Psychotesty - psychológovia, odporúčania
-
elegant_euler
Dobrý deň neviete mi poradiť psychológa z Trnavy a okolia čo som volal v Trnave tak až o 2 -3 týždne môžu a najlacnejší chce 100 € Ďakujem .
-
parabellum
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 16 years 7 months
-
inspiring_pare
Ja som bol pred vyse rokom a pol v NR v nemocnici u prednostky Doc MuDr... Bol som tam sam, vyse pol dna, neprertzite testy, zaberacka, na konci kreslenie a pohovor ... Stalo to 80 eur, domov som prisiel tak zniceny, ze som hned zaspal... Ale zato som sa dozvedel, ze som ukazkovo zdravy
... Rozhodne zaujimava skusenost.
Je mi jedno aku koncepciu,postup zvoli psycholog pri "badani" ludskej psychiky,ale absolvovat poldnovy maraton u jedneho cvokara a u druheho 40min. je podstatne rozdielny casovy usek,co ma cim dalej tym viac presvedcuje o obycajnej fraske absolvovania tychto "vysetreni",tym padom nema pre mna nejaka karticka od cvokara ziadnu vypovednu hodnotu,samozrejme,ze tym nechcem spochybnovat pravnu zodpovednost ziadatelov alebo sucasnych drzitelov ZP.
- 2weird2die
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 15 years 9 months
Myslim,ze sa mylis,cvokar nema absolutne ziadnu zodpovednost,ci uz testovany jedinec nieco vyosli hned na druhy den alebo za niekolko rokov,ale ako pise mab,ide tu o vynosny biznis bez roboty.A prave v tom tkvie alibizmus tohto zakona schvaleneho partokraciou neschopnych individui.elado napísal:kompetentní si urobili čiarku a hodili zodpovednosť na psychológov.
Až kým mu jedného dňa niekto neoznámi, že už vraj normálny nie je.elado napísal:Inak nechápem tie obavy z testov u žiadateľov, normálny človek sa nemá čoho obávať
Z ľubovoľného dôvodu, bez nejakej exaktnej a merateľnej argumentácie.
Ja napríklad celkom chápem obavy ľudí, že neprejdú testom, ktorý nemá jasne stanovené pravidlá ani jednoznačný spôsob vyhodnotenia.
A viem si predstaviť, že v prípade politickej či inej objednávky by nebol pre niektorých psychológov žiadny problém "nepustiť" cez sito vopred stanovený počet testovaných. Či už by to bolo 5 alebo 55%. Samozrejme úplne legálne.
-
elegant_euler
Presne tu vidím problém. Totiž legislatíva nepozná objektívnu zodpovednosť psychológa za vykonaný posudok. Psychológ môže zaujať hocijaký postoj- nenesie právnu zodpovednosť. On sa bude vždy brániť, že v tom čase mal vyšetrovaný subjekt také výsledky a on subjektívne rozhodol - dňa- v čase.yarco napísal:
Až kým mu jedného dňa niekto neoznámi, že už vraj normálny nie je.
Z ľubovoľného dôvodu, bez nejakej exaktnej a merateľnej argumentácie.