4.generacia glocku

inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

To znamena kupim ram (asi musim osobne, ci nie ? ), potom idem uz so zoskladanym G26 na policiu aj s novym ramom ? Alebo musim priniest aj stary ram na ukazku ?
Používateľov profilový obrázok
maros15
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa maros15 »

Nemusis chodit nikam,ram nie je hlavna cast zbrane.Predava sa volne a netreba na to NP.
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Jack, maros15 a teraz teda ako ?
Pisete presne opacne :-)
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

rám je bez NP,t.j kupiš ho volne
inspiring_ganguly

Príspevok od používateľa inspiring_ganguly »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:30, upravené celkom 1 krát.
maros15
častý prispievateľ

Podla zakona to staci kupit a vymenit.A policajti mu pred nakupom vydali NP?Lebo ak si mysleli,ze to je hl.cast zbrane(vydali preukaz zbrane na ten ram),tak mali vydat aj NP.
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:29, upravené celkom 1 krát.
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

BKSL:
Zakon 190/2003 hovori toto:
"§ 2 Vymedzenie niektorých pojmov
Na účely tohto zákona sa rozumie
a) zbraňou zariadenie, v ktorom sa strela uvádza do pohybu okamžitým uvoľnením nahromadenej energie;
zbraňou sú aj jej hlavné časti, a to hlaveň, vložná hlaveň, vložná nábojová komora, valec revolvera, mechanizmus záveru,
"

Ja to chapem tak, ze na ram nepotrebujes NP ani PZ. Ak to niekde policajti chapu inak, zaujimalo by ma, na zaklade coho.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

yarco
presne tak,ram som videl predavat u nas v KE,nebolo potrebe NP ani ziadne povolenia,novy preukaz zbrane
inspiring_ganguly

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ganguly v 19 Jan 2011, 12:29, upravené celkom 1 krát.
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Aj kamarat ma stary ram na K-100 a v GP mu povedali nech pride ze mu ho vymenia za novy MK6-kovy :wink: Vyrobne cisal na rame niesu,aspon u niektorych zbrani :wink:
maros15
častý prispievateľ

Sak,ale ram sa nemusi ani registrovat.Policajtov ma zaujimat pri kontrole zbrane len vyrobne cislo na hlavni a zavere.Cislo na rame je len z toho titulu,ze v niektorych statoch je aj ram hl. cast zbrane a podlieha registracii.Podla nasho zakona staci kupit a vymenit.Ak to policajti povazuju za hlavnu cast zbrane museli by pred nakupom vydat NP ako na kazdu inu hl.cast zbrane a potom ju zaregistrovat.Aak by to tak bolo,predajcovia by tie ramy nesmeli predavat len na ZP.
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

^^Dobre vravis.
inspiring_ganguly

...
C08R4
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa C08R4 »

Treba tam dat vyrazit cislo tej zbrane. Ja mam taky vymenny valec na revolver aj s preukazom zbrane, tiez tam nebolo cislo predtym, ked sa to nove kupovalo.
Napísať odpoveď

Návrat na "Glock"