Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
Vova
prispievateľ
Registered for: 14 years 6 months

Príspevok od používateľa Vova »

Veľmi pekné čítanie. :wink:
Bodaj by boli všetky príspevky tu na fóre písané tak, ako týchto pár posledných. S chladnou hlavou, bez emócií, bez pýchy a hlavne zdvorilo k tomu druhému.
Ospravedlňujem sa za OT, ale musel som vás pochváliť! :D
kj
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 3 months

Príspevok od používateľa kj »

V sobotu som bol prvy krat stielat z mojej novej K100 MK7 Dynamic. Vystelenych 250 nabojov, 150x prebijane ARES 8,1g/125gr, 50x Barnaul 7,46g/115gr a 50x subsonic ZVS 9g/140gr. Vsetko bez problemov bez jedinej zadrzky alebo nevystrelenej. Moje prve dojmy z novej K100 su velmi pozitivne. Uvidim ako bude dalej.
TURBIAK
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 7 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TURBIAK »

Koncom roku 2011 prešli K100Mk7 a P1Mk7 dokladnými testami na VTSU Záhorie a SKTC Lieskovec.
aj tam aj tam bolo strelených 20 000 rán v krátkom slede. Podla metodiky Ministerstva vnútra, a starej bolševickej normy na skúšanie zbraní. na 20 000 rán u K1OO 3x stove pipe, raz bez extrakcie, u P1 na 20 000 ran 7x stove pipe. Vsetko protokolárne Razz
Glock 17 na 20 000 rán - 36 roznych zádržiek.
majstri športu, zamyslite sa na d strelivom aké používate, a potom plačte na trestnej lavičke

Tento test je nevypovedajuci ,kedze testovane pistole od Grand poweru neboli standardna seriova produkcia :wink:
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa Jean »

Konecne by ste uz mohli prestat riesit blbosti ! Vsetky zbrane GP v mojom okoli su minimalne tak dobre ak nie lepsie ako ostatna konkurencia. Niektorym individuam by tu nestacilo ani keby zbran vystrelila 1 000 000 nabojov zasebou pricom oni za cely zivod strelia tak maximalne 100 ks. Zbytocne odradzate ludi ktory nemaju skusenost od kupy lebo citaju taketo nezmysly....
Rasto
expert
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Rasto »

Jean kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor, ale nie kazdy bude mat pre okolie prinos ci pridanu hodnotu.
Pisu sem ludia co maju s nou osobne skusenosti, i neprajnici ci sympatizanti.
Kazdy si musi vybrat z toho mnozstva to co potrebuje a rozhodnut sa slobodne.
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa Jean »

Vsak to ze kazdy ma pravo vyjadrit svoj nazor je ten problem, niekedy sa treba aj zamysliet a hlavne pisat podlozene tvrdenia nie len tak tlachat aby som mal + dalsi prispevok na konte.
Ravenn
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Ravenn »

Jean tak s tym prosim prestan prvy. A napisat ze je problem ked moze kazdy vyjadrit svoj nazor... Hm, no dobre, je to tvoj nazor, respektujem :) A mimochodom, mame tu dobrych adminov, ktori to sleduju, neboj. Alebo ich na nevhodny obsah upozorni cez PM.

A k teme, zatial som si vyrobok GP nekupil a ani neplanujem. Cisto pocitovo, nemam na to dovod, lebo som spokojny s inymi vyrobkami inych znaciek.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 9 months

Príspevok od používateľa cubitko »

Jean... stacilo sa kuknut teraz v Tekove, ze ktore to zbrane mali kazdu chvilu zadrzku... ja viem, ze slaba faktorova municia, ja viem ze miestami horsi uchop pod stresom, ale strelci co ich mali v nasom squade boli skuseny az-az a cuduj sa svete, faktorova municia tych 5 ciz a 2 glocky v squade nesekla ani raz.

Uznavam ze na zovseobecnenie prilis mala statisticka vzorka + vsetko pistole MK6 a Mk 7.

