CZ 75 SP-01 SHADOW
- In - FinitY
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 17 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
Nejaké problémy má každý typ zbrane. Mne slúži Shadow bez problémov a aj napriek niekoľko tisíc vystrelených prebíjancov nemal ani jednu zádržku. Na druhej strane sa na ňom vyskytla závada, ktorá mi v podstate vyhovuje, po prudkom zarazení zásobníka do šachty sa vypustí záver tak, ako je to na k100.
tompek: chces ho na IPSC? Ak nie, tak nekupuj 2012. Nedavas si ho na mieru nastavit v CZUB a platis cca 400 euro navyse.
Na strelnicu potrebujes skor mikrometre vzadu nez combat mieridla, ak mas velku ruku tak skor gumenne strienky nez hlinikove... toto ti pisem napriek tomu, ze koncom mesiaca mi z CZUB pride prave na mieru upravena 2012-tka. Kupujem ho vyslovene kvoli IPSC divizii Produkcion.
Na strelnicu potrebujes skor mikrometre vzadu nez combat mieridla, ak mas velku ruku tak skor gumenne strienky nez hlinikove... toto ti pisem napriek tomu, ze koncom mesiaca mi z CZUB pride prave na mieru upravena 2012-tka. Kupujem ho vyslovene kvoli IPSC divizii Produkcion.
Tak pribeh kamosovho Shadowa pokracuje. Zial pokracuje dalsim problemom. Skor ako som sa dostal k pokusu odstranit padanie kladiva na poistny ozub pri pomalom spustani, nastala dalsia zavada. Doslo k odlomeniu pruziny spuste (cislo 8 na rozkrese). Zbran pojde na reklamaciu, po tejto zavade sa s nou uz neda experimentovat. Zrejme nas to caka ked sa vrati z reklamacky. A mozno to padanie na bezp. ozub vyriesia. Uvidime, podam report.
- In - FinitY
- prispievateľ
- In - FinitY
- prispievateľ
som majiteľ nového shadowa 2012 orange verzie, dúfam že bude aj spokojnosť. Vyberal som medzi obyčajným a 2012, a musím potvrdiť viacero vylepšení 2012 a aj navonok kvalitnejšie spracovanie.
Niečo pre oko:
-je tam viac foto, ak bude záujem na vnútornosti- dodám.
http://imageshack.us/photo/my-images/16/007xzu.jpg
Niečo pre oko:
-je tam viac foto, ak bude záujem na vnútornosti- dodám.
http://imageshack.us/photo/my-images/16/007xzu.jpg