Sig Sauer Mosquito

inspiring_jackson

Príspevok od používateľa inspiring_jackson »

BALISTIK napísal:To je nas len male zrnko takych čo o tom vieme,kopu je takych že o tom ani nevedia,možno je to asi nieco take ako u mlockou ze vraj vypadavaju hlavne :wink:
to ano, ale ja som pisal o predavace v obchode Frano, kde predavaju Moskyta a kde uz na 100% mali taketo reklamacie
duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

No ja to za zavadu povazujem aj ked pan majitel ako odbornik nie. Ja to nepreberiem, maju na to 30dni. A ked mi vratia peniaze nevadi.
Používateľov profilový obrázok
Jack
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

BALISTIK napísal:Nemas nahodou kontakt na Alltec,ja ked som ho teraz kupoval tak mal som ho dokladne odskušaneho u kolegov,vedel som aj o hlavni,ale riskol som to lebo značka Sig ma utešovala,uvidím co bude dalej. :roll:
Mám :wink: : http://www.alltec.sk/htm/contact.htm
duros
častý prispievateľ

Takze u Frana sa to riesi uz standardne. Mochitko ide do nemecka
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

duros: nechcem ti kaziť nádeje ale tvoje mochitko pôjde na mesiac do trezora u Fraňa a nie do nemecka. Vráti sa ti v pôvodnom stave. V čase keď som uvažoval o .22 som si náhodou v KE u Fraňa vypočul rozhovor predavača a chlapíka z predajne čo je na Strojárskej ul. na margo moskytov. Čo som počul stačilo na to aby som si ho nekúpil a ako vidím urobil som dobre. Pochopím vypadávanie vývrtu u CZ pri použití projektilov plátovaných Fe, pochopím aj podobný problém u glocka ale nechápem ako sa to môže diať v moskyte pri použití olova. Ten vývrt je snáď z hliníka....
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Kamarat ho uz ma dosť dlho a vraj mu slape o.k,a ryhy v hlavni ani nevidí.Už ho presviedčam nech sa zaregistruje a popíše niečo :wink: Moje Mosquito je milačik,je tam vidno take drobne ako keby nanos :roll: ,ale neriešim a strielam,je to volnym okom laika skoro zanedbatelne,iba ked sa presne na to zameriam.
duros
častý prispievateľ

No možno máš pravdu R .. ak ti mám pravdu povedať, ja už som sa s tou pištolkou rozlučil .. minimálne 3mesiace ju neuvidím .. kúpim si margo a to keď sa dodrbe sral to pes... stratil som nádeje a 40 papierov na Feinwerkbau nemám a bol by to hriech do mojej gramblavej ruky.

Balistik - jednoznačne máš pravdu .. len ja už som ich mal viditelné fest a pištol rozhadzovala tak ako by asi nemala.
BALISTIK
moderátor

Aj ja som bol chcel Margo ale ten dizain Siga ma presvedčil,dalej do Marga nesmu HV,ale ak budu problemy pojde preč ako všetko u mna ma vydrž tak pol roka max.6rokov bola CZ 75.Ako som raz počul-vždy sa najde blbec čo kupi :wink:
igoros
moderátor
Dátum registrácie: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa igoros »

Skoda, ze sa v tomto case na fore nepohybuje Niemand, ten ma tiez Mochito, bol by som zvedavy ci ma aj on tieto problemy...
BALISTIK
moderátor

Moskitko je super pekna efektna,presna zbran,aj celkom spolahliva s dobrym strelivom,ta hlaven ...ako som písal laik ani nevie že sa tam ma pozret :wink:
duros
častý prispievateľ

Mne sa zbrane pacia aj pre to, ze v dnesnej plastovej reciklovanej spotrebnej dobe su akymsi ostrovcekom presnosti a preciznosti. Takze pochopitelne mozem od tychto hraciek ziadat to co je tomuto druhu veci vlastne a to ta presnost a prislusnost k nejakym technickym normam.
Ale asi to uz zacina byt zalezitostou zbrani tych skor vyrobenych v tomto kalibry
R
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa R »

duros: každý výrobca občas niečo zmrší a potom stojí pred otázkou čo s x tisícmi zmršených výrobkov. Najjednoduchšie je celú várku exportovať (s minimálnym ziskom a bez garancie) niekam kde je nízka vymožitelnosť zákona, ktorý navyše nechráni koncového zákazníka. Som si 100% istý že slovenský importér moskytov vedel čo kupuje a slušne sa nabalil, preto bude riešiť reklamácie hláškou "je to vlastnosť výrobku ktorá nemá vplyv na funkciu a presnosť"
duros
častý prispievateľ

Ale Kapula má hlaveň vyreklamovanú ! bodaj by si pravdu nemal ...

a už to nechajme tak uvidíme ! nechajme sa prekvapkať..
inspiring_jackson

Príspevok od používateľa inspiring_jackson »

Priatelia, tak vcera som bol v Hermese, kde som sa predavaca opytal prave na tento problem.

Podla jeho nazoru (je to jeho nazor, nie moj, len citujem v povodnom zneni):

- tie diery maju niektore moskyta. Tie ktore ich maju, tak ich maju uz od vyroby. Ked ich nemaju od vyroby, uz sa nevytvoria.
- tie diery su len v casti hlavne blizsie ku komore
- diery nemaju vraj vplyv na funkcnost zbrane, ani na presnost, nakolko sa nenachadzaju pri usti
- vraj presnost testovali a diery vraj podla ich testov neovplyvnuju funkcnost

Cize predpokladam, ze by na zaklade tychto "argumentov" v Hermese aj odmietli reklamaciu. Alebo by sa o to aspon pokusili.

Inac odporucam do Vasej pozornosti Zakon o ochrane spotrebitela a aj jeho poslednu novelu. Kto si ho poriadne nastuduje, zisti ze obchodnik nemoze reklamaciu odmietnut. Predmet musi prevziat a zaslat na testovanie - nie vsak ku puskarovi, ani k vyrobcovi, ale do autorizovanej statnej skusobne. Az ked statna skusobna rozhodne ze ide o neopravnenu reklamaciu, potom moze reklamaciu obchodnik odmietnut. Ovsem naklady na preskusanie predmetu hradi vzdy obchodnik. Ten zakon je voci obchodnikom hnusny a nespravodlivy, ale v takychto pripadoch som rad ze ho mame.
Xader
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Xader »

No zaujimave. Asi v polovici januara, ked budem mat zbrojak(teda dufam), klop klop :lol: chcem ist do Hermesu na nakup.
Uvazoval som nad Mosquitom, ale ako vidim, tak asi do toho nepojdem :? aj ked sa mi velmi paci. Viete mi poradit nejaku inu alternativu .22 ? bude to len na "pukanie" na strelnici, druhu chcem nejaku 9mm, pravdepodobne Glock 17 ? :roll: ale uvidim az na mieste ako mi padnu do ruky. Ale zaujimalo by ma po akej inej .22 sa obzerat, ked "komar" vypadol z hry ? :roll: :x
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"