neviete niekto na toto zdroj, najlepsia priamo z WHO?fotograf napísal: - WHO predpokladá, že na celom svete sa nakazí 2/3 populácie, čiže 2/3 x 7 764 000 000 = 5 176 000 000 ľudí
nedari sa mi to najst
neviete niekto na toto zdroj, najlepsia priamo z WHO?fotograf napísal: - WHO predpokladá, že na celom svete sa nakazí 2/3 populácie, čiže 2/3 x 7 764 000 000 = 5 176 000 000 ľudí
nie každý je schopný pochopiť takéto elementárne veci - dnes v škole kam chodí dcéra zorganizovali deň otvorených dveríJack napísal:Pre začiatok pritom stačí relatívne málo: zavrieť škôlky, školy, univerzity, obmedziť ...
O mediach rec nebola. Bolo tu jednoznacne stanovisko aj Uradu verejneho zdravotnictva aj Policie, ze tu nic nie je. Rovnaky dalsie oficialne organy (ministerstvo a pod.) to tvrdili.peterson napísal:emkac: z tvojich prispevkov chápem, ze pokial v médiach nič nezaznie- tak to neexistuje. Moje zdroje som uviedol a nikoho nenútim veriť čo napíšem. Najprv som ignoranciu pripisoval neohrozeniu volebnej účasti. Po volbach tento postoj Ruvz neviem pomenovať...
Takže potom vyplýva, že veríš v tvrdenie neoficiálnej prítomnostiemkac napísal: Takze moje stanovisko je, ze neverim, ze tu corona bola oficialne pred 5.3. potvrdena.