Prezbrojenie PZ SR
-
inspiring_pike
Ano, Glock vraj uz vyhlasil na IWA neoficialne ustami svojho zastupcu na Sk, ze pistole doda za 100 e a puzdra potom za 200 e...
Tomu sa fakt konkurovat neda. Nuz, co dodat, cistota, transparentnost, Glock Hardcore Odrb Perfection
Ak takto zabezpecia aj servis, tak potom cely policajny rozpocet skonci v Rakusku...
Tomu sa fakt konkurovat neda. Nuz, co dodat, cistota, transparentnost, Glock Hardcore Odrb Perfection
Ak takto zabezpecia aj servis, tak potom cely policajny rozpocet skonci v Rakusku...
-
inspiring_kepler
Servis na Glock, to je co ? Kazdy dement aj zo zakl. skolou to rozlozi aj zlozi dokopy s jednym nastrojom ak uz teda naozaj treba.
Keby sa mal Glock zivit servisom tak skrachuje v momente, ale to je to co mnohi ani nepochopia o com to znaci.
To co je AK47 v utocnych puskach, tak to je Glock v pistoliach.
Ked to ma k..va vystrelit, tak to vystreli.
A k tomu tendru aby sme boli objektivni:
Ano, je znatelne nastaveny preto aby ho vyhral prave Glock. To sa popriet neda.
V tomto pripade ale z toho bude aspon pozitivny vysledok pre toho kto bude tie pistole nosit a to si myslim ze je prvorade.
Keby sa mal Glock zivit servisom tak skrachuje v momente, ale to je to co mnohi ani nepochopia o com to znaci.
To co je AK47 v utocnych puskach, tak to je Glock v pistoliach.
Ked to ma k..va vystrelit, tak to vystreli.
A k tomu tendru aby sme boli objektivni:
Ano, je znatelne nastaveny preto aby ho vyhral prave Glock. To sa popriet neda.
V tomto pripade ale z toho bude aspon pozitivny vysledok pre toho kto bude tie pistole nosit a to si myslim ze je prvorade.
BKSL:
ja viem ze si Glockista ale....
1) z hladiska kvality je uplne jedno ci to bude CZ, GP, Glock, S&W alebo ina moderna zbran
2) ostavaju teda uz len faktory:
-ekonomicky: Ak ma MV SR moznost nakupit z N roznych znaciek, ktora kazda splna potreby, je logicke pozadovat aby to bola ekonomicky najvyhodnejsia znacka
-moralny: je pre nepripustny tender ktory sa robi stylom: Par sa nabali, policia ma nove zbrane a danovy poplatnici zaplatia o 200-300E za kus viac
Ad: Glock Servis: By si sa cudoval, ked sa chce, servisovat sa da aj kladivo za takze prachy...my nevrav ze si nevies predstavit:
Odmontovanie/Namontovanie prislusenstva: 20E
Rocna kontrola stavu: 50E
Vycistenie: 10E
Take veci na slovensku uz boli a ovcanom to nepride divne, lebo ved "zbrane su zle a nebezpecne a mozu s nimi manipulovat len skoleny odbornici, idealne taky ktory dokazu polozit prst za spust aby pachatel nemohol strielat"
Osobne proti Glocku ako zbrani nic nemam, dokonca sa mi esteticky paci viac ako K100. Momentalne sa rozhodujem o svojom prvom zeleze a oscilujem medzi K100 a G19. Lady sa lamu tento tyzden ked budem porovnavat strelbu....
ja viem ze si Glockista ale....
1) z hladiska kvality je uplne jedno ci to bude CZ, GP, Glock, S&W alebo ina moderna zbran
2) ostavaju teda uz len faktory:
-ekonomicky: Ak ma MV SR moznost nakupit z N roznych znaciek, ktora kazda splna potreby, je logicke pozadovat aby to bola ekonomicky najvyhodnejsia znacka
-moralny: je pre nepripustny tender ktory sa robi stylom: Par sa nabali, policia ma nove zbrane a danovy poplatnici zaplatia o 200-300E za kus viac
Ad: Glock Servis: By si sa cudoval, ked sa chce, servisovat sa da aj kladivo za takze prachy...my nevrav ze si nevies predstavit:
Odmontovanie/Namontovanie prislusenstva: 20E
Rocna kontrola stavu: 50E
Vycistenie: 10E
Take veci na slovensku uz boli a ovcanom to nepride divne, lebo ved "zbrane su zle a nebezpecne a mozu s nimi manipulovat len skoleny odbornici, idealne taky ktory dokazu polozit prst za spust aby pachatel nemohol strielat"
Osobne proti Glocku ako zbrani nic nemam, dokonca sa mi esteticky paci viac ako K100. Momentalne sa rozhodujem o svojom prvom zeleze a oscilujem medzi K100 a G19. Lady sa lamu tento tyzden ked budem porovnavat strelbu....
