Sig Sauer Mosquito

inspiring_hawking

Príspevok od používateľa inspiring_hawking »

Zdravim vas,
dnes som kupil u Frana v Ba mosquito titan.

http://www.ulozisko.sk/235786/IMG_6761_copy.jpg

Zatial som z nej nestrielal, tak neviem viac povedat. Vie mi niekto poradit na akej pruzine idu Blazery? Dakujem
inspiring_hawking

Prve dojmy :
Dnes som mal moznost z noveho moskita vystrelil dva zasobniky(20nabojov). zbran som predtym celu rozobral, odmastil, premazal, 200x som pohybal zaverom, strelivo blazery(bez cervenej znacky CCI), trochu naolejovane na slabsej pruzine(ta moja nie je farebne odlisna od tej druhej, akurat ma mensi prierez a ma vacsiu dlzku). Nemal som ziadnu zadrzku resp. inu chybu, mal som najvacsiu muchu a niesla na 15m o 0,1 m dole, inak som s presnostou velmi spokojny, taktiez som nezaznamenal problemy so spustou. Ako tu niekto vyssie pisal, bicia pruzina je dost silna, ale da sa na to zvyknut. Prekvapili ma len dve veci a to:
1. stopa po uderniku na nabojniciach je relativne mala oproti puske,
2. prekvapil ma akurat hluk vystrelu, ktory dokaze moskito porobit :)

PS: k hlavni sa zatial nevyjadrujem, kedze sa podla vasich slov prejavi "cervik" az po niekolko sto ranach, zatial je vyvrt hladky, bez stob akehokolvek mechanickeho alebo technologickeho poskodenia.
Používateľov profilový obrázok
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

strojar napísal:Prve dojmy :
...
2. prekvapil ma akurat hluk vystrelu, ktory dokaze moskito porobit :)
...
:lol: Vitaj v klube! Hovoril si nečo? Zdalo sa mi... :o
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Mosquito-cervik pockaj cca 600ran mozno viac :roll: ak nie mas dobry kus :twisted:
inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

ak mas na nom vpredu napis ako ja DE. tak sa cervik asi nebude konat. a mas pravdu bucha ako devina
NASTY
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NASTY »

co je to ten cervik??? inak aj som nad mieru spokojny s touto gun
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Nasty netráp sa, červík žerie len tie stroje s ktorých sa málo striela :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja mám už tretieho Mosquita teraz model SD a červík sa nestačí usadiť a som s nimi nadmieru spokojný :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BALISTIK
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 3 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Sig nezavadzaj :!: ja som s mojeho vystrielal dost vela, ked bola chut aj 500ks za trening padlo.Uz sa to tu preberalo dost,nevyskytuje sa u vsetkych,ale nik nemoze povedat na koho s akym oznacenim sa to urobi.Dalej nema to vplyv na presnost ani zivotnost,bezny strelec si to ani nevsimne :!: ale troska znaly pistolnik-balistik to zbada.Ked som ho kupoval v Lesone som ho prezrel ,nebolo na nom nic,po cca 500 ranach a viac sa to zacne robit.Su to po vycisteni male dierky ako vypadanie s hlavne :!: PS-sig1 spomínas v Martine ked som sa pozeral do laufu tvojeho :?: Dalej aj znackova zbran ako je Sig moze mat vo vyrobe zmatok :wink: Ako zbran je super,krasna,presna :!: Len ma dlhy reset ale to nieje na trening podstatne.
SIG1
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa SIG1 »

Na mojej si videl červíka len preto, že si bol triezvi, alebo to boli biele myši :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Nasty, nenechaj sa nabaláchať... na červíka platí vždy po streľbe DDT-m (džuru drem tricec - minuty!!!)

P.S. ...a po polroku máš kaliber 7,62 :lol:
inspiring_perlman

Príspevok od používateľa inspiring_perlman »

duros
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

To ma udivuje ako lahko prijimate argument ze je to ok ked sa vam vysypa vyvrt, chcel by som videt tu smrst kwby sa to dialo na zbraniach od Jara Kuracinu.
inspiring_hawking

inspiring_hawking

V piatok som vystrielal z mosquita na strelnici 190 ran.

Zacal som s tromi zasobnikmi s municiou Blazer(bez cervenej znacky CCI) a silnejsou pruzinou. Naboje neboli naolejovane, hned prva rana chyba vyhodenia nabojnice. Tato chyba sa opakovala asi dve rany na zasobnik. Dalsou chybou bolo vzpriecenie naboja pripadne, nevsunutie naboja do komory. Ked som sa snazil rukou vsunut naboj do komory islo to veeelmi ztuha. Stalo sa to dva krat.

Dalej padlo 100 nabojov CCI MINIMAG, aj tu sa vyskytlo par chyb, konkretne jedna chyba vsunutia nabojnice do komory, a tri chyby neodpalenia naboja :shock:!!!!! Na druhy krat vzdy naboj odpalilo, takze chybu vidim asi v slabej udernej sile uderniku :idea: .

Dalej som vystrielal 60 ran Blazerov bez ziadnej chyby :o .

Presnost: Po nasadeni strednej muchy pri minimagoch strielala pistol na 15 m presne na stred, no na tu istu vzdialenost s nabojmi Blazer o 6 centimetrov nizsie. Taktiez som mal pocit, ze s minimagmi som mal podstatne lepsie sustrely.

Po vycisteni, zatial ziadne stopy po cervikovi
friendly_hertz

Príspevok od používateľa friendly_hertz »

Zdar chlapi, včera som si ošahal Mosquito a zamiloval som sa, len ma trošku desia tie problémy s hlavňami čo tu čítam. Zdá sa Vám, že sa to objavuje permanentne aj pri nových sériách, alebo to bolo špecifikom iba niektorých sérií? Držal som v ruke aj P22 ktorý sa mi tiež páčil, aj keď nie až tak ako Mosquito. Ale ako výhodu u P22 vidím mierne v tom, že sa na ten istý model dá hodiť aj dlhšia hlaveň, čo sa myslím podľa toho čo mi povedali u Mosquita nedá ...
Napísať odpoveď

Návrat na "Sig Sauer"