Test by mal vypovednu hodnotu, ak by ste zobrali prave kupeneho glocka, prave vyrobenu nahodnu kacenu , dohodli sa na rovnakom mazani (dajme tomu po 1000 vystreloch a potom zacali testovat. Vysledok takehoto testu s Mk12 by ma naozaj zaujimal, mozno aj prinutil prehodnotit moj nazor na spolahlivost novej K100.
Rasto
expert

Dvaja znami sa ma pytali, ze si kupili CZ75 TSko a aku suciastku si maju dopredu zadovazit, ked im prdne.
S kolegom sme sa na nich nechapavo pozerali o com tocia, lebo ja ho mam 6 rokov kolega este dlhsie a proste sa o nic nestarame a strielame bez sebemensieho zadrhelu a vymeny "opotrebenejsich casti"
A to pukneme par nabojov za rok, pricom ja som ju tento rok cistil pred Tekovom prvy krat po roku a zavadu nepoznam 8)
niko
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa niko »

Neviem co tu riesite sutaze. Ako to tu uz niekto pekne napisal. 80 % zavad na pretekoch je sposobene municiou, 15 % strelcom a 5 % zbranou. Okrem toho sa zavady stavaju na kazdej zbrani. Hlavne ked ju nejaky "odbornik" tuninguje. Co je u IPSC asi najcastejsi pripad. Tiez chodim po sutaziach a nejaku "extremnu zavadovost" K 100vky, porovnatelnu povedzme s openakmi fakt nebadam.

To nadavanie si na zbran domacej produkcie asi ale nie je az taka neobvykla zalezitost. Pozrite jak sa bratia Cesi nasieraju nad tuto tolko chvalenou CZtou. Si tam nanadavali 29 stran. :lol:
http://www.strelectvi.cz/forum/pokec-na ... t7383.html
gewehr
expert
Registered for: 21 years 6 months

Príspevok od používateľa gewehr »

tak co pani, uz ste sa zhodli na tom kto ho ma najvacsieho? :lol:
Rasto
expert

Ved ty predsedo :lol:
gewehr
expert
Registered for: 21 years 6 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Ja si skor zakladam na primeranosti. Pripomina mi to tu vecne hadky skodovkarov s fiatakmi. Uplne nezmyselne, nad ktore je vacsina ludi povzneseni, a myslim ze by to iste prospelo aj vlastnikom CZ a K100. Tym nemyslim teba rasto, clovek co si kupi cinsku pusku tento problem zjavne nema :)
niko
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa niko »

Noo ja navrhujem tuto temu bud zavriet, alebo nejako kresat. Takto to nikam nevedie.
bujny
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Nemám Kačenu, neplatí ma GP a strieľam z lacného číňana na ktorého tiež ľudia nadávajú, hlavne tý čo ho nedržali v ruke. Takže len to čo som odpozoroval v svojom okolí a skúsenosti z kačenkami z ktorých som si strelil, žiadne odporúčania alebo hanenie, len osobná skúsenosť:
1, Na vlastné oči som nikdy nevidel zádržku spôsobenú zbraňou.
2, Dvakrát sa uvoľnilo svetlovodné vlákno, nepoteší to ale nieje to fatálna chyba ktorá by znefunkčnila zbraň či nedajbože ohrozila strelca.
3, Asi dvadsať škrípnutých nábojníc v okienku, vinou čajíčkového streliva. Vymenil som z kolegom za moje továrenské a pokračoval bez problémov, mne jeho išli tak isto bez problémov. Guľa v hlavni u iného kolegu vinou špatného prachu, vybili sme guľu a strieľal dalej.
4, Pred mojími očami neúmyselne prehnal kamoš hlavňou FMJ Makarova :shock: . Nejak sa mu zaplietol medzi náboje. Chcelo to dobrých pár rán do pažbičky, kým sme obtiahli záver, zbraň funguje nadalej bez chyby.
5, Presnosť všetkých kačiek čo som s nimi strieľal veľmi dobrá.

Čo sa strieľa po súťažiach na vyšších leveloch a aké sú závady, to posúdiť neviem, chodím len na "mestské zábavné súťaže" kde 99% ľudí strieľa tým čo nosí. Príklad z poslednej nedeľe poradie: 1, P1) 2, Pi 82) 3, kimber) 4, G17) 5, NP28) 6, G17) 7, K100) atď.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"