to mohlo prejsť aj samo, ale vybije geomeriu záchytu kladiva.

To či je poistný ozub vyššie sa dá zistiť jednoducho. Vyštelujem na chlp prepad na spúšťi, stlačím spúšť a pomaly spúšťam kladivo. Ak je problém kladivo sa buť zastavý na poistnom ozube alebo sa na ňom zbrzdí. Napríklad vtedy dochádzalo aj k neodpáleniu náboja, lebo kladivo nemalo dostatok energie.
Napísať odpoveď

Návrat na "CZ"