-
inspiring_kepler
BKSL: no puchybujem ze sa ti nejaka zbran z mnou spomenutych rozsype v ruke.
Problem sa vola cena za dalsiu pridanu jednotku.
Jednoducho povedane, narast spolahlivosti glocku voci K100,CZ ci S&W (ci je a aky je je otazka na inych odbornikov nez sme ty alebo ja) je umerny cene.
Priklad: Nech Glock je o 1% spolahlivejsi ako k100 ale cena bude 100E vacsia...ano nie? Co ak bude o 200E vacsia? Alebo iba o 50? Alebo preco potom rovno neist do naozaj High-End znaciek, ktore su sice drahsie o dalsich 400-500E ale maju dalsie 1-2% spolahlivosti?
PS: Tebe ako glockistovy nevadi ze ak je Glock taky super potrebuje sa uchylovat k takymto metodam typu (zbran za 100 prislusenstvo s 400E prirzkou) ci vyhody zo strany ministerstva (3 rozne velkosti - naco je sakra kancelarskym krysam zelezo (a kancelarske krysy su tema sama o sebe)).
Ak je Glock naozaj taky kvalitativne lepsi, tak by mal ist do toho s vypatou hrudou a na konci ukazat konkurenci prostrednicek...ale ferovo...
Problem sa vola cena za dalsiu pridanu jednotku.
Jednoducho povedane, narast spolahlivosti glocku voci K100,CZ ci S&W (ci je a aky je je otazka na inych odbornikov nez sme ty alebo ja) je umerny cene.
Priklad: Nech Glock je o 1% spolahlivejsi ako k100 ale cena bude 100E vacsia...ano nie? Co ak bude o 200E vacsia? Alebo iba o 50? Alebo preco potom rovno neist do naozaj High-End znaciek, ktore su sice drahsie o dalsich 400-500E ale maju dalsie 1-2% spolahlivosti?
PS: Tebe ako glockistovy nevadi ze ak je Glock taky super potrebuje sa uchylovat k takymto metodam typu (zbran za 100 prislusenstvo s 400E prirzkou) ci vyhody zo strany ministerstva (3 rozne velkosti - naco je sakra kancelarskym krysam zelezo (a kancelarske krysy su tema sama o sebe)).
Ak je Glock naozaj taky kvalitativne lepsi, tak by mal ist do toho s vypatou hrudou a na konci ukazat konkurenci prostrednicek...ale ferovo...
-
inspiring_kepler
telra sam si mi tvojim predchadzajucim prispevkom "o ladoch" nahral na silny argument, ale vyskusaj, porovnaj a potom napis znovu
. (sam som tak na zaciatku uvazoval )
Prispevkov o tom ze ked sa clovek venuje strelnym zbraniam iba 2 roky tak o nich moze hovno vediet a nieto ich este porovnat medzi sebou, som sa uz na forach nacital dost
.
Prispevkov o tom ze ked sa clovek venuje strelnym zbraniam iba 2 roky tak o nich moze hovno vediet a nieto ich este porovnat medzi sebou, som sa uz na forach nacital dost
No vidíš, a nepoučil si saBKSL napísal:som sa uz na forach nacital dost.
Tvoj problém nie je v tom, že tu prezentuješ svoje osobné náboženstvo, ale že máš neustále nutkanie ho prezentovať ako objektívnu pravdu. Čo je od dospelého človeka mierne povedané hlúpe.
S fundamentalistami ale nemá význam viesť argumentačnú debatu, takže
Peace & Out.
neviem ake "lady", pls slovensky...BKSL napísal:telra sam si mi tvojim predchadzajucim prispevkom "o ladoch" nahral na silny argument, ale vyskusaj, porovnaj a potom napis znovu. (sam som tak na zaciatku uvazoval )
Prispevkov o tom ze ked sa clovek venuje strelnym zbraniam iba 2 roky tak o nich moze hovno vediet a nieto ich este porovnat medzi sebou, som sa uz na forach nacital dost.
porovnavam, skusam, pisem....
Niekto ma psychotesty, niekto ma Glocka.....
Si ako Lipsic, ten ma teiz svoju pravdu, kde psychotesty odhalia 100% magorov a vsetci ludia su nebezpecny, ty mas Glock ktori striela aj zaliaty v betone, kym ine sa rozpadnu hned z vyroby...
-
inspiring_kepler